0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως να αντιδράσουμε για τον τρόπο που διαλέξαν να διορίσουν; Ή αυτό το ΣΔΕ με τόσες ώρες ή τίποτα!
Εδώ μιλάμε για ωρομίσθιους - αυτό που λες μπορεί να εφαρμοστεί για συμπλήρωση ωραρίου Μόνιμων!Όσο για το βαθμό (επί)γνωσης: είμαι 10 χρόνια στα ΣΔΕ!Φυσικά, δεν διεκδίκησα ποτέ το ..αλάθητο - υπάρχουν οι επίσημοι φορείς να αποτανθείτε! Το forum έχει νόημα της ανταλλαγής των πληροφοριών, γνώσεων & εμπειριών που ο καθένας (πάντα καλοπροαίρετα!) διαθέτει & ενημερώνει / απαντάει σε συναδέλφους!
Δεν είπα ότι δεν ξέρεις από ΣΔΕ. Πιθανόν να μην γνωρίζεις αυτή την περίπτωση. Είπα ότι γνωρίζω καλά 2 περιπτώσεις ωρομισθίων που δούλευαν σε 2 σχολεία για να συμπληρώσουν το ωράριο τους. Σύμφωνα με τις προηγούμενες αλλά και την τωρινή προκήρυξη κάτι τέτοιο ΔΕΝ απαγορεύεται. Παράγραφος Γ της της υπ’ αριθμ. 660/3/6138/14-2-2017 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Ι.ΝΕ.ΔΙ.
Μαλλον ολα "τύποις" μπαίνουν. Γ. Ανώτατο όριο διδακτικών ωρών για το εκπαιδευτικό προσωπικό ορίζονται οι είκοσι (20)διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως συνολικά. Όταν το εκπαιδευτικό προσωπικό έχει τηδημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα ή έχει πλήρη απασχόληση στο δημόσιο, ευρύτερο δημόσιοτομέα, Ν.Π.Δ.Δ., ΔΕΚΟ, Ν.Π.Ι.Δ. (σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις άρθρο 31 του ν.3528/2007 και τις αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Διά
Δεν μπορώ να βρω την οδηγία που λες. Μπορείς σε παρακαλώ να την στείλεις; ΣΟΣ!!!Είμαι μειωμένου ωραρίου.Μήπως να αντιδράσουμε για τον τρόπο που διαλέξαν να διορίσουν; Ή αυτό το ΣΔΕ με τόσες ώρες ή τίποτα!Επίσης και σε άλλες προκυρήξεις έλεγαν να συμπληρώσουμε στο κουτάκι όσες ώρες θέλουμε και ότι δεν έχει σημασία..Αυτή η προκύρηξη μπορεί να ισχύσει και του χρόνου... τότε μπορεί να μην ειμαστε αναπληρωτές...γιατι να βάζαμε 10 ώρες;;
Τελικά μπορεί ενας αναπληρωτής να πάρει πάνω απο 10 ωρες σε σδε?
Τόσα γράψαμε παραπάνω...
Δηλαδή όποιους πάρουν φέτος θα τους ειδοποιήσουν με mail?Υπάρχει πουθενα κάποιος πίνακας να λέει συγκεντρωτικά ποιον και που πήραν? Δηλαδή κάποιο λινκ.Εμένα δεν μου ήρθε κάποιο mail άρα να φανταστώ δεν με πήραν