0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλύτερα να τα δουν από Αθήνα-τις λαμογιές οι ντόπιοι τις κάνουν πχ ΙΕΚ...Eπιπλέον βλέπεις να τους ενδιαφέρει αν θα υπάρχουν εκπαιδευτές ή πώς ζούνε;
Άποψη σου είναι. Εμένα με ενδιαφέρει να ξεκινούσα να δουλεύω 1 Οκτωβρίου όπως πέρσυ, όπως φαντάζομαι και όλους όσους ζουν από την εκπαίδευση.Τώρα όποιος και να με αξιολογήσει η θέση μου δεν αλλάζει.15 χρόνια στην εκπαίδευση με 4 πτυχία. Ούτε η Αθήνα ουτε το ΙΕΚ ούτε ο Διευθυντής ούτε ο πρωθυπουργός μπορεί να μου τα αναιρέσει αυτά.Το μόνο που μπορούν να μας κάνουν είναι να μας προσλάβουν για 3 μήνες και όχι για όλη τη χρονιά.Αυτά μας φάγαν στην Ελλάδα η γραφειοκρατία αυτός είναι λαμόγιο όχι αυτός είναι λαμόγιο και όχι ο άλλος.Για αυτό είμαστε 100 χρόνια πίσω.
H πραγματικότητα είναι που την έχω βιώσει κι αρκετές φορές. Πέρυσι επίσης εμείς ξεκινήσαμε Νοέμβριο κι όχι Οκτώβριο. Επίσης 1004 πτυχία να έχεις δεν παίζει ρόλο αφού μόνο ένα μεταπτυχιακό κι ένα διδακτορικό μοριοδοτούνται από πτυχία στα ΣΔΕ οπότε δεν κατάλαβα γιατί το αναφέρεις. Φυσικά όλοι θέλουμε να δουλέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν όμως έχω να επιλέξω μεταξύ του να μη δουλέψω με π...α (που μου έχουν ξανακάνει) και να δουλέψω για 3 μήνες μόνο, προτιμώ το 2ο. Δε σου αρέσει αλλά έτσι είναι λαμόγια οι πιο πολλοί που προωθούν τις μετριότητές τους!
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τα σδε αφού είναι τυπική εκπαίδευση δε τα βάζουν μαζί με τις αιτήσεις των αναπληρωτών.Γιατί στην τελική και οι μόνιμοι από την τυπική εκπαίδευση αποσπώνται γιατί ο ωρομίσθιος πρέπει να σκιστεί στα πτυχία για να μπει;
Για να υπάρχει εμπόριο πτυχίων.Πίσω από το ΙΝΕΔΙ
Πέρα από τι μας συμφέρει εμάς αυτό είναι το λογικό να μπουν στις αιτήσεις των αναπληρωτών.Έτσι και πιο διαφανή κριτήρια θα υπάρχουν και θα στελεχώνονται από νωρίς τα σδε. Έπειτα αν μπουν στους ενιαίους πίνακες οι διευθυντές θα ελέγχονται καλύτερα και δε θα βάζουν όσες ώρες θέλουν στον κάθε ωρομίσθιο ή θα του λένε πήγαινε σε άλλο σχολείο ή δε σε βολεύω στο πρόγραμμα.
Το ότι γίνεται εμπόριο πτυχίων παρακαλώ να το εξηγήσετε. Είμαι και γω συλλέκτης οπότε αν γνωρίζετε που χαρίζονται-αγοράζονται χωρίς διάβασμα να μου το πείτε γιατί ενδιαφέρομαι (σοβαρά το ρωτάω).
Πινακας αναπληρωτων= θα πηγαίνει ο αναπληρωτης στο κατσιχωρι στο νησι που έχει οργανική ο μόνιμος ο οποίος από το χωριό στη Κάρπαθο θα έχει πάρει απόσπαση μεσα πχ στη Λάρισα. Θα μείνουν έξω οι "χαζοί" που έχουν και πρυπηρεσία και προσόντα σε εκπαίδευση ενηλίκων θα βολευτούν με αποσπάσεις όλοι οι μόνιμοι που λίγο τους ενδιαφέρει αν κάνουν μάθημα σε 6χρονα, 16χρονα η 56χρονους ανθ΄ρωπους, αυτοί να φύγουν από το χωριό/νησί θέλουν και να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερο μάθημα. Αν ήταν πολλές οι αποσπάσεις φέτος, περιμένετε να δειτε τι θα γίνει του χρόνου τωρα που οι μόνιμοι κατάλαβαν πόσο εύκολα μπορούν να φύγουν και να βολευτούν μέσα στην πόλη συμφερόντων τους.