0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις μου απάντησε ο Καψαλάκης σε προσωπικό μηνυμα στο facebook και μοθ είπε οτι δεν πιστευει οτι θα πάρουν ατομα για ΖΕΠ! Τα συμπερασματα δικα σας
Τι να πώ κ εγώ?? Συγκεκριμένα η απαντηση του ηταν αυτή :Κύριε Ζαχαρία καλημέρα σας! Χρειάζομαι κ πάλι την βοήθειά σας :-) Αφού δεν με πήραν ούτε στην Δ φάση το πήρα απόφαση και βρήκα μια άλλη δουλειά(ασχετη με το επαγγελμα μου) Τώρα ξαφνικά ομως ακουω πάλι για το ΖΕΠ κ τα έχω χαμένα....! Θα γίνουν προσλήψεις αυτή την εβδομάδα?? Δεν θέλω να πω τελευταία στιγμή στον εργοδότη μου οτι φεύγω...γιατί είναι πολυ καλός άνθρωπος κ δεν θέλω να του φερθώ ετσι! Δεν μπορείτε να μάθετε αν θα γίνουν προσληψεις ζεπ αυτη την εβδομάδα???ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Προσωπικά πιστεύω ότι δε θα γίνουν...Ε και συ..Στο αυτη τη βδομαδα σου απαντησε μαλλον..Δεν ειπε οτι δε θα παρουν..Εγω πιστευω οτι θα παρουν αυτη τη βδομαδα
Παράθεση από: elena_kfx στις Νοεμβρίου 14, 2011, 01:00:11 pmΜόλις μου απάντησε ο Καψαλάκης σε προσωπικό μηνυμα στο facebook και μοθ είπε οτι δεν πιστευει οτι θα πάρουν ατομα για ΖΕΠ! Τα συμπερασματα δικα σαςτι??Που το βασιζει αυτο δηλαδη?Παντως στο σχολειο της μανας μου σημερα τους ειπαν 2 τμηματα Ζεπ , το ενα θα το παρει ο υποδιευθυντης και το αλλο αναπληρωτης..Αρα?Παιδια μηπως τους δωσαμε πολλη αξια?
Παράθεση από: fwteinoula στις Νοεμβρίου 14, 2011, 01:02:16 pmΠαράθεση από: elena_kfx στις Νοεμβρίου 14, 2011, 01:00:11 pmΜόλις μου απάντησε ο Καψαλάκης σε προσωπικό μηνυμα στο facebook και μοθ είπε οτι δεν πιστευει οτι θα πάρουν ατομα για ΖΕΠ! Τα συμπερασματα δικα σαςτι??Που το βασιζει αυτο δηλαδη?Παντως στο σχολειο της μανας μου σημερα τους ειπαν 2 τμηματα Ζεπ , το ενα θα το παρει ο υποδιευθυντης και το αλλο αναπληρωτης..Αρα?Παιδια μηπως τους δωσαμε πολλη αξια?Δε μαρεσει που το ενα θα το παρει ο υποδιευθυντης..Ελπιζω να μη χαθουν με παρομοιο τροπο πολλες θεσεις