0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Του προτείνουν μόνο τις ώρες της 1ης ΔΙΑΘΕΣΗΜΗΣ επιλογής του [πχ αν στην 1η του επιλογή, η θέση είναι κλειστή λόγω αποσπασμένου μόνιμου, τότε του δίνουν τις ώρες ΜΟΝΟ της επόμενης επιλογής του κ.ο.κ.]
Όμως για να κλείσεις το επιτρεπόμενο ωράριο των 20 ωρών, κανονικά μπορείς να επιλέξεις και ένα άλλο ΣΔΕ.Τουλάχιστον έτσι γινόταν μέχρι και πέρυσι.
Θα σου πει ο Διευθυντής [της extra εργασίας - -πχ του ΣΔΕ]Όμως χρειάζεσαι χαρτί από την extra εργασία, χαρτί από το σχολείο σου & Αίτηση στο ΠΥΣΔΕ[απαιτείται απόφαση, άρα συνεδρίαση, του ΠΥΣΔΕ / ζήτα να μην μπει ο περιορισμός των 10 ωρών - έχω γράψει αναλυτικά για αυτό το θέμα παραπάνω!]
σελιδα 7 από προκυρηξη για ΣΔΕ: Γ. Ανώτατο όριο διδακτικών ωρών για το εκπαιδευτικό προσωπικό ορίζονται οι είκοσι (20)διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως συνολικά. Όταν το εκπαιδευτικό προσωπικό έχει τηδημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα ή έχει πλήρη απασχόληση στο δημόσιο, ευρύτερο δημόσιοτομέα, Ν.Π.Δ.Δ., ΔΕΚΟ, Ν.Π.Ι.Δ. (σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις άρθρο 31 του ν.3528/2007 και τις αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Διά
ποτέ δεν γινόταν αυτό! - μόνο σε ειδική περίπτωση ζητούσε το ΙΝΕΔΙ
Ισχύει για κάθε "Άδεια Άσκησης Ιδιωτικού έργου" που δίνει το ΠΥΣΔΕ - ΠΥΣΠΕ σε αναπληρωτές [πλήρους ή μη] για να δουλέψουν παράλληλα "εκτός σχολικού ωραρίου" σε άλλες εκπαιδευτικές δομές του Δημοσίου [για Ιδιωτικούς φορείς, δεν γνωρίζω] όπως πχ σε ΣΔΕ, ΙΕΚ, ΤΕΙ, κλπ κλπΑπό τη στιγμή που ξέρεις, τότε ψάχνεις να το βρεις!Ο νόμος με το 10ωρο ΔΕΝ αναφέρεται στους εκπαιδευτικούς - υπάρχει οδηγία του Υπουργείου - ψάξε!Ξαναδιάβασε την προηγούμενη ανάρτησή μου - σου δίνει στοιχεία!
Δεν έχεις δίκιο. Εγώ ξέρω 2 περιπτώσεις διαφορετικών ατόμων σε ΣΔΕ, όχι έχω ακούσει, γνωρίζω. Επίσης είναι κάτι στάνταρντ στην δευτεροβάθμια. Οι συνάδελφοι δουλεύουν σε 2 και 3 σχολεία για να κλείσουν το ωράριό τους.
Δεν μπορώ να βρω την οδηγία που λες. Μπορείς σε παρακαλώ να την στείλεις; ΣΟΣ!!!Είμαι μειωμένου ωραρίου.Μήπως να αντιδράσουμε για τον τρόπο που διαλέξαν να διορίσουν; Ή αυτό το ΣΔΕ με τόσες ώρες ή τίποτα!Επίσης και σε άλλες προκυρήξεις έλεγαν να συμπληρώσουμε στο κουτάκι όσες ώρες θέλουμε και ότι δεν έχει σημασία..Αυτή η προκύρηξη μπορεί να ισχύσει και του χρόνου... τότε μπορεί να μην ειμαστε αναπληρωτές...γιατι να βάζαμε 10 ώρες;;