0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: luxe στις Νοεμβρίου 03, 2011, 02:03:55 pmΠαράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 03, 2011, 01:53:14 pmΠαράθεση από: luxe στις Νοεμβρίου 03, 2011, 01:36:28 pmπως ειστε σημερα?εγω μεσα στην απογοητευση,την περιμενα τοσο πολυ τη β φαση,να ξαναβρεθω στην ταξη...και τωρα αντε παλι απο την αρχη..ναι,ξερω,δεν ειμαι ακριβως η φωνη της αισιοδοξιας...Ετσι χάλια ήμουν εγώ χθές... :'(Αφού με πήραν τα ζουμιά και οι γονείς μου ανησυχήσαν πραγματικά γιατί γενικά είμαι πολύ σκληρή...Αλλά το φιλοσόφησα... 8)Δεν θα πεθάνουμε κιόλας βρε παιδί μου...Πήγα και σήμερα το πρώι και τσάκισα τα λεφτά από το ταμείο ανεργίας!!!Τι μπορεί να σου κάνει στη διάθεση ένα ζευγάρι μπότες και δυο ρουχαλάκια... ;DΚαι τώρα είμαι πολύ καλύτερα...Εξάλλου θα χρεωκοπήσουμε που θα χρεωκοπήσουμε...Τουλάχιστον ας είμαστε καλοντυμένες... κι εγω τη Δευτερα ειναι να το παρω..στα ρουχα θα τα φαω κι εγω δυστυχως 'η ευτυχως.. αυτη η ανακοινωση του Μπρατη για προσληψεις μειωμενου λες να περιλαμβανει κι εμας?Νομίζω ότι περιλαμβάνει κι εμάς αν και δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι προς οφελος μας αυτό!!!Γιατί να βγουν μειωμένου και μετα από μια βδομάδα δέκα μέρες να βγει μια φάση πλήρους και να έχουμε πάει ήδη μειωμένου...Συνέβη πέρυσι σε πολλούς και είναι πραγματική αδικία!!!
Παράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 03, 2011, 01:53:14 pmΠαράθεση από: luxe στις Νοεμβρίου 03, 2011, 01:36:28 pmπως ειστε σημερα?εγω μεσα στην απογοητευση,την περιμενα τοσο πολυ τη β φαση,να ξαναβρεθω στην ταξη...και τωρα αντε παλι απο την αρχη..ναι,ξερω,δεν ειμαι ακριβως η φωνη της αισιοδοξιας...Ετσι χάλια ήμουν εγώ χθές... :'(Αφού με πήραν τα ζουμιά και οι γονείς μου ανησυχήσαν πραγματικά γιατί γενικά είμαι πολύ σκληρή...Αλλά το φιλοσόφησα... 8)Δεν θα πεθάνουμε κιόλας βρε παιδί μου...Πήγα και σήμερα το πρώι και τσάκισα τα λεφτά από το ταμείο ανεργίας!!!Τι μπορεί να σου κάνει στη διάθεση ένα ζευγάρι μπότες και δυο ρουχαλάκια... ;DΚαι τώρα είμαι πολύ καλύτερα...Εξάλλου θα χρεωκοπήσουμε που θα χρεωκοπήσουμε...Τουλάχιστον ας είμαστε καλοντυμένες... κι εγω τη Δευτερα ειναι να το παρω..στα ρουχα θα τα φαω κι εγω δυστυχως 'η ευτυχως.. αυτη η ανακοινωση του Μπρατη για προσληψεις μειωμενου λες να περιλαμβανει κι εμας?
