0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιπλέον ξέχασα να αναφέρω ότι το ΙΝΕΔΙ
Δε βλέπω καμμία αδικία όταν κάποιος δουλεύει πλήρες ωράριο να πάρει 10 ώρες. Ξέρουμε τη θέση μας στους πίνακες αναπληρωτών και κρίνουμε τι δηλώνουμε.
Ναι έχετε δίκιο για το ώριο των ωρών, τα αναφέρει στην υπουργική απόφαση και την πρόσκληση.Εννοώ για τους ωρομίσθιους γενικότερα. Δηλαδή όταν κάνουμε αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους γενικής οι ώρες των ωρομισθιών είναι 8 ή 11;Δεν είναι παράτυπο μια υπουργική απόφαση για τα ΣΔΕ να ορίζει ως ωρομίσθιο την εργασία 20 ωρών;
Στη ζωή φίλε μου δεν υπάρχουν μόνο αναπληρωτές υπάρχουν και άλλοι εργαζόμενοι. Όλοι αυτοί μοριοδοτήθηκαν και πιθανόν είναι πάνω από σένα. Η λογική εσύ δουλεύεις κάπου και εγώ όχι άρα εγώ προηγούμαι στις προσλήψεις, μπάζει από παντού. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι πολύ «δήθεν» άνεργοι κάνουν 15 ώρες φροντιστήριο στα σπίτια χωρίς να έχουν αποδώσει ούτε ένα ευρώ πότε σε ασφάλεια και εφορία (έχουν όμως απαιτήσεις). Αυτοί όπως ξέρεις είναι πολλοί. Αν λοιπόν κάποιος δουλεύει σε ένα σούπερ μάρκετ παίρνει 500 ευρώ μισθό με διδακτορικό, 2 γλώσσες, διδακτική εμπειρία και πολλά άλλα και ένα άεργος ο οποίος δεν θέλει να δουλέψει "όπου να’ναι" κατά δήλωση του με λιγότερα προσόντα (έστω τυπικά), παρά μόνο στην εκπαίδευση, είναι δίκαιο να δουλέψει ο δεύτερος και όχι ο πρώτος. Μετά από κάποια χρόνια ο δεύτερος θα έχει αποκτήσει διδακτική εμπειρία και θα απαιτεί να προηγείται του πρώτου γιατί τόσα χρόνια δούλευε στη θέση του….
Αυτός που δουλεύει στο σούπερ μάρκετ λοιπόν να δήλωνε ότι είναι διαθέσιμος για 10 ώρες. Η λογική ας βάλω εγώ το μέγιστο και βλέπουμε μέχρι τότε μάλλον δεν απέδωσε.