*

Αποστολέας Θέμα: Γ' Φαση Αναπληρωτων ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 54140 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος A06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Γ' Φαση Αναπληρωτων ΠΕ06
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 03:15:55 pm »
ειναι αδικια αλλα απο το καθολου κατι ειναι κι αυτο...
Παράθεση
+++++++++++++++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:55:07 »

Αποσυνδεδεμένος SilverPhoenix

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 04:08:07 pm »
Κι εγω επισης αρχιζω να σκεφτομαι να βρω κατι αλλο του χρονου. Περυσι τετοια μερα παρουσιαστηκα ΑΚΩ, πρωτη φορα,μετα απο αρκετα χρονια ωρομισθια-αν και λογω των Δημοτικων Εκλογων βρεθηκα σχολειο λιγο αργοτερα-αλλα φετος εχω αρχισει να αγχωνομαι, ειδικα με το πως παει η κατασταση αυτη τη στιγμη-Ειδησεις: οτι το χειροτερο αν ΔΕΝ προσπαθεις ενεργα να παθεις καταθλιψη! :P

Αλλα οχι, δεν μετανιωνω το μη-κουτακι.  Μαζι σας κοριτσια, το ιδιο εκανα κι εγω με το ταμειο ανεργιας σημερα! Εmergency shopping therapy! ;)  ;) ;) Και,ναι, οντως βοηθησε στην ψυχολογια μου! :)

Dream a little dream of me...

Αποσυνδεδεμένος Κλεοπάτρα.Μ

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 04:50:28 pm »
πως ειστε σημερα?
εγω μεσα στην απογοητευση,την περιμενα τοσο πολυ τη β φαση,να ξαναβρεθω στην ταξη...και τωρα αντε παλι απο την αρχη..

ναι,ξερω,δεν ειμαι ακριβως η φωνη της αισιοδοξιας...
Ετσι χάλια ήμουν εγώ χθές... :'( :'( :'(Αφού με πήραν τα ζουμιά και οι γονείς μου ανησυχήσαν πραγματικά γιατί γενικά είμαι πολύ σκληρή...Αλλά το φιλοσόφησα... 8) 8) 8)Δεν θα πεθάνουμε κιόλας βρε παιδί μου...Πήγα και σήμερα το πρώι και τσάκισα τα λεφτά από το ταμείο ανεργίας!!!Τι μπορεί να σου κάνει στη διάθεση ένα ζευγάρι μπότες και δυο ρουχαλάκια... ;D ;D ;DΚαι τώρα είμαι πολύ καλύτερα...Εξάλλου θα χρεωκοπήσουμε που θα χρεωκοπήσουμε...Τουλάχιστον ας είμαστε καλοντυμένες... ;) ;) ;)

κι εγω τη Δευτερα ειναι να το παρω..στα ρουχα θα τα φαω κι εγω δυστυχως 'η ευτυχως.. αυτη η ανακοινωση του Μπρατη για προσληψεις μειωμενου λες να περιλαμβανει κι εμας?
Νομίζω ότι περιλαμβάνει κι εμάς αν και δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι προς οφελος μας αυτό!!!Γιατί να βγουν μειωμένου και μετα από μια βδομάδα δέκα μέρες να βγει μια φάση πλήρους και να έχουμε πάει ήδη μειωμένου...Συνέβη πέρυσι σε πολλούς και είναι πραγματική αδικία!!!

Αυτό μου συνέβη πέρσι!!!

Αποσυνδεδεμένος new_pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 05:12:11 pm »
Τώρα είδα αυτό από τον Μπράτη.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ 36 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕ ΣΤΗΝ ΠΕ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΕΝΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ Ε

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:55:07 »

Αποσυνδεδεμένος lilley

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 10:38:19 am »
Είμαστε για κλάματα! Τί εξαθλίωση είναι αυτή? Και παραπονιόμασταν όταν ήμαστε ωρομίσθιοι! Πραγματικά, μου λείπουν οι παλιές καλές μέρες ωρομισθίας που έπαιρνα τα μοριάκια μου και τα ένσημά μου παρά αυτό το πράγμα! Ούτε θέλω να σκέφτομαι τί θα γίνει του χρόνου...

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 11:11:22 am »
χειροτερα απο φετος δεν θα ειναι....εχουν παει ολοι οι κρυμμενοι μονιμοι στις θεσεις τους και ισως ξερουμε και πολυ νωριτερα για προσληψεις...
για διορισμους βεβαια ουτε λογος
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 04, 2011, 11:41:33 am από catwoman »

Αποσυνδεδεμένος A06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 11:12:52 am »
Είμαστε για κλάματα! Τί εξαθλίωση είναι αυτή? Και παραπονιόμασταν όταν ήμαστε ωρομίσθιοι! Πραγματικά, μου λείπουν οι παλιές καλές μέρες ωρομισθίας που έπαιρνα τα μοριάκια μου και τα ένσημά μου παρά αυτό το πράγμα! Ούτε θέλω να σκέφτομαι τί θα γίνει του χρόνου...
Παράθεση

