*

Αποστολέας Θέμα: Γ' Φαση Αναπληρωτων ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 54079 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος new_pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Γ' Φαση Αναπληρωτων ΠΕ06
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 11:02:02 pm »
Σκούρα τα πράγματα για μένα. Πάντως πιστεύω οτι κάποιες περιοχές έχουν ακόμα κενά πλήρους ωραρίου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:26:06 »

Αποσυνδεδεμένος luxe

• Πλήρες μέλος
  • still waiting...
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 11:06:29 pm »
Σκούρα τα πράγματα για μένα. Πάντως πιστεύω οτι κάποιες περιοχές έχουν ακόμα κενά πλήρους ωραρίου.

ετσι πως ηρθαν τα πραγματα,σκεφτεσαι του χρονου να βαλεις το 'χ" στο κουτακι?
γιατι εγω αυτο σκεφτομαι!

Αποσυνδεδεμένος val_06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 11:13:53 pm »
Στην Ανατολική Αττική που είμαι εγώ έχει κενά και α/θμια και β/θμια. Αλλά, όπως είπαμε και προηγουμένως, ίσως προτιμούν ν'αφήσουν τα κενά. Εμένα με πήραν στη Δυτική Αττική, αν μάθω κάτι παραπάνω θα επανέλθω.
Όσο για το κουτάκι με το "χ", είναι μεγάλη συζήτηση. Συνήθως φεύγεις από την αρχή της χρονιάς, αλλά φεύγεις μακριά.

Αποσυνδεδεμένος Τάνια84

• Έμπειρο μέλος
  • Smile!Things will eventually get better!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 11:31:38 pm »
Είμαι κι εγώ εδώ κορίτσια!!!Αλλη μια ατυχήσασα χωρίς κουτάκι!!! :(
Πιστεύω ότι θα πάρουν κι άλλους πλήρους στην Πρωτοβάθμια αλλιώς γιατί δεν βγάλανε τους ΑΜΩ τώρα???Ισως περιμένουν να δουν ποιοι θα παρουσιαστούν και μετά να ξανακάνουν μια καταγραφή!!!
Οπως και να'χει θα περιμένουμε...Οσο για το κουτάκι δεν το έβαλα και ούτε θα το βάλω ποτέ...Δεν ξενιτεύομαι εγώ για χάρη τους και μάλιστα με τέτοιους μισθούς...Τουλάχιστον στα μέρη μας μπορούμε να κάνουμε κανένα ιδιαίτερο...
Μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να κάνουν σε σένα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:26:06 »

Αποσυνδεδεμένος val_06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 11:34:51 pm »
Πιστεύω ότι θα πάρουν κι άλλους πλήρους στην Πρωτοβάθμια αλλιώς γιατί δεν βγάλανε τους ΑΜΩ τώρα???Ισως περιμένουν να δουν ποιοι θα παρουσιαστούν και μετά να ξανακάνουν μια καταγραφή!!!
Οπως και να'χει θα περιμένουμε...Οσο για το κουτάκι δεν το έβαλα και ούτε θα το βάλω ποτέ...Δεν ξενιτεύομαι εγώ για χάρη τους και μάλιστα με τέτοιους μισθούς...Τουλάχιστον στα μέρη μας μπορούμε να κάνουμε κανένα ιδιαίτερο...
Και εγώ έτσι το σκέφτομαι και δεν το έχω βάλει ποτέ το κουτάκι.

Αποσυνδεδεμένος SilverPhoenix

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 11:49:49 pm »
Και εγώ έτσι το σκέφτομαι και δεν το έχω βάλει ποτέ το κουτάκι.

Παρομοιως! Παλιοτερα τον αξιζε τον κοπο, ως ενα βαθμο, με τα μορια. Αλλα τωρα; Με τιποτα! :-\

Το κακο ειναι οτι δεν εχω ιδιατερα φετος-πρωτη χρονια που δεν εχω, και μου φαινεται τοσο περιεργο, αν και οπως ειναι η κατασταση, το καταλαβαινω! :(

Στα δικα μας, επισης διορισαν κατω απο μενα σημερα. Αντε να δουμε αν θα εχει κι αλλη φαση- Γ' Αθηνας δεν ειδα καθολου και ξερω οτι εχουν κενα,αν και με τις αποσπασεις εκαναν γερη ζημια φετος! :'(
Dream a little dream of me...

