0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν δεν υποβάλλω οριστικά τις προτιμήσεις(έκανα προσωρινή αποθήκευση) , να φανταστώ ισχύει η πρώτη δήλωση προτιμήσεων;
ναι, το γράφει και στις οδηγίες δήλωσης τροποποίησης περιοχών
Αφού γίνουν οι τροποποιήσεις περιοχών θα βγουν νέοι πίνακες; Υποθέτω πως θα αλλάξουν οι προτιμήσεις και καλό θα ήταν να ξέραμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό προκειμένου να έχουμε σαφή εικόνα αν έχουμε πιθανότητες να κληθούμε.
Αφού γίνουν οι τροποποιήσεις περιοχών θα βγουν νέοι πίνακες;...
ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΛΙ ΝΑ
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!Παρακολουθώντας το forum κατάλαβα ότι πρέπει κάποιος να δεχθεί όλες τις ώρες που υπάρχουν σε ένα σχολείο... Δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρει μόνο κάποιες... αυτό από που προκύπτει? Μίλησε κάποιος με ΙΝΕΔΙ
Για ποιό λόγο; Αφού δεν αλλάζει κάτι στη μοριοδότηση..η τοποθέτηση θα γίνει αυτόματα βάσει των (νέων) επιλογών του πρώτου,μετά του δεύτερου κ.ο.κΌπως αναφέρω στο αρχικό μου μήνυμα, αναρωτιέμαι αν θα ήταν χρήσιμο να ξέραμε τις νέες επιλογές των συνυποψηφίων στην ειδικότητα μας για να μπορούμε να υπολογίσουμε αν πρόκειται να μας καλέσουν ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, μιας και πρόκειται για τροποποίηση των επιλογών, καλό είναι να υπάρχει διαφάνεια.
Καλησπέρα συνάδελφοι. Τα μηνύματα στέλνονται ταυτόχρονα σε όλους; Ή περιμένουν να δουν αν αποδεχτούν οι πρώτοι για να πάνε στους επόμενους; Τι θέλω να πω: σύμφωνα με τους πίνακες και τα κενά, πιθανότατα να με πάρουν στο πιο μακρινό από τα σδε που δήλωσα αλλά στην πρώτη μου επιλογή είναι μόνο μία συνάδελφος πριν από εμένα. Υπάρχει περίπτωση αν αρνηθεί να πάρουν εμένα στη θέση της, ή θα με στείλουν στο μακρινό και σε περίπτωση άρνησής της θα πάρουν κάποιον που είναι πιο κάτω από εμένα στον πίνακα;
Γενικά υπάρχουν πολλά παράδοξα. Πάντως έτσι πως φαίνεται θα σε στείλουν στο μακρινό και τη θέση της πρώτης θα πάρει κάποια με λιγότερα μόρια από εσένα.