*

Αποστολέας Θέμα: Γ' Φαση Αναπληρωτων ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 54122 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jen

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Γ' Φαση Αναπληρωτων ΠΕ06
« Απάντηση #84 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 11:35:56 pm »
Ξέρει κανείς πόσο θα παίρνουμε σαν αναπληρωτές πλήρους με ΜΚ 17, γάμο κ ένα παιδί; Μόλις με πήραν στου δε ντέβιλς μάδερ κ θα πρέπει να κάνω περίπου 2+2=4 ώρες καθημερινά δρομολόγιο. Τουλάχιστον δε θα ξεσπιτωθώ αλλά θα μένει κ τίποτα; Γιατί από χρόνο κ ενέργεια βράστα. Θα'χω κ το δίχρονο μες στην τρέλα του μόλις γυρίζω. Ε ρε γλέντια...!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:49:28 »

Αποσυνδεδεμένος daffodils

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 11:43:06 pm »
Με το ΜΚ κάτι περίεργο παίζει. Λένε ότι δεν το αναγνωρίζουν με τη μεταφορά στο ενιαίο για τους αναπληρωτές, οπότε αρχίζουν όλοι με ΜΚ 18. Δεν κατάλαβα βέβαια αν αλλάζει στην πορεία. 'Οσο για τα χρήματα, δε νομίζω ότι πληρώθηκε κανείς από εμάς αλλά από αλλού  που διάβαζα και στα προγράμματα που υπάρχουν στ αλφαβήτα πρέπει να είναι 900 κάτι. 'Η κάτι τις λιγότερο.
To see the World in a Grain of Sand And Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour.
                 WILLIAM BLAKE

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 11:48:18 pm »
πραγματικα εχω αρχισει να σκεφτομαι που μπορουμε να εργαστουμε με αυτο το πτυχιο που εχουμε.. τα ιδιαιτερα πιστευω οτι πεθαινουν και το λεω ζωντας σε υποτίθεται high class προάστιο, τα φροντιστήρια δίνουν ψίχουλα με τα οποία δεν ζεις, τα ιδιωτικα σχολεια απολυουν και δεν παιρνουν κοσμο ή αν παρουν, δεν πληρωνουν, τα ιδιωτικα ιεκ θελουν μεταπτυχιακο και μεσο να μπεις, τα δημοσια δεν πληρωνουν στην ωρα τους και ειναι ελαχιστα χρηματα, το δημοσιο σχολειο το ζουμε ολοι και ξερουμε τι γινεται, ας μην το συζητησουμε καν... οποτε τι μενει;; η μεταφραση, που πόσοι πια να δουλεψουν σε αυτο; υπαρχει κατι που μπορουμε αλλο να κανουμε και μου διαφευγει;; μετά, όλες οι υπολοιπες δουλειες του κοσμου, απο πωλητες μέχρι υπάλληλοι γραφειου, δουλειες καθολα αξιοπρεπειες, αλλά άσχετες του πτυχιου μας... που σε όλες τις αλλες δουλειες θα καταληξουμε, το βλεπω... προσωπικα θα δω πως θα κυλησει το επομενο διαστημα με προσληψεις κι επειδη εχω κατι εξετασεις που δινω και θελω χρονο για δυο μηνες ακομα, θα περιμενω.. μετα απο εκει και περα, θα ψαξω δουλιτσα ασχετη, υπαλληλικη, να παιρνω ενα βασικο μισθο, να τελειωνει η υποθεση.. γιατι μπορει να ηταν δελεαρ μεχρι τωρα τα λεφτα της αναπληρωσης αλλα το σκεφτομαι κι αλλιως. αν τα βάλουμε κάτω, δεν συμφέρει... αν παίρνω 800 ευρώ Χ 5 μήνες (λέμε τώρα, γιατί με την θέση που έχω στον πίνακα τόσους μήνες δουλεύω το χρόνο, ίσως οι πιο πάνω στη λίστα να έχουν περισσότερο χρόνο..)=4000 ευρώ κι αν έχεις και ταμείο τους υπολοιπους μήνες κατι γίνεται, όμως το ταμείο θα είναι για ένα δυο χρόνια, σπασμένο, μετά;; ενώ αν δουλευω κάπου αλλού και παίρνω 600 ευρώ  Χ12 μήνες =7200 ευρώ.. δεν συγκρίνονται...

