0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η θεση σου ειναι πολυ καλη...στην δ φαση ειχε σταματησει περιπου στο 150 αν θυμαμαι καλα.υπολογισε και καποιους ενδιαμεσα που εφυγαν με το εσπα.μην αγχωνεσαι...αν παρουν 500 εισαι μεσα 100%.
καλησπερα σε ολουσ..μηπωσ μπορει κανεισ να κανει μια εκτιμηση κ γ μενα; ειμαι στουσ επομενους 590..με την ε φαση και ζεπ εχω καμια ελπιδα;;;;;;;στην παραλληλη δεν ελπιζω γτ σταματησε λιγεσ θεσεις πανω απο την δικη μου..οποτε δεν θ φυγουν πολλοι πανω απο μενα
εγω εχω μπερδευτει με οσους εφυγαν απο πανω μου!!! και ειναι πολλοι.
εκτος αμα το καταλαβα λαθος και ζηταω συγνωμη. ετσι νομιζω ειδα πως ενας απο τον Γ πινακα ηταν στο 268.
To ΖΕΠ πιστευέτε θα βγει σε φάσεις ή θα τους πάρει όλους μαζί???
βρε παιδια αυτο με το μετρημα δ το καταλαβαινω..εδω ελπιζουμε εμεις με θεση πανω απο 1000..δν ειναι απαραιτητο οσες θεσεις απεχουμε απο τον τελευταιο π πηραν οτι αυτους θα παρει κιολας γτ ειναι τοσα ατομα που ο καθενας για τ δικους του λογους μπορει να μην εχει βαλει κουτακι για ολη την Ελλαδα η μπορει να εχει βαλει συγκεκριμενες περιοχες αρα μπορει να προσπερασει αρκετους το συστημα ειτε στο ζεπ ειτε στην παραλληλη ειτε στην ε φαση..επισης ηθελα να πω οτι για παραλληλη ειχε ακουστει 120 ατομα καποια στιγμη κ στο φασε γραφουν οτι κυρια απο το υπουργειο ειπε οτι δν τ εχει δωσει πιστωσεις η διαμαντω για να κανουν προσληψεις αρα καν δ μπορουμε να ξερουμε αριθμο..αυτ απο εμενα..καλη υπομη σε ολους-ες και καλα αποτελεσματα οταν με το καλο ερθουν..καλο βραδυ..