Αποσυνδεδεμένος luxe

• Πλήρες μέλος
  • still waiting...
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 11:50:28 pm »

γεια σου κι εσενα! ατυχησασα- κι εγω ετσι ακριβως αισθανομαι! περυσι ημουν ΑΚΩ στην πολη μου,πρωτη φορα αναπληρωτρια και θεωρησα οτι θα ξαναγινει αυτο...οποτε εβαλα την πολη μου και 2 νομους ακομα και ελεγα οχι στο κουτακι..αλλα φετος τρομαξε το ματι μου...

Αποσυνδεδεμένος Τάνια84

• Έμπειρο μέλος
  • Smile!Things will eventually get better!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 11:56:36 pm »

γεια σου κι εσενα! ατυχησασα- κι εγω ετσι ακριβως αισθανομαι! περυσι ημουν ΑΚΩ στην πολη μου,πρωτη φορα αναπληρωτρια και θεωρησα οτι θα ξαναγινει αυτο...οποτε εβαλα την πολη μου και 2 νομους ακομα και ελεγα οχι στο κουτακι..αλλα φετος τρομαξε το ματι μου...
Παρομοίως κι εγώ!Οχι στην πολη μου βέβαια αλλα κοντά ώστε να πηγαινοέρχομαι κάθε μέρα...Μένω Θεσσαλονίκη και με πήραν Σέρρες...Και στην δεύτερη φάση κιόλας και πήραν και άλλες κοπέλες πιο κάτω από μένα...Οπότε λέω εντάξει καλά πάμε...Ευτυχώς ΑΜΩ έβαλα μόνο Θεσσαλονίκη γιατί αλλίως έτσι όπως έγινε φέτος χειρότερα από ωρομισθία θα ήταν...
Μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να κάνουν σε σένα!

Αποσυνδεδεμένος new_pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 12:50:19 am »

Σκέφτομαι οτι θέλω πολύ να δουλέψω ξανά σε σχολείο, να συλλέξω κι άλλο υλικό που θα κάνει καλύτερο το μάθημά μου και να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα στην διδασκαλία. Όλα αυτά όμως προυποθέτουν έναν εκπαιδευτικό που θα είναι καλά με τον εαυτό του και τις επιλογές του, που θα νοιώθει οτι αμείβεται επαρκώς και πέρα απο την διδασκαλία θα έχει και άλλες δραστηριότητες και παρέες που θα τον βοηθούν να αποστασιοποιείται απο τα προβλήματα στην τάξη όταν ψυχολογικά το χρειάζεται. Πιστεύω οτι η καλή ψυχολογία του εκπαιδευτικού είναι βασικό συστατικό για ένα πετυχημένο μάθημα. Συνεπώς, αν βάλω το χ στο κουτάκι δεν νομίζω οτι θα μπορέσω να αποδώσω στον βαθμό που επιθυμώ. Οπότε αφού δεν θα μπορώ να είμαι η εκπαιδευτικός που θα ήθελα να είμαι ας πάω καλύτερα σε ένα φροντιστήριο να δουλέψω στην περιοχή μου ή ας δουλέψω σε κάποια άλλη δουλειά.

Αποσυνδεδεμένος luxe

• Πλήρες μέλος
  • still waiting...
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 01:10:57 am »

Σκέφτομαι οτι θέλω πολύ να δουλέψω ξανά σε σχολείο, να συλλέξω κι άλλο υλικό που θα κάνει καλύτερο το μάθημά μου και να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα στην διδασκαλία. Όλα αυτά όμως προυποθέτουν έναν εκπαιδευτικό που θα είναι καλά με τον εαυτό του και τις επιλογές του, που θα νοιώθει οτι αμείβεται επαρκώς και πέρα απο την διδασκαλία θα έχει και άλλες δραστηριότητες και παρέες που θα τον βοηθούν να αποστασιοποιείται απο τα προβλήματα στην τάξη όταν ψυχολογικά το χρειάζεται. Πιστεύω οτι η καλή ψυχολογία του εκπαιδευτικού είναι βασικό συστατικό για ένα πετυχημένο μάθημα. Συνεπώς, αν βάλω το χ στο κουτάκι δεν νομίζω οτι θα μπορέσω να αποδώσω στον βαθμό που επιθυμώ. Οπότε αφού δεν θα μπορώ να είμαι η εκπαιδευτικός που θα ήθελα να είμαι ας πάω καλύτερα σε ένα φροντιστήριο να δουλέψω στην περιοχή μου ή ας δουλέψω σε κάποια άλλη δουλειά.