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 11:40:38 am »
Καλημέρα! Εχω τον εξης φόβο κ απορία: Αν πχ μας καλέσουν μειωμένου ωραρίου, και γίνουν ξανά ξεχωριστά οι προσλήψεις για εαεπ κ για κλασικά, φαντάζομαι θα γίνει το εξης: Οι εαεπ δεν θα δουλεύουν το πολύ 10 ώρες τη βδομάδα? Διότι το ολοήμερο τους λειτουργεί μόνο τις τελευταίες 2 ώρες (2X5=10)..... Και των κλασικών λογικά θα δουλεύουν μέχρι 12 ώρες όπως παλιά.... Υπάρχει περίπτωση να δουλεύουν ολοήμερο κ να συμπληρώνουν σε πρωινό οι μειωμένου ωραρίου? Οπότε να φτάσουν το 15ωρο?
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος A06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 11:54:45 am »
παιδιά απο τον Μπράτη έχουμε καμιά πληροφορία?

Αποσυνδεδεμένος Τάνια84

• Έμπειρο μέλος
  • Smile!Things will eventually get better!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 12:05:43 pm »
παιδιά απο τον Μπράτη έχουμε καμιά πληροφορία?
Οχι από το πρωί ούτε φωνή ούτε ακρόαση...
Μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να κάνουν σε σένα!

Αποσυνδεδεμένος Τάνια84

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 12:09:00 pm »
Καλημέρα! Εχω τον εξης φόβο κ απορία: Αν πχ μας καλέσουν μειωμένου ωραρίου, και γίνουν ξανά ξεχωριστά οι προσλήψεις για εαεπ κ για κλασικά, φαντάζομαι θα γίνει το εξης: Οι εαεπ δεν θα δουλεύουν το πολύ 10 ώρες τη βδομάδα? Διότι το ολοήμερο τους λειτουργεί μόνο τις τελευταίες 2 ώρες (2X5=10)..... Και των κλασικών λογικά θα δουλεύουν μέχρι 12 ώρες όπως παλιά.... Υπάρχει περίπτωση να δουλεύουν ολοήμερο κ να συμπληρώνουν σε πρωινό οι μειωμένου ωραρίου? Οπότε να φτάσουν το 15ωρο?
Αυτό ίσως μπορέσουν να μας το απαντήσουν οι συνάδελφοι που έχουν ήδη προσληφθεί σε ΕΑΕΠ...Αν δηλαδή τους έχει ζητηθεί να καλύψουν και τις ώρες των ολοημέρων ήδη οπότε οι ΑΜΩ ίσως δεν προσληφθούν για τα ΕΑΕΠ καθόλου...

Αποσυνδεδεμένος new_pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 12:20:52 pm »

Διαφωνώ. Στην ηλικία που είμαι και επειδή θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή δεν μου φτάνουν τα μόρια και τα ένσημα. Καλύτερα να μην εργάζομαι στο σχολείο και να ψάξω μια άλλη δουλειά (σερβιτόρα, πωλήτρια, ιδιαίτερα, να καθαρίζω σπίτια κτλ) και να πληρώνομαι κάθε μήνα παρά εκείνο το παράλογο που ζούσα στο παρελθόν. Επίσης δεν αισθανόμουν οτι ήμουν καθηγήτρια. 'Ολοι οι συνάδελφοι σου δείχνουν οτι απλά βουλώνεις κάποιες τρύπες. Με τόσες λίγες ώρες στο σχολείο δεν μαθαίναμε τους μαθητές μας και δεν είχαμε το χρόνο να προετοιμαστούμε επαρκώς (γιατί έπρεπε το απογευμα να δουλεύουμε καπου αλλού αφού πληρωνόμασταν καλό καλοκαίρι).
Όσο χάλια και να είναι τα πράγματα τώρα, χειρότερα απο την ωρομισθία δεν είναι. Προτιμώ να ξέρω οτι δεν έχει το σχολείο θέση για μένα (δεν θα διοριστώ ποτέ) παρά να πάω να κάνω baby sitting. Δεν είναι αυτό το επάγγελμά μου. Αν είναι να κάνω άλλο επάγγελμα ας το κάνω τουλάχιστον στην πόλη μου και να μην τρέχω στα βουνά καθημερινά.

Αποσυνδεδεμένος Τάνια84

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 01:13:33 pm »
ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 04, 2011, 01:15:05 pm από Τάνια84 »

Αποσυνδεδεμένος katkat

• Ιστορικό μέλος
  • Fail...Fail again...Fail better...
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 02:33:30 pm »
Αυτό ίσως μπορέσουν να μας το απαντήσουν οι συνάδελφοι που έχουν ήδη προσληφθεί σε ΕΑΕΠ...Αν δηλαδή τους έχει ζητηθεί να καλύψουν και τις ώρες των ολοημέρων ήδη οπότε οι ΑΜΩ ίσως δεν προσληφθούν για τα ΕΑΕΠ καθόλου...

Αυτο ισχυει ,δηλαδη καλυπτουμε και πρωινο και καποιες ωρες στο ολοημερο των ΕΑΕΠ για να συμπληρωσουμε τις 24 ωρες.
H ισχνή υπόσταση κίβδηλος οβολός της τόσο ξεχωριστής γυναικείας σου φύσις ....

http://www.youtube.com/watch?v=R4ELgxaj1ds

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144