0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφέρει δεν συμφέρει η δουλειά στα ΣΔΕ νομίζω ότι ο κάθε νέος συνάδελφος θέλει να μαζέψει κάποια προϋπηρεσία. Ας μην κρίνουμε τόσο εύκολα (και συχνά ξεχνώντας πως είναι να ψάχνεις για πρώτη φορά δουλειά) τους νέους συναδέλφους. Πολλοί από εμάς έχουμε δουλέψει την πρώτη χρονιά ως εκπαιδευτικοί 2 ώρες μόνο και μόνο για να μαζέψουμε κάποια προϋπηρεσία, για να πάρουμε μπροστά
Για το θεμα της πληρωμης, που ενδιαφερει οσους καλως ή κακώς δουλεψανε φέτος στα ΣΔΕ... υπάρχει καμια εξελιξη κανενα νεο;
Παράθεση από: lzdg στις Ιουλίου 31, 2012, 10:27:08 amΣυμφέρει δεν συμφέρει η δουλειά στα ΣΔΕ νομίζω ότι ο κάθε νέος συνάδελφος θέλει να μαζέψει κάποια προϋπηρεσία. Ας μην κρίνουμε τόσο εύκολα (και συχνά ξεχνώντας πως είναι να ψάχνεις για πρώτη φορά δουλειά) τους νέους συναδέλφους. Πολλοί από εμάς έχουμε δουλέψει την πρώτη χρονιά ως εκπαιδευτικοί 2 ώρες μόνο και μόνο για να μαζέψουμε κάποια προϋπηρεσία, για να πάρουμε μπροστά Αυτά ίσχυαν παλιότερα.Δες εδώ : http://www.alfavita.gr/artro.php?id=69971
τι να πω ρε παιδια...εχω αγανακτησει..τι ταλαιπωρια ηταν αυτη που τραβηξα φετος..μια στην αρχη με τα μπλοκακια τους και την εφορια και ειδικα τωρα στο τελος....να απαιτουν λεφτα τα οποια δεν ειχα να πληρωσω στον οαεε για να παρω την ασφαλιστικη ενημεροτητα προκειμενου να τη στειλω στο ινεδεβιμ για να πληρωθω....να λεω θα σας πληρωσω αφου με πληρωσουν και να μη καταλαβαινουν τιποτα...για αλλη μια φορα δανεικα....και το χαρτι που πηρα δεν ηταν ασφαλιστικη ενημεροτητα κατα το ινεδεβιμ...ξανα στον οαεε για να μιλησει ο υπευθυνος με το ινεδεβιμ να τους πει οτι η βεβαιωση που μου δωσανε ισοδυναμει με ασφαλιστικη ενημεροτητα....και φυσικα ολο το τρεξιμο στην εφορια για να κλεισω το μπλοκακι....6 μηνες με δανεικα,παιρνεις καποια λεφτα,μειον ο φορος μειον αυτα που εχω να επιστρεψω σε δανεικα....μ'επιασαν τα κλαματα 2 φορες και δε μπορουσα να ανασανω...κριση πανικου και αγχους...κι ολα αυτα γιατι ρε παιδια?ΓΙΑΤΙ??απο τους ωρομισθιους πανε να πιουν το αιμα?ουτε στο χειροτερο εχθρο μου δε θα ευχηθω την ταλαιπωρια που ειχα φετος...συγνωμη για το παραληρημα....αλλα πραγματικα,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ....ξοδεψα πολλα περισσοτερα απο αυτα που υποτιθεται θα παρω....καλη σας μερα και παλι συγνωμη...