το ερώτημα είναι, θα βρίσκουμε σε λίγο εστω και τέτοια δουλεια;;;  :-\ :-\
Θα σε στενοχωρήσω κι άλλο, αλλά ούτε μεταφράσεις μπορείς να κάνεις. Γι'αυτό είναι από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Εκτός αν εννοείς τις άλλες ;) τις φιλικές  ;) ;) ?
Λέτε αν φύγει η Αννούλα από το υπουργείο να φύγει και ο κύριος φρογουικ? Giannis ψάξε βρες γρήγορα άλλο χαρακτήρα!!!
                 WILLIAM BLAKE

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Νοεμβρίου 05, 2011, 12:25:01 am »
πραγματικα εχω αρχισει να σκεφτομαι που μπορουμε να εργαστουμε με αυτο το πτυχιο που εχουμε.. τα ιδιαιτερα πιστευω οτι πεθαινουν και το λεω ζωντας σε υποτίθεται high class προάστιο, τα φροντιστήρια δίνουν ψίχουλα με τα οποία δεν ζεις, τα ιδιωτικα σχολεια απολυουν και δεν παιρνουν κοσμο ή αν παρουν, δεν πληρωνουν, τα ιδιωτικα ιεκ θελουν μεταπτυχιακο και μεσο να μπεις, τα δημοσια δεν πληρωνουν στην ωρα τους και ειναι ελαχιστα χρηματα, το δημοσιο σχολειο το ζουμε ολοι και ξερουμε τι γινεται, ας μην το συζητησουμε καν... οποτε τι μενει;; η μεταφραση, που πόσοι πια να δουλεψουν σε αυτο; υπαρχει κατι που μπορουμε αλλο να κανουμε και μου διαφευγει;; μετά, όλες οι υπολοιπες δουλειες του κοσμου, απο πωλητες μέχρι υπάλληλοι γραφειου, δουλειες καθολα αξιοπρεπειες, αλλά άσχετες του πτυχιου μας... που σε όλες τις αλλες δουλειες θα καταληξουμε, το βλεπω... προσωπικα θα δω πως θα κυλησει το επομενο διαστημα με προσληψεις κι επειδη εχω κατι εξετασεις που δινω και θελω χρονο για δυο μηνες ακομα, θα περιμενω.. μετα απο εκει και περα, θα ψαξω δουλιτσα ασχετη, υπαλληλικη, να παιρνω ενα βασικο μισθο, να τελειωνει η υποθεση.. γιατι μπορει να ηταν δελεαρ μεχρι τωρα τα λεφτα της αναπληρωσης αλλα το σκεφτομαι κι αλλιως. αν τα βάλουμε κάτω, δεν συμφέρει... αν παίρνω 800 ευρώ Χ 5 μήνες (λέμε τώρα, γιατί με την θέση που έχω στον πίνακα τόσους μήνες δουλεύω το χρόνο, ίσως οι πιο πάνω στη λίστα να έχουν περισσότερο χρόνο..)=4000 ευρώ κι αν έχεις και ταμείο τους υπολοιπους μήνες κατι γίνεται, όμως το ταμείο θα είναι για ένα δυο χρόνια, σπασμένο, μετά;; ενώ αν δουλευω κάπου αλλού και παίρνω 600 ευρώ  Χ12 μήνες =7200 ευρώ.. δεν συγκρίνονται...

