0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: catwoman2 στις Αυγούστου 14, 2008, 08:39:57 pmδηλαδη ρε παιδια υπαρχει κανεις που δικαιωθηκε με την ενσταση που εκανε ή θα σας ειδοποιησουν αργοτερα?Κανείς δεν είπε ότι εξετάσθηκαν οι ενστάσεις. το αποτέλεσμα θα φανεί όταν βγουν οι τελικοί πίνακες. Επειδή ασχολείσαι με το 'αντικείμενο', καταλαβαίνεις ότι είναι αφελές να ρωτάς το αν εκδικάστηκαν οι ενστάσεις μεσα σε 3 ημέρες
δηλαδη ρε παιδια υπαρχει κανεις που δικαιωθηκε με την ενσταση που εκανε ή θα σας ειδοποιησουν αργοτερα?
Παράθεση από: geok_salonika στις Αυγούστου 14, 2008, 08:53:32 pmΠαράθεση από: catwoman2 στις Αυγούστου 14, 2008, 08:39:57 pmδηλαδη ρε παιδια υπαρχει κανεις που δικαιωθηκε με την ενσταση που εκανε ή θα σας ειδοποιησουν αργοτερα?Κανείς δεν είπε ότι εξετάσθηκαν οι ενστάσεις. το αποτέλεσμα θα φανεί όταν βγουν οι τελικοί πίνακες. Επειδή ασχολείσαι με το 'αντικείμενο', καταλαβαίνεις ότι είναι αφελές να ρωτάς το αν εκδικάστηκαν οι ενστάσεις μεσα σε 3 ημέρεςγια να καταλάβω δηλαδή οι λίστες που στείλαν δεν είναι η εκδίκαση της ένστασης? και τι είναι τότε?
και μπηκαν στον κοπο να τα στείλουν και μετά θα ξαναστείλουν την εκδίκαση της ένστασης? πολύ εξυπηρέτηση από το ΙΔΕΚΕ...γιατι δεν τις ανεβάσαν στο ιντερνετ να μη πληρώνουν και κουριερ
Παράθεση από: Beth στις Αυγούστου 14, 2008, 11:11:36 pmκαι μπηκαν στον κοπο να τα στείλουν και μετά θα ξαναστείλουν την εκδίκαση της ένστασης? πολύ εξυπηρέτηση από το ΙΔΕΚΕ...γιατι δεν τις ανεβάσαν στο ιντερνετ να μη πληρώνουν και κουριερ χε χε, τα λεφτά που παίρνουν από τις ενστάσεις σου λένε τίποτα? Μάλλον κερδισμένοι βγαίνουν...
Παράθεση από: nfountou στις Αυγούστου 14, 2008, 01:54:11 pmΝομιζω οτι ειχα δικιο... Ολα οντως γινονται για καποιο λογο...Δια μαγειας οσοι ειχαν βαθμολογια (εκτος συντεντευξης) πανω απο 21 εχουν προφορικα 10 (εκτος απο δυο οι οποιοι και 10 να ειχαν παλι πρωτοι θα ηταν, εχουν 15 στην συνεντευξη). Εγω ημουν απο τους τυχερους, πηρα 12, μαλλον φταιει η δικαιολογια που εδωσα για το πουκαμισο...Επισης ΔΕΝ μου μετρησαν τα 3 μορια για τις νεες τεχνολογιες... Επισης ειδα και δυο φουσκωματα στις βαθμολογιες... τωρα δεν απαντανε και στα τηλεφωνα και εγω τα χω παρμενα στο κρανιο... Δεν την παλευουν καθολου και μου φαινεται οτι πρεπει να γινει ενα ξεκαθαρισμα εδω... πως κανουν οτι γουσταριζουν ετσι χωρις να λογαριαζουν κανεναν; Να μαντέψω την περιφέρεια σου? Κρήτης μήπως?
Νομιζω οτι ειχα δικιο... Ολα οντως γινονται για καποιο λογο...Δια μαγειας οσοι ειχαν βαθμολογια (εκτος συντεντευξης) πανω απο 21 εχουν προφορικα 10 (εκτος απο δυο οι οποιοι και 10 να ειχαν παλι πρωτοι θα ηταν, εχουν 15 στην συνεντευξη). Εγω ημουν απο τους τυχερους, πηρα 12, μαλλον φταιει η δικαιολογια που εδωσα για το πουκαμισο...Επισης ΔΕΝ μου μετρησαν τα 3 μορια για τις νεες τεχνολογιες... Επισης ειδα και δυο φουσκωματα στις βαθμολογιες... τωρα δεν απαντανε και στα τηλεφωνα και εγω τα χω παρμενα στο κρανιο... Δεν την παλευουν καθολου και μου φαινεται οτι πρεπει να γινει ενα ξεκαθαρισμα εδω... πως κανουν οτι γουσταριζουν ετσι χωρις να λογαριαζουν κανεναν;
Παράθεση από: catwoman2 στις Αυγούστου 14, 2008, 05:55:11 pmοι αναλυτικοι πινακες μοριοδοτησης σε τι βοηθανε την ενσταση σας?
