0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Δημήτρης Παπαδόπουλος στις Ιανουαρίου 16, 2013, 01:20:24 amΚάτι άσχετο ρε παιδιά. Το πιστοποιητικό Braille μοριοδοτείται??? Με ποιο τρόπο?? Στον πίνακα των μορίων τι καραγκιοζιλίκι είναι αυτό με την ενότητα 1.3??? Μοριοδότηση από σεμινάρια επιμόρφωσης??? Είναι δυνατόν??η braille δε μοριοδοτείται. Πάντα μοριοδοτείται η επιμόρφωση
Κάτι άσχετο ρε παιδιά. Το πιστοποιητικό Braille μοριοδοτείται??? Με ποιο τρόπο?? Στον πίνακα των μορίων τι καραγκιοζιλίκι είναι αυτό με την ενότητα 1.3??? Μοριοδότηση από σεμινάρια επιμόρφωσης??? Είναι δυνατόν??
Παράθεση από: taylor9916 στις Ιανουαρίου 15, 2013, 02:07:57 pmΠαράθεση από: annoula75 στις Ιανουαρίου 14, 2013, 12:38:00 pmΑκριβώς.ΑΕΔ έως 20 Μαϊου ως εργαζόμενος και ΑΕΔ έως 30 Ιουνίου ως άνεργος. Πάντα με την προυπόθεση του εισοδηματικού ορίου των 5000 από ΑΠΥ.απο την στιγμη ομως που δεν εχω ξαναβγαλει ποτε ΑΠΥ θεωρητικα επαληθευω την προυποθεση που λες για τα 5000 ευρω καλα τα λεω ?αυτο δεν ενοουνε?το εισοδημα μου ητανε με ικα 8000 ευρω και δεν εχω ξαναβγαλει ποτε τεβε ΌΧΙ σε καμία περίπτωση. Τα 5000 θα πρέπει να είναι αποκλειστικά από παροχή υπηρεσιών, που εσύ δεν είχες επειδή ήσουν με ικα. ΑΕΔ θα σου κόψουν.Απλώς μέχρι 20 Μαίου θα έχεις ένσημα και από εκεί και πέρα δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ένσημα. Θα σου κόψουν ΑΕΔ και θα πληρωθείς τα μικτά χρήματα. Δεν ξέρω μόνο αν υπάρχει κάποια παρακράτηση φόρου στις ΑΕΔ, γιατί δεν έχω πληρωθεί ποτέ με αυτή. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για το διάστημα που θα είσαι μόνο στο σδε. Δεν σε υποχρεώνουν να έχεις κάπου αλλού ασφάλιση προκειμένου να σου κόψουν ΑΕΔ. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!
Παράθεση από: annoula75 στις Ιανουαρίου 14, 2013, 12:38:00 pmΑκριβώς.ΑΕΔ έως 20 Μαϊου ως εργαζόμενος και ΑΕΔ έως 30 Ιουνίου ως άνεργος. Πάντα με την προυπόθεση του εισοδηματικού ορίου των 5000 από ΑΠΥ.απο την στιγμη ομως που δεν εχω ξαναβγαλει ποτε ΑΠΥ θεωρητικα επαληθευω την προυποθεση που λες για τα 5000 ευρω καλα τα λεω ?αυτο δεν ενοουνε?το εισοδημα μου ητανε με ικα 8000 ευρω και δεν εχω ξαναβγαλει ποτε τεβε ΌΧΙ σε καμία περίπτωση. Τα 5000 θα πρέπει να είναι αποκλειστικά από παροχή υπηρεσιών, που εσύ δεν είχες επειδή ήσουν με ικα. ΑΕΔ θα σου κόψουν.Απλώς μέχρι 20 Μαίου θα έχεις ένσημα και από εκεί και πέρα δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ένσημα. Θα σου κόψουν ΑΕΔ και θα πληρωθείς τα μικτά χρήματα. Δεν ξέρω μόνο αν υπάρχει κάποια παρακράτηση φόρου στις ΑΕΔ, γιατί δεν έχω πληρωθεί ποτέ με αυτή. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για το διάστημα που θα είσαι μόνο στο σδε. Δεν σε υποχρεώνουν να έχεις κάπου αλλού ασφάλιση προκειμένου να σου κόψουν ΑΕΔ. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!
Ακριβώς.ΑΕΔ έως 20 Μαϊου ως εργαζόμενος και ΑΕΔ έως 30 Ιουνίου ως άνεργος. Πάντα με την προυπόθεση του εισοδηματικού ορίου των 5000 από ΑΠΥ.
Έγκριση πρακτικού επιτροπής ενστάσεων για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με Αρ. Πρωτ. 602/12/25285 της 2-10-2012, για επιλογή Συμβούλων Σταδιοδρομίας και Συμβούλων Ψυχολόγων με σύμβαση μίσθωσης έργου στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας των Πράξεων «ΣΔΕ ΑΠ 7», «ΣΔΕ ΑΠ 8» και «ΣΔΕ ΑΠ 9» και ανάρτηση των οριστικών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων, για την παραπάνω Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος, στην ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.
Παράθεση από: Άστρο στις Ιανουαρίου 18, 2013, 08:14:12 pmΈγκριση πρακτικού επιτροπής ενστάσεων για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με Αρ. Πρωτ. 602/12/25285 της 2-10-2012, για επιλογή Συμβούλων Σταδιοδρομίας και Συμβούλων Ψυχολόγων με σύμβαση μίσθωσης έργου στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας των Πράξεων «ΣΔΕ ΑΠ 7», «ΣΔΕ ΑΠ 8» και «ΣΔΕ ΑΠ 9» και ανάρτηση των οριστικών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων, για την παραπάνω Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος, στην ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.