0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν υπάρχει δόλος, αφού με την (κατά λάθος) δήλωσή του ΔΕΝ προσκομίζει οφέλη - απεναντίας απεμπολεί δικαιώματά του.Δεν είμαι νομικός, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να κάνει ένσταση με αιτιολογικό "κατά λάθος - εκ παραδρομής δήλωσή του, από την οποία αδικείται!"Τα περί ποινικής δίωξης, δεν ισχύουν σε Δίκαιον Κράτος [για τους ανωτέρω λόγους]Ξαναλέω: δεν είμαι νομικός, απλά εκφράζω προσωπική άποψη!
Αποδοχή ή όχι της ένστασης από την επιτροπή ενστάσεων (εννοούσα) . Συμφωνώ με ως άνω επιχείρημα . Έγινε ένσταση με το αιτιολογικό ότι εκ παραδρομής δηλώθηκε ότι είμαι Δ.Υ ενώ είμαι αναπληρωτής πλήρους ωραρίου το οποίο έχει δηλωθεί ταυτόχρονα στην αίτηση και είναι το σωστό .Απέστειλα και τα δικαιολογητικά και ...ίδωμεν .
παιδια για του χρονου θα ισχυουν οι ιδιοι πινακες ή θα γινουν παλι αιτησεις;
Έτσι και αλλιώς η αδυναμία αξιολόγησης δεν είναι κάτι μη ρεαλιστικό που πρέπει να υπάρξει συντονισμός.Είναι μία πραγματικότητα.Από τη στιγμή που κάποιος θα κλιθεί να διδάξει στο τέλος του σχολικού έτους ή του τετραμήνου πώς είναι δυνατόν να έχει άποψη/εικόνα για τους εκπαιδευόμενους; Αφού δεν θα έχει συμπληρώσει επαρκή παρουσία στη σχολική αίθουσα για την κατάθεση της βαθμολογίας. Γνωρίζει κανένας τί λέει ο νόμος; Πόσες παρουσίες πρέπει να έχει συμπληρώσει ο εκπαιδευτής στην αίθουσα προκειμένου να είναι σε θέση (ικανός) να καταθέσει βαθμολογία;;
Λογικά οι ίδιοι. Καναμε αμάν να βγουν αυτοι...
Σε επίσημη ερώτηση του συλλόγου προς το ινεδιβιμ η απάντηση ήταν ότι θα βγει νέα προκήρυξη ξανά γιατί θα πρέπει να μετράει η πιστοποίηση υποχρεωτικά από Σεπτέμβριο.
Πάντως η προκήρυξη έγραφε πάνω ότι η ισχύς των συγκεκριμένων πινάκων δύναται να παραταθεί κια για το επόμενο έτος. Οψόμεθα...
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ Νομίζω έχουμε τερματισει!!! Αυτός ο ιδιώτης που πηρε την προκυρηξη θα τρίβει τα χέρια του με αυτούς που έμπλεξε!! Πάλι δουλίτσα του χρόνου !!
Κανενα νέο για το πότε θα βγουν οι ενστασεις και οι οριστικοί πίνακες έχουμε?