οι αναλυτικοι πινακες μοριοδοτησης σε τι βοηθανε την ενσταση σας?
Παράθεση από: geok_salonika στις Αυγούστου 14, 2008, 06:20:55 pmΠαράθεση από: catwoman2 στις Αυγούστου 14, 2008, 05:55:11 pmοι αναλυτικοι πινακες μοριοδοτησης σε τι βοηθανε την ενσταση σας?
Παράθεση από: nfountou στις Αυγούστου 15, 2008, 06:40:39 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Αυγούστου 14, 2008, 06:20:55 pmΠαράθεση από: catwoman2 στις Αυγούστου 14, 2008, 05:55:11 pmοι αναλυτικοι πινακες μοριοδοτησης σε τι βοηθανε την ενσταση σας?
Παράθεση από: solero στις Αυγούστου 14, 2008, 03:13:25 pmΠαράθεση από: nfountou στις Αυγούστου 14, 2008, 01:54:11 pmΝομιζω οτι ειχα δικιο... Ολα οντως γινονται για καποιο λογο...Δια μαγειας οσοι ειχαν βαθμολογια (εκτος συντεντευξης) πανω απο 21 εχουν προφορικα 10 (εκτος απο δυο οι οποιοι και 10 να ειχαν παλι πρωτοι θα ηταν, εχουν 15 στην συνεντευξη). Εγω ημουν απο τους τυχερους, πηρα 12, μαλλον φταιει η δικαιολογια που εδωσα για το πουκαμισο...Επισης ΔΕΝ μου μετρησαν τα 3 μορια για τις νεες τεχνολογιες... Επισης ειδα και δυο φουσκωματα στις βαθμολογιες... τωρα δεν απαντανε και στα τηλεφωνα και εγω τα χω παρμενα στο κρανιο... Δεν την παλευουν καθολου και μου φαινεται οτι πρεπει να γινει ενα ξεκαθαρισμα εδω... πως κανουν οτι γουσταριζουν ετσι χωρις να λογαριαζουν κανεναν; Να μαντέψω την περιφέρεια σου? Κρήτης μήπως?Καλα το μαντεψες... Μα πως το καταλαβες; ειπα 'κατι' που κανει τοσο μπαμ απο ποια περιφερεια ειμαι; (ναι ναι η ειρωνεια κ ο σαρκασμος συνεχιζουν να τρεχουν απο τα μπατζακια μου...)
Παράθεση από: nfountou στις Αυγούστου 15, 2008, 06:36:36 pmΠαράθεση από: solero στις Αυγούστου 14, 2008, 03:13:25 pmΠαράθεση από: nfountou στις Αυγούστου 14, 2008, 01:54:11 pmΝομιζω οτι ειχα δικιο... Ολα οντως γινονται για καποιο λογο...Δια μαγειας οσοι ειχαν βαθμολογια (εκτος συντεντευξης) πανω απο 21 εχουν προφορικα 10 (εκτος απο δυο οι οποιοι και 10 να ειχαν παλι πρωτοι θα ηταν, εχουν 15 στην συνεντευξη). Εγω ημουν απο τους τυχερους, πηρα 12, μαλλον φταιει η δικαιολογια που εδωσα για το πουκαμισο...Επισης ΔΕΝ μου μετρησαν τα 3 μορια για τις νεες τεχνολογιες... Επισης ειδα και δυο φουσκωματα στις βαθμολογιες... τωρα δεν απαντανε και στα τηλεφωνα και εγω τα χω παρμενα στο κρανιο... Δεν την παλευουν καθολου και μου φαινεται οτι πρεπει να γινει ενα ξεκαθαρισμα εδω... πως κανουν οτι γουσταριζουν ετσι χωρις να λογαριαζουν κανεναν; Να μαντέψω την περιφέρεια σου? Κρήτης μήπως?Καλα το μαντεψες... Μα πως το καταλαβες; ειπα 'κατι' που κανει τοσο μπαμ απο ποια περιφερεια ειμαι; (ναι ναι η ειρωνεια κ ο σαρκασμος συνεχιζουν να τρεχουν απο τα μπατζακια μου...)Να τι είπες...Δια μαγειας οσοι ειχαν βαθμολογια (εκτος συντεντευξης) πανω απο 21 εχουν προφορικα 10 (εκτος απο δυο οι οποιοι και 10 να ειχαν παλι πρωτοι θα ηταν, εχουν 15 στην συνεντευξη). Εγω ημουν απο τους τυχερους, πηρα 12, μαλλον φταιει η δικαιολογια που εδωσα για το πουκαμισο...Απλά τα είχα παρατηρήσει κι εγώ αυτά μόλις μου ήρθε η αναλυτική..Σας έριξαν και σας τους 3 παρόλο που είχατε μεταπτυχιακό