0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξερετε ποτε θα γινουν αιτησεις για ωρομισθιους?
Δεν νομίζω ότι θα έχουμε τόσο σύντομα απόφαση, γιατί, καταρχήν, δεν έχει υπάρξει προσφυγή στα δικαστήρια μέχρι τώρα, απ' όσο γνωρίζω.
Παράθεση από: Gwgaki στις Μαΐου 17, 2012, 08:41:41 amΚαλημέρα! Συνάδελφος επικοινώνησε με το ΙΝΕΔΙ
Καλημέρα! Συνάδελφος επικοινώνησε με το ΙΝΕΔΙ
περιμενουν να τελειωσει ολη η χρονια και αφου σε ορισμενα σδε η ληξη ειναι 15 ιουλιου, τοτε θα μας τηλεφωνησουν για να κοψουμε ολοι αποδειξη...............οσο περισσοτερο μενει κανεις στον οαεε τοσο καλυτερα για το χρεωκοπημενο κρατος που παιρνει τις εισφορες και τις δινει ως συνταξεις.....................και μην ξεχναμε και το πιο σημαντικο.....εμεις οι ωρομισθιοι συμφερουμε πιο πολυ αφου με τις ιδιες ωρες οι μονιμοι παιρνουν 1000ευρω στην χειροτερη περιπτωση και εμεις παιρνουμε.............και μας ζητουν και μεταπτυχιακα και ξενες γλωσσες και σεμιναρια και πιστοποιηση υπολογιστων...........αχ να ημουν μονιμος να επαιρνα τα διπλασια απο οσα παιρνω σαν ωρομισθιος και να μην επρεπε να διαβαζω συνεχεια και να ειχα και μεσο να βολευόμουν σε ενα σδε ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ....ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ???
Παράθεση από: mpesg στις Μαΐου 18, 2012, 12:41:54 pmπεριμενουν να τελειωσει ολη η χρονια και αφου σε ορισμενα σδε η ληξη ειναι 15 ιουλιου, τοτε θα μας τηλεφωνησουν για να κοψουμε ολοι αποδειξη...............οσο περισσοτερο μενει κανεις στον οαεε τοσο καλυτερα για το χρεωκοπημενο κρατος που παιρνει τις εισφορες και τις δινει ως συνταξεις.....................και μην ξεχναμε και το πιο σημαντικο.....εμεις οι ωρομισθιοι συμφερουμε πιο πολυ αφου με τις ιδιες ωρες οι μονιμοι παιρνουν 1000ευρω στην χειροτερη περιπτωση και εμεις παιρνουμε.............και μας ζητουν και μεταπτυχιακα και ξενες γλωσσες και σεμιναρια και πιστοποιηση υπολογιστων...........αχ να ημουν μονιμος να επαιρνα τα διπλασια απο οσα παιρνω σαν ωρομισθιος και να μην επρεπε να διαβαζω συνεχεια και να ειχα και μεσο να βολευόμουν σε ενα σδε ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ....ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??? Γιατί 15 Ιουλίου; Αν εννοείς τις αναπληρώσεις, η εγκύκλιος του ΙΝΕΔΙ