0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα. συγνωμη αν εχει απαντηθει το θεμα αλλα δεν το ειδα. με καλεσαν σημερα απο σδε αττικης για 9 ωρες. ειμαι αναπληρωτρια πληρους και εχω ασφαλιστει πριν το1993. θα πρεπει να πληρωνω τεβε; ποσα λεφτα; αραγε αξιζει; που θα μαθω σιγουρα;
Παιδιά Καλησπερα!!!Ειμαι ΑΜΩ 15 ώρες, δουλευω και σε ιεκ. Με παρακαλανε απο το ΣΔΕ (Δεν δεχεται κανεις να παει)να πάρω 9 ώρες. Εγώ δεν θέλω...όμως με παρακαλανε...Το ερώτημα είναι 1) με συμφέρει να δουλέψω στα ΣδΕ μιας και έχω ικα? 2) επιτρέπεται μιας και είμαι ΑΜΩ?Ευχαριστώ!!!
Δεν υπάρχει θέμα με το ΙΚΑ, δεν ξέρω μήπως με το ΙΕΚ υπάρχει πρόβλημα αφού είναι και αυτό εκπαίδευση ενηλίκων. Αλλά για εμένα αν δεν έχεις πραγματική ανάγκη για αυτά τα λεφτά, να μην πας για να καταλάβουν ότι δεν θα πατήσει κανείς αν συνεχίσουν την ιστορία με το μπλοκάκι. Συν του ότι και αν εν τέλει πάει κάποιος ας είναι κάποιος που δεν έχει καμία απσχόληση αυτή τη στιγμή, εφόσον εσύ δουλεύεις ήδη σε δύο δομές. ΠαράθεσηΝαι, η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετές ώρες εδώ και εκεί..κάπου 21. Επίσης δεν θέλω να δουλέψω για να τους δώσω ένα μαθημα και εγώ με την σειρά μου για το ΑΠΥ. Ομως ξέρω προσωπικά τον διευθυντή και με παρακαλαει για να μην διαλυθεί το σχολείο!!Επισης, η σύμβαση αναπληρωτή που υπογράψαμε έλεγε οτι "δεν έχω καμία εμπορική ιδιότητα", με το ΤΕ
σημερα, βροχη οι παραιτησεις στα σδε! στο ΙΔΕΚΕ δε ξερουν τι να κανουν. μπορει να προβουν και σε αυξηση του ωρομισθιου. ετσι δε βγαινει και το ξερουν. το προβλημα ειναι στην επαρχια που οι λιστες ειναι μικρες και παραιτουνται! το ωρομισθιο ερχεται γυρω στο 4, κατι ευρώ. ειναι γελοιο. μονο αν εχει καποιος ηδη ΑΠΥ μπορει να το παρει.
Παράθεση από: mariliane στις Φεβρουαρίου 15, 2012, 03:20:25 pmσημερα, βροχη οι παραιτησεις στα σδε! στο ΙΔΕΚΕ δε ξερουν τι να κανουν. μπορει να προβουν και σε αυξηση του ωρομισθιου. ετσι δε βγαινει και το ξερουν. το προβλημα ειναι στην επαρχια που οι λιστες ειναι μικρες και παραιτουνται! το ωρομισθιο ερχεται γυρω στο 4, κατι ευρώ. ειναι γελοιο. μονο αν εχει καποιος ηδη ΑΠΥ μπορει να το παρει.Ε ας αυξήσουν το ωρομίσθιο. Αν και δεν το βλέπω να γίνεται....Πάντως δεν νομίζω να δημιουργηθεί και κανένα σοβαρό θέμα. Απλά στο τέλος, αφού δεν θα δεχτούν οι πρώτοι στις λίστες που είναι και οι πιο έμπειροι, θα προσλάβουν κόσμο από το τέλος της κατάταξης με 5-10 μόρια....Κάτι άλλο που μπορεί να κάνουν είναι να δώσουν στον πρώτο όλες τις ώρες. 15-20 ας πούμε. Τότε ίσως και να συμφέρει. Δεν το έχω υπολογίσει. Σκέψεις κάνω απλώς.