0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sylvia77 στις Μαΐου 15, 2012, 02:46:38 pmΈτσι ακριβώς.Με τις εξής δυο παρατηρήσεις:(α) Από το Επιμελητήριο δικαιούστε και θα λάβετε εξαίρεση (εγώ τουλάχιστον έχω πάρει)(β) Το μπλοκ δεν ξέρω αν θα πρέπει να είναι αθεώρητο. Το δικό μου είναι τρυπημένο (θεωρημένο) κανονικά από την εφορία.sylvia77, πλήρωσες κάποιο ποσό στο Επιμελητήριο;;;
Έτσι ακριβώς.Με τις εξής δυο παρατηρήσεις:(α) Από το Επιμελητήριο δικαιούστε και θα λάβετε εξαίρεση (εγώ τουλάχιστον έχω πάρει)(β) Το μπλοκ δεν ξέρω αν θα πρέπει να είναι αθεώρητο. Το δικό μου είναι τρυπημένο (θεωρημένο) κανονικά από την εφορία.
Παράθεση από: Άστρο στις Μαΐου 15, 2012, 03:19:02 pmΠαράθεση από: sylvia77 στις Μαΐου 15, 2012, 02:46:38 pmΈτσι ακριβώς.Με τις εξής δυο παρατηρήσεις:(α) Από το Επιμελητήριο δικαιούστε και θα λάβετε εξαίρεση (εγώ τουλάχιστον έχω πάρει)(β) Το μπλοκ δεν ξέρω αν θα πρέπει να είναι αθεώρητο. Το δικό μου είναι τρυπημένο (θεωρημένο) κανονικά από την εφορία.sylvia77, πλήρωσες κάποιο ποσό στο Επιμελητήριο;;;Όχι τίποτα. Με εξαίρεσαν χωρίς καμιά δυσκολία...
Καλημέρα! Συνάδελφος επικοινώνησε με το ΙΝΕΔΙ
Συνάδελφοι, πριν λίγο επικοινώνησα τηλεφωνικά με το ΙΝΕΔΙ
Θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί μας.
Μάλλον ναι, γιατί εκτός των άλλων, αυτά που γράφεις για τους μονίμους δεν ισχύουν.