0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παυλίνα νομίζω είσαι από τους λίγους εδώ που δεν ταυτίζουν το προσωπικό τους συμφέρον με την αίσθηση δικαίου.Αλλά νομίζω ότι αδικείς το εαυτό σου, ως άνεργη.Πολύ καλά κάνει, κατά τη γνώμη μου, ο άνεργος και παίρνει μόρια. Το πόσα θα είναι αυτά, μπορεί να είναι αντικείμενο συζήτησης, αλλά κάποια μόρια πρέπει να πάρει.Λες ότι λυπάσαι αυτόν που έκανε διδακτορικό με τόσο κόπο. Πιστεύεις ότι αν ένας έχει μεταπτυχιακό ή διδακτορικό γίνεται καλύτερος καθηγητής?Το μεταπτυχιακό/διδακτορικό πρέπει να είναι must για τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά στη δευτεροβάθμια, ΙΕΚ, ΣΔΕ κτλ δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Και σου το λέω εγώ που έχω 2 μεταπτυχιακά και διδακτορικό.Με εξαίρεση ίσως κάποιον που έχει π.χ. διδακτορικό στην εκπαίδευση ενηλίκων ή κάτι αντίστοιχο.Τότε, αν είναι έτσι, να μην πάρει μόρια ούτε αυτός με μεταπτυχιακό/διδακτορικό στο αντικείμενό του.Γιατί απλά είναι άχρηστο και δεν προσφέρει κάτι σε αυτό το επίπεδο εκπαίδευσης.Και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που έκανε διδακτορικό με στόχο τα μόρια που θα παίρνει. Αν το έκανε, είναι μ...ας.Ας πάρει μόρια ο μεταπτυχιακός και ο διδακτορας, αλλά ας πάρει και ο άνεργος. Γιατί υπάρχουν και αρκετοί που έχουν άλλη δουλειά και στα σδε πάνε τα απογεύματα μόνο για τα λεφτά και για να λουφάρουν, χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα.Και δεν λέω να δουλεύουν κατ' αποκλειστικότητα οι άνεργοι, αλλά καλά είναι κάποια μόρια να τα παίρνουν. Και κατά την άποψή μου να μην είναι και λίγα.
Γράφουν πιστοποιημένοι και εγγεγραμμένοι για τον πρώτο πίνακα. Μάλλον εννοούν όσους είναι στο εισαγωγικό μητρώο ως εγγεγραμμένους, αλλιως γιατι να τους αναφέρουν; Γνωρίζει κάποιος για να το επιβεβαιώσει αν είναι έτσι;
Φτάνει με τα πειράματα στην εκπαίδευση! άπειροι στην εκπαίδευση ενηλίκων δεν κολάει! επίσης για τους εργαζόμενους τους επιτρέπει μέχρι 10 ώρες οπότε αφήστε κάποιοι την καραμέλα οτι δεν δίνουν σημασία και σαχλαμάρες. κάντε την αίτηση σας και πάρτε οτι σας αξίζει. ΥΓ. όταν δίνατε πανελλήνιες πάντως δεν πήρατε άνεργο καθηγητή να σας κάνει μαθήματα, έτσι δεν είναι;;;;