0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από αυτά που παραθέτεις, δεν προκύπτουν οι περιορισμοί που αναφέρεις για να θεωρηθεί κάποιος πολύτεκνος, ίσα ίσα αποδίδεται η ιδιότητα του πολυτέκνου και σε άλλες περιπτώσεις (α-δ).
Παιδια Πως κανεις καποιος ΕΝΣΤΑΣΗ ? ποια ειναι η διαδικασια??
Καλημερα,Στην προκηρυξη δν ελεγε οτι αναγνωριζονται ως συναφη μεταπτυχιακα σχετικα με την εκπαιδευση? Εβαλα μεταπτυχιακο στις επιστημες της αγωγης κ μ εκοψαν 2 μορια. Σε αλλους συνεβη αυτο?Για την ενσταση ποσο ειναι το παραβολο?
Ναι συνάδελφε, αλλά στους πίνακες είναι πολύτεκνοι που ΔΕΝ έχουν αυτοί παιδιά, έχουν απλά αδέρφια!!!!! Τα οποία αδέρφια είναι 40+ παντρεμεένα με δουλειές!!!Όπως και οι ίδιοι που δηλώνουν πολύτεκνοι?!!Δλδ ε΄γω που τώρα είμαι 43 και έχω δουλειά επειδή έχω άλλα 3 αδέρφια τα οποία είναι επίσης μεγάλα είμαι πολύτεκνος?!!Αφού δεν το λέει η προκυρηξη η τωρινή αυτό!!!
Κακώς στα έκοψαν γιατί δεχόταν και μετατυχιακό στις σπουδές στην εκπαίδευση: Μεταπτυχιακές σπουδές (μεταπτυχιακό, διδακτορικό) στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, στη ΣυνεχιζόμενηΕκπαίδευση, στις Σπουδές στην Εκπαίδευση, και στη Διά
Εσεις πως θα διατυπωνατε ενσταση για μορια που αφαιρεθηκαν λογω του οτι εβαλαν μετυπτιαχο στις επιστημες της αγωγης μη συναφες?
ένα από τα πολλά παραδείγματα για το παράλογο των κοινωνικών μορίων....Εμένα ο μπαμπάς μου έκανε δυο παιδιά μόνο, συνεπώς είμαι λιγότερη ικανή εκπαιδευτικός από τον συνάδερφο ο οποίος έχει άλλα τρία αδέρφια. Σαν ανέκδοτο ακούγεται.Πάντως μπράβο στον συνάδερφο Μάριο. Ο οποίος έπραξε βέβαια αυτό που όλοι θα έπρεπε, αλλά τελικώς μάλλον "τιμωρείται" για την λογική του σκέψη.
Αδελφε yt1408 κι εμενα ακριβως το Ιδιο!!! Δεν μου προσμετρησαν προυπηρεσια σε ΣΔΕ και Τυπικη εκπαιδευση , μιλαμε τωρα καπου 20 φυλλα προυπηρεσιας !! που χαθηκαν λες να τους επεσαν κατω!! Εκανα ενσταση σημερα το πρωι ! εσυ τι θα κανεις??