0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομιζω οτι ειχα δικιο... Ολα οντως γινονται για καποιο λογο...Δια μαγειας οσοι ειχαν βαθμολογια (εκτος συντεντευξης) πανω απο 21 εχουν προφορικα 10 (εκτος απο δυο οι οποιοι και 10 να ειχαν παλι πρωτοι θα ηταν, εχουν 15 στην συνεντευξη). Εγω ημουν απο τους τυχερους, πηρα 12, μαλλον φταιει η δικαιολογια που εδωσα για το πουκαμισο...Επισης ΔΕΝ μου μετρησαν τα 3 μορια για τις νεες τεχνολογιες... Επισης ειδα και δυο φουσκωματα στις βαθμολογιες... τωρα δεν απαντανε και στα τηλεφωνα και εγω τα χω παρμενα στο κρανιο... Δεν την παλευουν καθολου και μου φαινεται οτι πρεπει να γινει ενα ξεκαθαρισμα εδω... πως κανουν οτι γουσταριζουν ετσι χωρις να λογαριαζουν κανεναν;
Άρχισαν να έρχονται οι αναλυτικές καταστάσεις μοριοδότησης με κουριερ
οι αναλυτικοι πινακες μοριοδοτησης σε τι βοηθανε την ενσταση σας?
Παράθεση από: catwoman2 στις Αυγούστου 14, 2008, 05:55:11 pmοι αναλυτικοι πινακες μοριοδοτησης σε τι βοηθανε την ενσταση σας?Αφου δεν καναν καμια αλλαγη στην λιστα γιατι δεν βγαλαν αμεσως οριστικοι πινακες μοριοδοτησης και μας παιδευουν με τους προσωρινους- αφου ετσι κι αλλιως θα ηταν οριστικοι για εκείνους? Έχουν γίνει ΟΡΓΙΑ στους πινακες - ετσι απλα.
Παράθεση από: catwoman2 στις Αυγούστου 14, 2008, 05:55:11 pmοι αναλυτικοι πινακες μοριοδοτησης σε τι βοηθανε την ενσταση σας?
Παράθεση από: anneta στις Ιουνίου 02, 2008, 08:30:11 pmΠάντως για τον κλάδο μου στην περιφέρεια Πελοποννήσου κάνει καραμπαμ ποιοί είχαν το βύσμα.....και είμαι σίγουρη ότι θα μπουν , θα κόψω κίνηση στην εξέταση και θα σας πω ...αν έπεσα μέσα! Καλή μας επιτυχία πάντως anneta, τι λέει? Μπήκαν τα βύσματα?
Πάντως για τον κλάδο μου στην περιφέρεια Πελοποννήσου κάνει καραμπαμ ποιοί είχαν το βύσμα.....και είμαι σίγουρη ότι θα μπουν , θα κόψω κίνηση στην εξέταση και θα σας πω ...αν έπεσα μέσα! Καλή μας επιτυχία πάντως
δηλαδη ρε παιδια υπαρχει κανεις που δικαιωθηκε με την ενσταση που εκανε ή θα σας ειδοποιησουν αργοτερα?