0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και επειδή κάποιος παραπάνω ανέφερε κάτι για μαιμούδες ανέργους, να σας πω και την δική μου εμπειρία. Πέρσυ ήμουν πρώτη στη λίστα και δούλεψα κανονικά στα ΣΔΕ. Κάτω από μένα (με σχετικά μικρή διαφορά) ήταν κάποιος με διδακτορικό και με 10 μόρια ανεργίας. Μου έκανε εντύπωση που πρώτη φορά έβλεπα το όνομα του, ενώ ξέρω σχετικά καλά το χώρο μου (περιβαλλοντολόγος).Οπότε και εγώ google-αρα το όνομα του και τι είδα;!;!;Ο άνθρωπος όχι απλά δεν είναι άνεργος αλλά είναι μόνιμος υπάλληλος στο δημόσιο!!! Για την ακρίβεια βρήκα και την ΑΔΑ στη Διαύγεια με την οποία έπαιρνε απόσπαση από μια υπηρεσία του δημοσίου σε κάποια άλλη!!!Τώρα είμαι εγώ τρελλή;;; Πως στο καλό αυτός ο άνθρωπος δήλωσε 10 μόρια ανεργίας και το ΙΔΕΚΕ τα επικύρωσε μετά την "διοικητική επαλήθευση" των δικαιολογητικών;
Παράθεση από: bloom στις Οκτωβρίου 09, 2012, 10:58:16 amΠαράθεση από: EK06 στις Οκτωβρίου 09, 2012, 10:38:28 am
Παράθεση από: EK06 στις Οκτωβρίου 09, 2012, 10:38:28 am
το τι επαλήθευση κάνουν αυτοι που τα ελέγχουν άστα... πέρισυ συνάδελφος κατέθεσε κ ανεργία κ προυπηρεσία για την ίδια χρονική περίοδο... και τα μέτρησαν κ τα δύο!
Παράθεση από: joinJ στις Οκτωβρίου 09, 2012, 01:53:45 amΑ... δεν ξέρω αν προσέξατε...: το μεταπτυχιακό, που σε προγράμματα σπουδών υψηλού επιπέδου με απαιτήσεις διαρκεί και 2,5 χρόνια δουλειάς και όχι αστεία και copy paste εργασίες, πιάνει 5 μόρια, ενώ το πολύ super duper σεμινάριο για την εκπαίδευση ενηλίκων που παρακολουθήσαμε πέρυσι των 100 ωρών 2 μόρια . Μάλιστα, ορισμένοι που παρακολούθησαν το ίδιο σεμινάριο πριν κάποια χρόνια και κάνανε μία επανάληψη θα πάρουν εις διπλούν τα μόρια = 4 μόρια ..αν φυσικά έχεις κάνει και τα δύο επαναληπτικά σεμινάρια επιμόρφωσης στα σδε διάρκειας 25 ωρών το καθένα, έχεις + 3,4 μόρια.... αχ ποιος τα σκέφτηκε αυτά...αίσχος! Το προσέξαμε και ...απορήσαμε ..Και κάτι άλλο σχετικό. Η συμμετοχή στην 9η παγκόσμια συνδιάσκεψη για την μετασχηματίζουσα μάθηση δεν μοριοδοτείται αν και εγώ προσωπικά αποκόμισα πολλές γνώσεις εκεί. Πολύ περισσότερες από αυτές που αποκόμισα στα σεμινάρια του ΙΔΕΚΕ... Τρεις μέρες γεμάτες από το πρωί έως το βράδυ με βιωματικά εργαστήρια , διαλέξεις κτλπ κτλπ. Θα μου πείτε πως δεν μπορεί κανείς να αποδείξει ( με ακρίβεια σε ώρες) την συμμετοχή του ...Τεσπα ..αν ήταν η μοναδική "παραφωνία" καλά θα ήταν .. Για την Catwoman : στην περιοχή μου όχι , δεν λειτουργεί το σχολείο. Υπάρχουν δυο μόνιμοι καθηγητές αλλά δεν άρχισαν τα μαθήματα.
Α... δεν ξέρω αν προσέξατε...: το μεταπτυχιακό, που σε προγράμματα σπουδών υψηλού επιπέδου με απαιτήσεις διαρκεί και 2,5 χρόνια δουλειάς και όχι αστεία και copy paste εργασίες, πιάνει 5 μόρια, ενώ το πολύ super duper σεμινάριο για την εκπαίδευση ενηλίκων που παρακολουθήσαμε πέρυσι των 100 ωρών 2 μόρια . Μάλιστα, ορισμένοι που παρακολούθησαν το ίδιο σεμινάριο πριν κάποια χρόνια και κάνανε μία επανάληψη θα πάρουν εις διπλούν τα μόρια = 4 μόρια ..αν φυσικά έχεις κάνει και τα δύο επαναληπτικά σεμινάρια επιμόρφωσης στα σδε διάρκειας 25 ωρών το καθένα, έχεις + 3,4 μόρια.... αχ ποιος τα σκέφτηκε αυτά...αίσχος!
