0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Εργαζόμουν στα σδε ως φιλόλογος το 2008 τότε δεν υπήρχε η ΑΠΥ (Απόδειξη παροχής υπηρεσιών)! τί ακριβώς είναι αυτό; Μπορεί κάποιος να μ' ενημερώσει;
Παράθεση από: grooog στις Οκτωβρίου 12, 2012, 11:03:06 amΚαλημέρα! Να ρωτήσω και εσάς εδώ μηπως ξέρετε γιατί είμαι μες τα νεύρα πρωνικάτικα.Έχω τελειώσει με το μεταπτυχιακό μου αλλά δεν έχω ορκιστεί (μεταπτυχιακό είναι, κάθε 2 χρόνια κάνει ορκωμοσίες, περιμένει να μαζευτούν άτομα).Τους πήρα τηλ να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα να καταθέσω την βεβαίωση (η οποία τα αναφέρει όλα, βαθμό κτλ. μόνο ημερομηνία ορκωμοσίας δεν λέει). Το ερώτημα μου ήταν εντελώς ρητορικό , ειπά ας το ρωτήσω να μην το έχω στο μυαλό μου. Και μου λένε δεν γίνεται δεκτη!!! Μα πως είναι δυνατόν ρε παιδιά!Δεν είναι παράλογο;;!Πείτε μου και σεις. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο; εχει συμβεί σε κάποιον από σας;τι να κάνω;καλά σου τα είπαν! αφού πήγαινες γυρεύοντας... αφού έχεις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του μεταπτυχιακού και έχεις συμπληρώσει το ελάχιστο χρονικό διάστημα φοίτησης η σχολή θα σου δίνει μία βεβαίωση να το πιστοποιεί και να αντικαθιστά το πτυχίο μεχρι την ορκωμοσία . Θεωρητικά η βεβαίωση αυτή σε καλύπτει (λέω τωρα εγω..).Από την άλλη αυτοί που απαντούν τα τηλέφωνα μπορούν να σου λένε ό,τι θέλουν (δεν τους δεσμεύει και κανενας), το θέμα είναι το τι θα κάνει η επιτροπή που ελέγχει τις αιτήσεις.Στείλε εσύ τα χαρτιά σου όπως νομίζεις ότι είναι σωστά (και στη χειρότερη περίπτωση υπάρχουν και οι ενστάσεις..)
Καλημέρα! Να ρωτήσω και εσάς εδώ μηπως ξέρετε γιατί είμαι μες τα νεύρα πρωνικάτικα.Έχω τελειώσει με το μεταπτυχιακό μου αλλά δεν έχω ορκιστεί (μεταπτυχιακό είναι, κάθε 2 χρόνια κάνει ορκωμοσίες, περιμένει να μαζευτούν άτομα).Τους πήρα τηλ να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα να καταθέσω την βεβαίωση (η οποία τα αναφέρει όλα, βαθμό κτλ. μόνο ημερομηνία ορκωμοσίας δεν λέει). Το ερώτημα μου ήταν εντελώς ρητορικό , ειπά ας το ρωτήσω να μην το έχω στο μυαλό μου. Και μου λένε δεν γίνεται δεκτη!!! Μα πως είναι δυνατόν ρε παιδιά!Δεν είναι παράλογο;;!Πείτε μου και σεις. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο; εχει συμβεί σε κάποιον από σας;τι να κάνω;
Γεια σας! Γνωρίζει κανείς πώς μετατρέπουμε τους μήνες προϋπηρεσίας μας σε ώρες; Είμαι κι εγώ αναπληρώτρια σε δημοτικά σχολεία και το χαρτί της προϋπηρεσίας αναφέρει μόνο μήνες και μέρες...
Αν το έγγραφο δεν γράφει ακριβώς τον αριθμό των ωρών υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην μετρήσει η προυπηρεσία. Δεν νομίζω ότι θα ασχοληθούν στο ινεδιβιμ να υπολογίζουν τις ώρες πολλαπλασιάζοντας μέρες, μήνες, κτλ. Η προκήρυξη γράφει "πρέπει να αποδεικνύεται με σαφήνεια ο χρόνος απασχόλησης σε ώρες".Είχα και εγώ έγγραφο με προυπηρεσία μόνο σε μήνες και μέρες από το 2008 και η β/θμια μου εξέδωσε καινούργιο με ακριβή αριθμό ωρών.Πάρτε τηλέfωνο στο ΙΝΕΔΙ