0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρθρο 46Ασφάλιση απασχολουμένων σε Ι.Ε.Κ., Κ.Ε.Κ.,Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, Κέντρα Δια
θα βγει προκηρυξη για πολυ λιγες θεσεις και να ευχομαστε να βγει πριν τα χριστουγεννα! τελευταια νεα
Καλά συνάδελφε μην ακούς ο καθένας ότι θέλει λέει.Εμένα μου είχε πει συνάδελφος ότι ο διευθυντής του είπε ότι πριν 3 εβδομάδες ότι την Δευτέρα θα βγάλουν προκήρυξη.Μέτα άλλος διευθυντής είπε σε συνάδελφο ότι τελευταία εβδομάδα Σεπτεμβρίου θα βγάλουν.Τώρα άλλο είναι θέμα όχι το πότε θα βγάλουν προκήρυξη αλλά πως θα είναι αυτή.Αλλά εμείς πάντα κοιτάμε στο τώρα και όχι στο μετά.
Η προκύρηξη έχει βγει! Μέρες τώρα...Και λέει οτι δικαίωμα αίτησης εχουν μόνο μόνιμοι εκπαιδευτικοί (που ήδη εργάζονται δηλαδή)Και ρωτώ γιατί έγινε αυτό; (Και πέρσι έτσι ήταν)Πριν 2 χρόνια μπορούσαν όλοι να κάνουν..
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Πάντως πρέπει να μπει ένα τέλος με αυτές τις αποσπάσεις ανευ προσόντων. Οι ωρομίσθιοι έχουν ένα κάρο προσόντα και οι μόνιμοι με σχεδόν τίποτα αποσπώνται σε ένα τόσο απαιτητικό σχολείο.
Απ' ότι φαίνεται δυστυχώς για εμάς φέτος δεν μας χρειάζονται. Θα δουλέψουν με Μονίμους και σε κάποια σχολεία αντί για 5ωρο θα γίνονται 3ωρα και 4ωρα. Η χρονιά θα ολοκληρψθεί κανονικά και ούτε γάτα ούτε ζημιά.Και κατά τον Μάρτιο θα μας καλέσουν και εμάς όταν θα έχουν βγει τα αποτελέσματα από τη νέα προκήρυξη να κάνουμε 3-4 μήνες για να φανούν και τα project να φανεί ότι έγινε δουλειά.Δυστυχώς πρέπει να ψαχτούμε αλλού. Φέτος τα ΣΔΕ πάπαλα.
Συνάδελφοι με τα ΣΔΕ τι γίνεται. Γνωρίζει κάποιος από μέσα αν έχουν πρόθεση να πάρουν άμεσα ωρομισθίους ή αν δεν έχουν λεφτά και θα την βγάλουν με τους μονίμους;Αν θέλουν να συμπληρώσουν με ωρομισθίους ας μην κάνουν τη χοντροπατάτα και βγάλουν γενική προκήρυξη.Καλύτερα να μη βγάλουν καθόλου ή να βγάλουν σαν των ΙΕΚ την προκήρυξη όπου μπαμ μπαμ ο έλεγχος θα γίνει από το κάθε ΣΔΕ.Ας δουλέψουν λίγο και οι μόνιμοι που από τα γραφεία της δευτεροβάθμιας όπου θα περνούσαν αιτησεις αναπληρωτών ας ελέξουν τώρα καμμιά αίτηση ωρομισθίου ΣΔΕ.Άμα πάνε κάτω τα χαρτιά σωθήκαμε 5 υπάλληλοι θα ελέγξουν 10000 αιτήσεις.Καλό Μάρτιο.
Το ότι γίνεται εμπόριο πτυχίων παρακαλώ να το εξηγήσετε. Είμαι και γω συλλέκτης οπότε αν γνωρίζετε που χαρίζονται-αγοράζονται χωρίς διάβασμα να μου το πείτε γιατί ενδιαφέρομαι (σοβαρά το ρωτάω).