0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ααααα να το! Δε με ξεστράβωσε τόση ώρα! Χα χα! Ήταν ο νομός που με ενδιέφερε και στεναχωρήθηκα λιγάκι όταν είδα τα σχολεία. Όχι ότι έχω καλή σειρά για να με έπαιρναν και μάλιστα σε πρώτη επιλογή, αλλά ξέρετε η ελπίδα... Δεν πειράζει!
Έχοντας αφαιρέσει όσους έφυγαν έχω 590 άτομα πάνω από μένα.. Το μόνο που με σώζει είναι μία μεγάλη ε φάση, αν και το βλέπω λίγο χλωμό!
Παράθεση από: τσολιαδάκι στις Νοεμβρίου 17, 2011, 03:41:26 pmΈχοντας αφαιρέσει όσους έφυγαν έχω 590 άτομα πάνω από μένα.. Το μόνο που με σώζει είναι μία μεγάλη ε φάση, αν και το βλέπω λίγο χλωμό! ας ελπίσουμε όλοι σε μία μεγάλη φάση ...
Μακάρι! Ας δουλέψουν όλοι και κυρίως αυτοί, που δεν έχουν βρει κάτι άλλο μέχρι να τους καλέσουν! Τι να πω.. Εύχομαι σε όσους φύγουν να τους πάρουν στις πρώτες τους επιλογές! Αχ αυτή η ελπίδα... Έχει γίνει η κοινή "φίλη" όλων μας!
λέτε να βγει σήμερα?πιθανότερα αύριο ε?πόση υπομονή πια?
Παράθεση από: τσολιαδάκι στις Νοεμβρίου 17, 2011, 03:53:19 pmΜακάρι! Ας δουλέψουν όλοι και κυρίως αυτοί, που δεν έχουν βρει κάτι άλλο μέχρι να τους καλέσουν! Τι να πω.. Εύχομαι σε όσους φύγουν να τους πάρουν στις πρώτες τους επιλογές! Αχ αυτή η ελπίδα... Έχει γίνει η κοινή "φίλη" όλων μας!Χωρίς να παρεξηγηθώ, και οι περισσότεροι από εμάς που βρήκαν κάτι άλλο, από αυτές τις φάσεις κρέμονται μπας και δούμε κανένα καλύτερο φως στον ορίζοντα!!!Μακάρι όλοι να έχουμε την τύχη με το μέρος μας και να αργήσουμε να τοποθετηθούμε, αλλά να τοποθετηθούμε όσο γίνεται σε περιοχές που έχουμε βάλει!!!
Παράθεση από: vasoulals στις Νοεμβρίου 17, 2011, 04:12:29 pmΠαράθεση από: τσολιαδάκι στις Νοεμβρίου 17, 2011, 03:53:19 pmΜακάρι! Ας δουλέψουν όλοι και κυρίως αυτοί, που δεν έχουν βρει κάτι άλλο μέχρι να τους καλέσουν! Τι να πω.. Εύχομαι σε όσους φύγουν να τους πάρουν στις πρώτες τους επιλογές! Αχ αυτή η ελπίδα... Έχει γίνει η κοινή "φίλη" όλων μας!Χωρίς να παρεξηγηθώ, και οι περισσότεροι από εμάς που βρήκαν κάτι άλλο, από αυτές τις φάσεις κρέμονται μπας και δούμε κανένα καλύτερο φως στον ορίζοντα!!!Μακάρι όλοι να έχουμε την τύχη με το μέρος μας και να αργήσουμε να τοποθετηθούμε, αλλά να τοποθετηθούμε όσο γίνεται σε περιοχές που έχουμε βάλει!!! Γιατί να σε παρεξηγήσει κανείς; Ούτε εγώ αρνούμαι ότι κρέμομαι απ'τις φάσεις αυτές, αν και ήδη έχω βρει κάτι άλλο! Απλά θέλω να πω πως αλλιώς θα αντιμετωπίσω μια αποτυχία έχοντας ήδη κάτι και αλλιώς αν δεν είχα δουλειά.
Στο παιδεία εργασία έγραφε ότι σύμφωνα με πληροφορίες απο το Υπουργείο Παιδείας μέχρι την Παρασκευή αναμένεται νέα φάση αναπληρωτών στην Αθμια εκπαίδευση. Άντε να δούμε...
Παράθεση από: matou88 στις Νοεμβρίου 17, 2011, 04:23:18 pm Στο παιδεία εργασία έγραφε ότι σύμφωνα με πληροφορίες απο το Υπουργείο Παιδείας μέχρι την Παρασκευή αναμένεται νέα φάση αναπληρωτών στην Αθμια εκπαίδευση. Άντε να δούμε...και αυτοί οι αιρετοί γιατί σιωπούν πάλι?μάλλον αύριο για να παρουσιαστούμε από δευτέρα...