0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σκούρα τα πράγματα για μένα. Πάντως πιστεύω οτι κάποιες περιοχές έχουν ακόμα κενά πλήρους ωραρίου.
Είμαι κι εγώ εδώ κορίτσια!!!Αλλη μια ατυχήσασα χωρίς κουτάκι!!! Πιστεύω ότι θα πάρουν κι άλλους πλήρους στην Πρωτοβάθμια αλλιώς γιατί δεν βγάλανε τους ΑΜΩ τώρα???Ισως περιμένουν να δουν ποιοι θα παρουσιαστούν και μετά να ξανακάνουν μια καταγραφή!!!Οπως και να'χει θα περιμένουμε...Οσο για το κουτάκι δεν το έβαλα και ούτε θα το βάλω ποτέ...Δεν ξενιτεύομαι εγώ για χάρη τους και μάλιστα με τέτοιους μισθούς...Τουλάχιστον στα μέρη μας μπορούμε να κάνουμε κανένα ιδιαίτερο...
Παράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 02, 2011, 11:31:38 pmΕίμαι κι εγώ εδώ κορίτσια!!!Αλλη μια ατυχήσασα χωρίς κουτάκι!!! Πιστεύω ότι θα πάρουν κι άλλους πλήρους στην Πρωτοβάθμια αλλιώς γιατί δεν βγάλανε τους ΑΜΩ τώρα???Ισως περιμένουν να δουν ποιοι θα παρουσιαστούν και μετά να ξανακάνουν μια καταγραφή!!!Οπως και να'χει θα περιμένουμε...Οσο για το κουτάκι δεν το έβαλα και ούτε θα το βάλω ποτέ...Δεν ξενιτεύομαι εγώ για χάρη τους και μάλιστα με τέτοιους μισθούς...Τουλάχιστον στα μέρη μας μπορούμε να κάνουμε κανένα ιδιαίτερο...Και εγώ έτσι το σκέφτομαι και δεν το έχω βάλει ποτέ το κουτάκι.
Παράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 02, 2011, 11:31:38 pmΕίμαι κι εγώ εδώ κορίτσια!!!Αλλη μια ατυχήσασα χωρίς κουτάκι!!! Πιστεύω ότι θα πάρουν κι άλλους πλήρους στην Πρωτοβάθμια αλλιώς γιατί δεν βγάλανε τους ΑΜΩ τώρα???Ισως περιμένουν να δουν ποιοι θα παρουσιαστούν και μετά να ξανακάνουν μια καταγραφή!!!Οπως και να'χει θα περιμένουμε...Οσο για το κουτάκι δεν το έβαλα και ούτε θα το βάλω ποτέ...Δεν ξενιτεύομαι εγώ για χάρη τους και μάλιστα με τέτοιους μισθούς...Τουλάχιστον στα μέρη μας μπορούμε να κάνουμε κανένα ιδιαίτερο...γεια σου κι εσενα! ατυχησασα- κι εγω ετσι ακριβως αισθανομαι! περυσι ημουν ΑΚΩ στην πολη μου,πρωτη φορα αναπληρωτρια και θεωρησα οτι θα ξαναγινει αυτο...οποτε εβαλα την πολη μου και 2 νομους ακομα και ελεγα οχι στο κουτακι..αλλα φετος τρομαξε το ματι μου...
Παράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 02, 2011, 11:02:02 pmΣκούρα τα πράγματα για μένα. Πάντως πιστεύω οτι κάποιες περιοχές έχουν ακόμα κενά πλήρους ωραρίου.ετσι πως ηρθαν τα πραγματα,σκεφτεσαι του χρονου να βαλεις το 'χ" στο κουτακι?γιατι εγω αυτο σκεφτομαι!
Παράθεση από: luxe στις Νοεμβρίου 02, 2011, 11:06:29 pmΠαράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 02, 2011, 11:02:02 pmΣκούρα τα πράγματα για μένα. Πάντως πιστεύω οτι κάποιες περιοχές έχουν ακόμα κενά πλήρους ωραρίου.ετσι πως ηρθαν τα πραγματα,σκεφτεσαι του χρονου να βαλεις το 'χ" στο κουτακι?γιατι εγω αυτο σκεφτομαι!Σκέφτομαι οτι θέλω πολύ να δουλέψω ξανά σε σχολείο, να συλλέξω κι άλλο υλικό που θα κάνει καλύτερο το μάθημά μου και να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα στην διδασκαλία. Όλα αυτά όμως προυποθέτουν έναν εκπαιδευτικό που θα είναι καλά με τον εαυτό του και τις επιλογές του, που θα νοιώθει οτι αμείβεται επαρκώς και πέρα απο την διδασκαλία θα έχει και άλλες δραστηριότητες και παρέες που θα τον βοηθούν να αποστασιοποιείται απο τα προβλήματα στην τάξη όταν ψυχολογικά το χρειάζεται. Πιστεύω οτι η καλή ψυχολογία του εκπαιδευτικού είναι βασικό συστατικό για ένα πετυχημένο μάθημα. Συνεπώς, αν βάλω το χ στο κουτάκι δεν νομίζω οτι θα μπορέσω να αποδώσω στον βαθμό που επιθυμώ. Οπότε αφού δεν θα μπορώ να είμαι η εκπαιδευτικός που θα ήθελα να είμαι ας πάω καλύτερα σε ένα φροντιστήριο να δουλέψω στην περιοχή μου ή ας δουλέψω σε κάποια άλλη δουλειά.
τα σκεφτηκα ΠΑΡΑ πολλες φορες ολα αυτα που λες,ετσι ακριβως..και συμφωνω και επαυξανω..ομως τωρα που για αλλη μια φορα δε με πηραν,αρχιζω και το ξανασκεφτομαι..εχουμε βεβαια καιρο μεχρι την επομενη αιτηση..ομως η σχολικη χρονια εχει ηδη ξεκινησει και στα φροντιστηρια προ πολλου και δεν πιστευω τωρα πια οτι μπορω να βρω κατι..και απελπιζομαι
Παράθεση από: luxe στις Νοεμβρίου 03, 2011, 01:10:57 amτα σκεφτηκα ΠΑΡΑ πολλες φορες ολα αυτα που λες,ετσι ακριβως..και συμφωνω και επαυξανω..ομως τωρα που για αλλη μια φορα δε με πηραν,αρχιζω και το ξανασκεφτομαι..εχουμε βεβαια καιρο μεχρι την επομενη αιτηση..ομως η σχολικη χρονια εχει ηδη ξεκινησει και στα φροντιστηρια προ πολλου και δεν πιστευω τωρα πια οτι μπορω να βρω κατι..και απελπιζομαι ΄ Μη το ξανασκέφτεσαι. Άτομα που το έβαλαν φέτος σκέφτονται του χρόνου να μην το βάλουν. Κάτσε να φύγει η χρονιά και βλέπουμε. Μπορεί να πάνε όλα καλά στο τέλος. Πάντως πιο πιθανό το βλέπω να ψάξω μια άλλη δουλειά (π.χ. σερβιτόρα) παρά να βάλω χ στο κουτάκι του χρόνου.