τα σκεφτηκα ΠΑΡΑ πολλες φορες ολα αυτα που λες,ετσι ακριβως..και συμφωνω και επαυξανω..ομως τωρα που για αλλη μια φορα δε με πηραν,αρχιζω και το ξανασκεφτομαι..εχουμε βεβαια καιρο μεχρι την επομενη αιτηση..ομως η σχολικη χρονια εχει ηδη ξεκινησει και στα φροντιστηρια προ πολλου και δεν πιστευω τωρα πια οτι μπορω να βρω κατι..και απελπιζομαι  :'(

Αποσυνδεδεμένος new_pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 01:27:27 am »
τα σκεφτηκα ΠΑΡΑ πολλες φορες ολα αυτα που λες,ετσι ακριβως..και συμφωνω και επαυξανω..ομως τωρα που για αλλη μια φορα δε με πηραν,αρχιζω και το ξανασκεφτομαι..εχουμε βεβαια καιρο μεχρι την επομενη αιτηση..ομως η σχολικη χρονια εχει ηδη ξεκινησει και στα φροντιστηρια προ πολλου και δεν πιστευω τωρα πια οτι μπορω να βρω κατι..και απελπιζομαι  :'(
΄

Μη το ξανασκέφτεσαι. Άτομα που το έβαλαν φέτος σκέφτονται του χρόνου να μην το βάλουν. Κάτσε να φύγει η χρονιά και βλέπουμε. Μπορεί να πάνε όλα καλά στο τέλος. Πάντως πιο πιθανό το βλέπω να ψάξω μια άλλη δουλειά (π.χ. σερβιτόρα) παρά να βάλω χ στο κουτάκι του χρόνου.

Αποσυνδεδεμένος luxe

• Πλήρες μέλος
  • still waiting...
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 01:40:13 am »
΄

Μη το ξανασκέφτεσαι. Άτομα που το έβαλαν φέτος σκέφτονται του χρόνου να μην το βάλουν. Κάτσε να φύγει η χρονιά και βλέπουμε. Μπορεί να πάνε όλα καλά στο τέλος. Πάντως πιο πιθανό το βλέπω να ψάξω μια άλλη δουλειά (π.χ. σερβιτόρα) παρά να βάλω χ στο κουτάκι του χρόνου.

ναι η δουλεια αυτη αν και ποτε δε μου περασε απο το μυαλο φαινεται ως πολυ κυρια επιλογη για φετος παντως...
ποιος να το περιμενε...εκτος αν ολα πανε καλα στο τελος [cross fingers]

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 07:49:19 am »
Καλημέρα παιδιά! Με προσπέρασαν κι εμένα!  :( Για όσους έχουν δηλώσει μόνο αττική ενημερώνω ότι πήραν σε αυτή την φάση 29 άτομα μέχρι το 666(!) κ επίσης αλλά 14 θα φύγουν που είχαν δηλώσει κ άλλους νομούς εκτός αττικής. Σύνολο 43.
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος Κλεοπάτρα.Μ

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 09:50:15 am »
Καλημέρα παιδιά!Εγώ πάλι έχω βάλει το κουτάκι αλλά επειδή πέρσι είχα βάλει μερικές επιλογές ΑΜΩ, με πήραν ΑΜΩ και μετά άτομα πιο κάτω από μένα τα πήραν ΑΚΩ,είπα φέτος κι'εγώ να το ρισκάρω και έβαλα μόνο ΑΚΩ σε όλη την Ελλάδα όμως.Οπότε αν δεν βγούν και άλλοι πλήρους πάει το σχολείο για φέτος. Είμαι 1066 εξ'αρχής στον κατάλογο...πάλι κατα 17-20  Νοεμβρίου πάντως το υπολογίζω.
'Ηθελα επίσης να πω σε όλους ,γιατί έτσι προσπαθώ να σκέφτομαι, ότι κάθε εμπόδιο για καλό, δηλαδή σκέφτομαι ήδη τι θα κάνω την επόμενη φορά, αν θα δουλέψω το καλοκαίρι ούτως ώστε να μην περιμένω, αν θα βάλω ΑΜΩ κτλπ.Ίσως πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)