0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι οι μόνιμοι δε θα βάλουν και φέτος λυτούς και δεμένους να πάρουν απόσπαση μη τυχόν και πάνε δύο χιλιόμετρα πιο πέρα στην οργανική τους! =P
Νομίζω οτι είναι πολύ εύκολο για το ΙΝΕΔΙ
δεν αντιμετωπίζουν και με μεγάλη εκτίμηση τους ωρομισθίους οι μονιμοι!
Η όλη συζήτηση που γίνεται εδώ αποτυπώνεται τόσο ωραία στα Σταφύλια της Οργής του Στάινμπεκ 100 χρόνια πριν. Η φαγωμάρα των πειναλέων περιστασιακά εργαζόμενων για το ποιος δικαιούται ένα κομμάτι ψωμί: αυτός που βγάζει 0 ευρώ ή εκείνος που βγάζει 100 ευρώ το μήνα; Ταυτόχρονα βεβαίως, υπάρχουν και οι μόνιμοι, αλλά και οι "μονίμως έκτακτοι" με 3 και 4 και 5 ταυτόχρονες συμβάσεις. Και δώσε φαγωμάρα. "Γιατί αυτός και όχι εγώ;" , "Εγώ είμαι πιο κακομοίρης από τον μπού...στη με τις 3 ή τις 5 ώρες στα ΚΔ
?? θα πρεπε; Να αντιμετωπίζουν ως ομοίους αποφοίτους σχολών που σφάζονται στην ποδιά του υπουργείου να πάρουν 5 ωρίτσες κάπου για να ονομαστούν καθηγητές; Που τριγυρνούν σαν όρνεα ποιος θα καταγγείλει τον δίπλα για 3 ωρίτσες "δουλειά";Γούστο έχει να εκπλήσσεσθε κιόλα που σας αντιμετωπίζουν ως ... αξιοπερίεργα φαινόμενα! "Καθηγητές για 3 ώρες" κατά το διάσημος για μια ώρα". Εξευτελίζεστε μόνοι σας μια χαρά, δεν έχετε την ανάγκη ούτε των μονίμων ούτε του υπουργείου. Φτωχολ@μόγι@
τι πίνακας είναι πάλι τούτος; Πώς δηλαδή θα επιλέγουν τον εκπαιδευτή; Παράδειγμα:Εάν ο 1ος δηλώσει 3 πόλεις της περιφέρειας π.χ Κοζάνη, Ορεστιάδα, Κέρκυρα (αναφέρω άσχετες πόλεις για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις), ο 2ος επιλέξει Κέρκυρα, Ορεστιάδα, Κοζάνη και ο 3ος επιλέξει μόνο την Κοζάνη!!. Και υποθέτουμε ότι στην Κοζάνη υπάρχουν 2 ΣΔΕ όπου χρειάζονται 2 εκπαιδευτές! Άντε πείτε μου τώρα...τον 3ο τον παίρνουνε;;; Τι γίνεται πάλι σε αυτό το μπάχαλο;
Νέο "τέλειο" σύστημα!!! τι πίνακας είναι πάλι τούτος; Πώς δηλαδή θα επιλέγουν τον εκπαιδευτή; Παράδειγμα:Εάν ο 1ος δηλώσει 3 πόλεις της περιφέρειας π.χ Κοζάνη, Ορεστιάδα, Κέρκυρα (αναφέρω άσχετες πόλεις για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις), ο 2ος επιλέξει Κέρκυρα, Ορεστιάδα, Κοζάνη και ο 3ος επιλέξει μόνο την Κοζάνη!!. Και υποθέτουμε ότι στην Κοζάνη υπάρχουν 2 ΣΔΕ όπου χρειάζονται 2 εκπαιδευτές! Άντε πείτε μου τώρα...τον 3ο τον παίρνουνε;;; Τι γίνεται πάλι σε αυτό το μπάχαλο;