Παράθεση από: joinJ στις Οκτωβρίου 09, 2012, 02:17:35 amΠαράθεση από: pepita1 στις Οκτωβρίου 08, 2012, 05:55:05 pmΠαράθεση από: ioannis00 στις Οκτωβρίου 08, 2012, 03:38:23 pmΑν πλεονάζουν, δεν βλέπω ποιό λόγο θα έχουν για να προσλάβουν ωρομίσθιους. Και πέρυσι οι αποσπάσεις των μόνιμων έγιναν σε δύο φάσεις: στην πρώτη αποσπάστηκαν όσοι το είχαν ζητήσει με βάση τα μόριά τους και στη δεύτερη διατέθηκαν σε Σ.Δ.Ε. όσοι πλεόναζαν ή δεν συμπλήρωναν ωράριο, χωρίς φυσικά να έχουν κάνει σχετική αίτηση. Πέρυσι, στο ΣΔΕ της περιοχής μου ο μόνιμος που ήρθε από τη Δευτεροβάθμια για να βοηθήσει ήταν μέχρι την παραμονή που πήγαν οι ωρομίσθιοι. Ήταν η δεύτερη φορά που έγινε έτσι.Αγαπητή pepita1, ο άνθρωπος μου μίλησε για επιπλέον μόνιμους που θα καλύψουν ώρες σε κάποιο γραμματισμό, ενώ πέρυσι πήραν δύο ωρομίσθιους για το γραμματισμό αυτό. Αν βρεθούν δύο μόνιμοι, δεν θα πάρουν ωρομίσθιους!!! Οπότε, σκέψου η επιλογή να δηλώσουμε ένα μόνο σδε, μπορεί να αποβεί μοιραία για το αν εργαστούμε ή όχι φέτος ή του χρόνου. Δες σε παρακαλώ τι γράφτηκε στην προκήρυξη: "Το ΙΝΕΔΙ
Παράθεση από: pepita1 στις Οκτωβρίου 08, 2012, 05:55:05 pmΠαράθεση από: ioannis00 στις Οκτωβρίου 08, 2012, 03:38:23 pmΑν πλεονάζουν, δεν βλέπω ποιό λόγο θα έχουν για να προσλάβουν ωρομίσθιους. Και πέρυσι οι αποσπάσεις των μόνιμων έγιναν σε δύο φάσεις: στην πρώτη αποσπάστηκαν όσοι το είχαν ζητήσει με βάση τα μόριά τους και στη δεύτερη διατέθηκαν σε Σ.Δ.Ε. όσοι πλεόναζαν ή δεν συμπλήρωναν ωράριο, χωρίς φυσικά να έχουν κάνει σχετική αίτηση. Πέρυσι, στο ΣΔΕ της περιοχής μου ο μόνιμος που ήρθε από τη Δευτεροβάθμια για να βοηθήσει ήταν μέχρι την παραμονή που πήγαν οι ωρομίσθιοι. Ήταν η δεύτερη φορά που έγινε έτσι.Αγαπητή pepita1, ο άνθρωπος μου μίλησε για επιπλέον μόνιμους που θα καλύψουν ώρες σε κάποιο γραμματισμό, ενώ πέρυσι πήραν δύο ωρομίσθιους για το γραμματισμό αυτό. Αν βρεθούν δύο μόνιμοι, δεν θα πάρουν ωρομίσθιους!!! Οπότε, σκέψου η επιλογή να δηλώσουμε ένα μόνο σδε, μπορεί να αποβεί μοιραία για το αν εργαστούμε ή όχι φέτος ή του χρόνου. Δες σε παρακαλώ τι γράφτηκε στην προκήρυξη: "Το ΙΝΕΔΙ
Παράθεση από: ioannis00 στις Οκτωβρίου 08, 2012, 03:38:23 pmΑν πλεονάζουν, δεν βλέπω ποιό λόγο θα έχουν για να προσλάβουν ωρομίσθιους. Και πέρυσι οι αποσπάσεις των μόνιμων έγιναν σε δύο φάσεις: στην πρώτη αποσπάστηκαν όσοι το είχαν ζητήσει με βάση τα μόριά τους και στη δεύτερη διατέθηκαν σε Σ.Δ.Ε. όσοι πλεόναζαν ή δεν συμπλήρωναν ωράριο, χωρίς φυσικά να έχουν κάνει σχετική αίτηση. Πέρυσι, στο ΣΔΕ της περιοχής μου ο μόνιμος που ήρθε από τη Δευτεροβάθμια για να βοηθήσει ήταν μέχρι την παραμονή που πήγαν οι ωρομίσθιοι. Ήταν η δεύτερη φορά που έγινε έτσι.
Αν πλεονάζουν, δεν βλέπω ποιό λόγο θα έχουν για να προσλάβουν ωρομίσθιους. Και πέρυσι οι αποσπάσεις των μόνιμων έγιναν σε δύο φάσεις: στην πρώτη αποσπάστηκαν όσοι το είχαν ζητήσει με βάση τα μόριά τους και στη δεύτερη διατέθηκαν σε Σ.Δ.Ε. όσοι πλεόναζαν ή δεν συμπλήρωναν ωράριο, χωρίς φυσικά να έχουν κάνει σχετική αίτηση.