Παράθεση από: luxe στις Νοεμβρίου 03, 2011, 01:36:28 pmπως ειστε σημερα?εγω μεσα στην απογοητευση,την περιμενα τοσο πολυ τη β φαση,να ξαναβρεθω στην ταξη...και τωρα αντε παλι απο την αρχη..ναι,ξερω,δεν ειμαι ακριβως η φωνη της αισιοδοξιας...Ετσι χάλια ήμουν εγώ χθές... :'(Αφού με πήραν τα ζουμιά και οι γονείς μου ανησυχήσαν πραγματικά γιατί γενικά είμαι πολύ σκληρή...Αλλά το φιλοσόφησα... 8)Δεν θα πεθάνουμε κιόλας βρε παιδί μου...Πήγα και σήμερα το πρώι και τσάκισα τα λεφτά από το ταμείο ανεργίας!!!Τι μπορεί να σου κάνει στη διάθεση ένα ζευγάρι μπότες και δυο ρουχαλάκια... ;DΚαι τώρα είμαι πολύ καλύτερα...Εξάλλου θα χρεωκοπήσουμε που θα χρεωκοπήσουμε...Τουλάχιστον ας είμαστε καλοντυμένες...
πως ειστε σημερα?εγω μεσα στην απογοητευση,την περιμενα τοσο πολυ τη β φαση,να ξαναβρεθω στην ταξη...και τωρα αντε παλι απο την αρχη..ναι,ξερω,δεν ειμαι ακριβως η φωνη της αισιοδοξιας...
Τώρα είδα αυτό από τον Μπράτη.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ 36 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕ ΣΤΗΝ ΠΕ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΕΝΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ Ε
παιδιά απο τον Μπράτη έχουμε καμιά πληροφορία?
Καλημέρα! Εχω τον εξης φόβο κ απορία: Αν πχ μας καλέσουν μειωμένου ωραρίου, και γίνουν ξανά ξεχωριστά οι προσλήψεις για εαεπ κ για κλασικά, φαντάζομαι θα γίνει το εξης: Οι εαεπ δεν θα δουλεύουν το πολύ 10 ώρες τη βδομάδα? Διότι το ολοήμερο τους λειτουργεί μόνο τις τελευταίες 2 ώρες (2X5=10)..... Και των κλασικών λογικά θα δουλεύουν μέχρι 12 ώρες όπως παλιά.... Υπάρχει περίπτωση να δουλεύουν ολοήμερο κ να συμπληρώνουν σε πρωινό οι μειωμένου ωραρίου? Οπότε να φτάσουν το 15ωρο?
Είμαστε για κλάματα! Τί εξαθλίωση είναι αυτή? Και παραπονιόμασταν όταν ήμαστε ωρομίσθιοι! Πραγματικά, μου λείπουν οι παλιές καλές μέρες ωρομισθίας που έπαιρνα τα μοριάκια μου και τα ένσημά μου παρά αυτό το πράγμα! Ούτε θέλω να σκέφτομαι τί θα γίνει του χρόνου...
Παράθεση από: ks10 στις Νοεμβρίου 04, 2011, 11:40:38 amΚαλημέρα! Εχω τον εξης φόβο κ απορία: Αν πχ μας καλέσουν μειωμένου ωραρίου, και γίνουν ξανά ξεχωριστά οι προσλήψεις για εαεπ κ για κλασικά, φαντάζομαι θα γίνει το εξης: Οι εαεπ δεν θα δουλεύουν το πολύ 10 ώρες τη βδομάδα? Διότι το ολοήμερο τους λειτουργεί μόνο τις τελευταίες 2 ώρες (2X5=10)..... Και των κλασικών λογικά θα δουλεύουν μέχρι 12 ώρες όπως παλιά.... Υπάρχει περίπτωση να δουλεύουν ολοήμερο κ να συμπληρώνουν σε πρωινό οι μειωμένου ωραρίου? Οπότε να φτάσουν το 15ωρο?Αυτό ίσως μπορέσουν να μας το απαντήσουν οι συνάδελφοι που έχουν ήδη προσληφθεί σε ΕΑΕΠ...Αν δηλαδή τους έχει ζητηθεί να καλύψουν και τις ώρες των ολοημέρων ήδη οπότε οι ΑΜΩ ίσως δεν προσληφθούν για τα ΕΑΕΠ καθόλου...