0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού τους έχουν κάνει κατάληψη στο ινεδιβιμ.Πως λέτε να ξεκινήσουν αυτόματα να στέλνονται τα μηνύματα; Αν το εχουν κανει αυτο τοτε λεμε θα εινσι πολυ μπροςτα το ινεδιβιμ. Οπως παντα...
https://www.esos.gr/arthra/53936/eggrafo-fotia-gia-inedivim-fernei-sti-voyli-o-g-andrianosΔιαβάστε παρακαλώ !
Γνωρίζει κανένας τι γίνεται με τις αναθέσεις στα ΣΔΕ; ακόμα είναι σε κατάληψη το ΙΝΕΔΙ
Δεν μπορεί να γίνει καμια καταγγελία ή κάτι (επέμβαση της αστυνομίας ή και εγώ δεν ξέρω τι)?...
Δεν μπορεί να γίνει καμια καταγγελία ή κάτι (επέμβαση της αστυνομίας ή και εγώ δεν ξέρω τι)? Οι φοιτητές έχουν δίκαιο να διαμαρτύρονται αλλά κρεμάσαν ένα πανώ και έφυγαν. Με ποιο δικαίωμα παρακωλύεται η λειτουργία ενός δημόσιου φορέα εδώ και μια εβδομάδα? Τι μπορεί να γίνει? Κάθε μέρα που περνάει χάνουμε χρήματα. Και αν αυτή η κατάσταση πάει μέχρι τα Χριστούγεννα?Τους υπαλλήλους του ΙΝΕΔΙ
Εδώ δεν έχει γίνει για άλλα κι άλλα όσον αφορά την εργασία μας αυτή καθέ αυτή, θα γίνει για την κατάληψη; Απλά θα γκρινιάξουμε λίγο από το πληκτρολόγιό μας και θα το καταπιούμε κι αυτό όπως τόσα άλλα...και η "ζωή" συνεχίζεται (αντί να είμαστε εμείς που κάνουμε κατάληψη για την αντιμετώπισή μας)!