0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να υποθέσω ότι ο Μπράτης δεν έχει στείλει κάποιο μήνυμα, έτσι;Όχι, τίποτα ακόμα!
Παράθεση από: vivaki στις Νοεμβρίου 23, 2011, 09:34:08 pmΠαράθεση από: matou88 στις Νοεμβρίου 23, 2011, 09:30:28 pmΠαράθεση από: papaz στις Νοεμβρίου 23, 2011, 09:26:47 pmπάντως δεν είναι και απίθανο να βγει η ε΄φάση σήμερα..πέρσι η γ φάση είχε βγει 23:15.. οπότε ίσως έχουμε την έκπληξη να πάρουμε και λίγες ελπίδες επιτέλους..τίποτα δεν είναι απίθανο για τα ελληνικά δεδομένα......πάντως σίγουρα δεν συγκρίνονται τα περσινά με τα φετινά δρώμενα στον κλάδο!δεν είναι και λίγο..εμένα όπως και στους περισσότερους φαντάζομαι, μου χει κάτσει πολύ άσχημα που πέρσι από σεπτέμβρη ήμασταν στα σχολεία και φέτος 2 μήνες αργότερα περιμένουμε μήπως και...άλλωστε δεν έχει και μεγάλες αποκλίσεις η περσινή χρονιά από την φετινή στις προσλήψεις(εκτός από την α φάση που πήρε 1000 άτομα λιγότερα)...μακάρι να μάθουμε κάτι σήμερα... τα 1000 άτομα όμως είναι μια τεράστια απόκλιση η οποία μας έχει φέρει στο σημείο αυτο
Παράθεση από: matou88 στις Νοεμβρίου 23, 2011, 09:30:28 pmΠαράθεση από: papaz στις Νοεμβρίου 23, 2011, 09:26:47 pmπάντως δεν είναι και απίθανο να βγει η ε΄φάση σήμερα..πέρσι η γ φάση είχε βγει 23:15.. οπότε ίσως έχουμε την έκπληξη να πάρουμε και λίγες ελπίδες επιτέλους..τίποτα δεν είναι απίθανο για τα ελληνικά δεδομένα......πάντως σίγουρα δεν συγκρίνονται τα περσινά με τα φετινά δρώμενα στον κλάδο!δεν είναι και λίγο..εμένα όπως και στους περισσότερους φαντάζομαι, μου χει κάτσει πολύ άσχημα που πέρσι από σεπτέμβρη ήμασταν στα σχολεία και φέτος 2 μήνες αργότερα περιμένουμε μήπως και...άλλωστε δεν έχει και μεγάλες αποκλίσεις η περσινή χρονιά από την φετινή στις προσλήψεις(εκτός από την α φάση που πήρε 1000 άτομα λιγότερα)...μακάρι να μάθουμε κάτι σήμερα...
Παράθεση από: papaz στις Νοεμβρίου 23, 2011, 09:26:47 pmπάντως δεν είναι και απίθανο να βγει η ε΄φάση σήμερα..πέρσι η γ φάση είχε βγει 23:15.. οπότε ίσως έχουμε την έκπληξη να πάρουμε και λίγες ελπίδες επιτέλους..τίποτα δεν είναι απίθανο για τα ελληνικά δεδομένα......πάντως σίγουρα δεν συγκρίνονται τα περσινά με τα φετινά δρώμενα στον κλάδο!
πάντως δεν είναι και απίθανο να βγει η ε΄φάση σήμερα..πέρσι η γ φάση είχε βγει 23:15.. οπότε ίσως έχουμε την έκπληξη να πάρουμε και λίγες ελπίδες επιτέλους..
Κι αυτά τα ποδόσφαιρα τελειωμό δε έχουν να βγει κάτι πιο σοβαρό...
Παράθεση από: matou88 στις Νοεμβρίου 23, 2011, 09:39:18 pmΠαράθεση από: vivaki στις Νοεμβρίου 23, 2011, 09:34:08 pmΠαράθεση από: matou88 στις Νοεμβρίου 23, 2011, 09:30:28 pmΠαράθεση από: papaz στις Νοεμβρίου 23, 2011, 09:26:47 pmπάντως δεν είναι και απίθανο να βγει η ε΄φάση σήμερα..πέρσι η γ φάση είχε βγει 23:15.. οπότε ίσως έχουμε την έκπληξη να πάρουμε και λίγες ελπίδες επιτέλους..τίποτα δεν είναι απίθανο για τα ελληνικά δεδομένα......πάντως σίγουρα δεν συγκρίνονται τα περσινά με τα φετινά δρώμενα στον κλάδο!δεν είναι και λίγο..εμένα όπως και στους περισσότερους φαντάζομαι, μου χει κάτσει πολύ άσχημα που πέρσι από σεπτέμβρη ήμασταν στα σχολεία και φέτος 2 μήνες αργότερα περιμένουμε μήπως και...άλλωστε δεν έχει και μεγάλες αποκλίσεις η περσινή χρονιά από την φετινή στις προσλήψεις(εκτός από την α φάση που πήρε 1000 άτομα λιγότερα)...μακάρι να μάθουμε κάτι σήμερα... τα 1000 άτομα όμως είναι μια τεράστια απόκλιση η οποία μας έχει φέρει στο σημείο αυτοέτσι είναι...αλλά ο χρόνος δεν έχει μεγάλη διαφορά..ελπίζω και οι ώρες να μην έχουν γιατί δεν την παλεύω άλλο..τουλάχιστον να βγει η φάση να ξέρουμε ότι κάτι γίνεται..
σκαστοι θα παμε!!! καλο βραδυ παιδια και υπομονη..[/quoteΣκαστοί δε λες τίποτα...
χθες βιάστηκαν να μας ενημερώσουν να μην περιμένουμε....σήμερα γιατί τέτοια σιγή;;;[/quoteΜήπως σπάσει η γρουσουζιά με την σιγή τους...
Παράθεση από: papaz στις Νοεμβρίου 23, 2011, 10:31:43 pmχθες βιάστηκαν να μας ενημερώσουν να μην περιμένουμε....σήμερα γιατί τέτοια σιγή;;;[/quoteΜήπως σπάσει η γρουσουζιά με την σιγή τους... και γω για καλό το είπα!θετική ενέργεια μιας και περιμένουμε ακόμη!