Μπορεί κάποιος να δουλεύει τα πρωινά αναπληρωτής(έστω μειωμένου ωραρίου) και τα απογεύματα σε ΣΔΕ;;
Παράθεση από: serenata στις Ιουλίου 31, 2012, 06:44:49 pmΜπορεί κάποιος να δουλεύει τα πρωινά αναπληρωτής(έστω μειωμένου ωραρίου) και τα απογεύματα σε ΣΔΕ;;οχι
Παράθεση από: mpesg στις Ιουλίου 31, 2012, 07:17:50 pmΠαράθεση από: serenata στις Ιουλίου 31, 2012, 06:44:49 pmΜπορεί κάποιος να δουλεύει τα πρωινά αναπληρωτής(έστω μειωμένου ωραρίου) και τα απογεύματα σε ΣΔΕ;;οχισε περίπτωση που έχουν εξαντληθεί τα άτομα από τον πίνακα σε κάποια ειδικότητα, γίνεται ΠΥΣΠΕ που δίνει σχετική άδεια για διδασκαλία μέχρι ένα συγκεκριμένο αριθμό ωρών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του ΣΔΕ- η οποία άδεια μπορεί να δοθεί είτε σε ΑΜΩ, είτει σε ΑΚΩ
Μπορώ όμως να δουλεύω το πρωί σε μπουγατσατζίδικο με ένσημα και τα απογεύματα στα ΣΔΕ;Θα ισχύσει και φέτος το ότι πρέπει να δηλώνεις μόνο ένα σχολείο;Είναι πολύ χαζό αυτό.Δηλαδή μπορεί να μην με πάρουν Θεσσαλονίκη, αλλά να φτάνουν τα μόρια μου για να με πάρουν πχ Κιλκίς.Kαι τελικά θα πάρουν κάποιον με λιγότερα μόρια επειδή ήταν τυχερός και το ΣΔΕ που δήλωσε δεν το δήλωσε άλλος.
Παράθεση από: bloom στις Ιουλίου 31, 2012, 07:23:25 pmΠαράθεση από: mpesg στις Ιουλίου 31, 2012, 07:17:50 pmΠαράθεση από: serenata στις Ιουλίου 31, 2012, 06:44:49 pmΜπορεί κάποιος να δουλεύει τα πρωινά αναπληρωτής(έστω μειωμένου ωραρίου) και τα απογεύματα σε ΣΔΕ;;οχισε περίπτωση που έχουν εξαντληθεί τα άτομα από τον πίνακα σε κάποια ειδικότητα, γίνεται ΠΥΣΠΕ που δίνει σχετική άδεια για διδασκαλία μέχρι ένα συγκεκριμένο αριθμό ωρών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του ΣΔΕ- η οποία άδεια μπορεί να δοθεί είτε σε ΑΜΩ, είτει σε ΑΚΩαυτο δεν το ηξερα, ευχαριστουμε για την πληροφορια
Παράθεση από: mpesg στις Ιουλίου 31, 2012, 07:44:19 pmΠαράθεση από: bloom στις Ιουλίου 31, 2012, 07:23:25 pmΠαράθεση από: mpesg στις Ιουλίου 31, 2012, 07:17:50 pmΠαράθεση από: serenata στις Ιουλίου 31, 2012, 06:44:49 pmΜπορεί κάποιος να δουλεύει τα πρωινά αναπληρωτής(έστω μειωμένου ωραρίου) και τα απογεύματα σε ΣΔΕ;;οχισε περίπτωση που έχουν εξαντληθεί τα άτομα από τον πίνακα σε κάποια ειδικότητα, γίνεται ΠΥΣΠΕ που δίνει σχετική άδεια για διδασκαλία μέχρι ένα συγκεκριμένο αριθμό ωρών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του ΣΔΕ- η οποία άδεια μπορεί να δοθεί είτε σε ΑΜΩ, είτει σε ΑΚΩαυτο δεν το ηξερα, ευχαριστουμε για την πληροφοριαφετος γνωρίζω οτι αναπληρωτρια πληρους ωραριου δουλευε και σε σδε κανονικα, 21 ωρες ως αναπληρωτρια, 15 ωρες στο σδε