Θα σε στενοχωρήσω κι άλλο, αλλά ούτε μεταφράσεις μπορείς να κάνεις. Γι'αυτό είναι από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Εκτός αν εννοείς τις άλλες ;) τις φιλικές  ;) ;) ?
Λέτε αν φύγει η Αννούλα από το υπουργείο να φύγει και ο κύριος φρογουικ? Giannis ψάξε βρες γρήγορα άλλο χαρακτήρα!!!

άρα είμεθα στο κενό!! τελειαααα! ;D
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:49:28 »

Αποσυνδεδεμένος A06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 11:07:26 am »
παιδιά καλημέρα!!πότε περίπου να περιμένουμε γ' φάση ΑΜΩ ή ΑΚΩ?

Αποσυνδεδεμένος luxe

• Πλήρες μέλος
  • still waiting...
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 03:14:22 pm »

κι εγω αυτο πολυ θα ηθελα να το ξερω...

Αποσυνδεδεμένος Poet of silence

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 05:21:59 pm »
Παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούριος στη παρεα! 3 χρόνια ωρομισθιος και περσι αναπληρωτης μειωμενου. Είναι μπάχαλο η κατάσταση και πλέον διαπιστώνω οτι δεν αξίζει να ξεσπιτωθεί κανείς, ισα ισα που μπαίνει και μέσα! Πρέπει να υπάρξει οργανωμένη αντίδραση, όχι μεμονωμένη...

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 07:05:04 pm »

κι εγω αυτο πολυ θα ηθελα να το ξερω...
Εδώ δεν τα κατάφερναν να δώσουν μια συγκεκριμένη απάντηση όταν ασχολούνταν μόνο με αυτό, τώρα που έχουν κι άλλα έχουμε την απαίτηση να ασχοληθούν και μαζί μας ;D? Αν είναι ποτέ δυνατόν  ::) ! Με κάτι αδιόριστους.... κάτι!!! Να δείχνουμε και λίγο κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. Εμείς όλα λυμένα τα έχουμε. Απλά περιμένουμε. ΑΥτοί εκέι οι ηγέτες τπυ υπουργείου παλεύουν νυχθημερόν για μας και μεις τί κάνουμε? Τι κάνουμε λέω? 'Θέλουμε και να προσληφθούμε!  ??? ??? ::) ::) Ντροπή μας!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
                 WILLIAM BLAKE

Αποσυνδεδεμένος Κλεοπάτρα.Μ

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 11:10:16 am »
Καλημέρα παιδιά!Πως είμαστε????Επειδή δεν έχω facebook ας μας πει κάποιος αν ο Μπρατάκος λέει τίποτα. Εν τω μεταξύ νιώθω και λίγο άσχημα που ρωτάω γιατί αυτά που συμβαίνουν αυτές τις μέρες προσπερνούν ακόμα και τα καθημερινά προβλήματα.Συμβαίνουν άλλα σημαντικότερα :(

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 12:46:47 pm »
Καλημέρα παιδιά!Πως είμαστε????Επειδή δεν έχω facebook ας μας πει κάποιος αν ο Μπρατάκος λέει τίποτα. Εν τω μεταξύ νιώθω και λίγο άσχημα που ρωτάω γιατί αυτά που συμβαίνουν αυτές τις μέρες προσπερνούν ακόμα και τα καθημερινά προβλήματα.Συμβαίνουν άλλα σημαντικότερα :(

ο μπρατης ειπε οτι θα παρουν σημερα γυμναστες κι οτι δεν ξερει τιποτα αλλο...
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος speed

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 01:28:05 pm »

Ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς άμα δεν είσαι του Ιονίου? Μπορείς να δουλέψεις σε εκδοτικούς οίκους κ μεταφραστικές εταιρείες. Για το γνωστικό υπόβαθρο της μετάφρασης, υπάρχουν και οι ιδιωτικές σχολές.

Αποσυνδεδεμένος SilverPhoenix

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 04:08:34 pm »

Ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς άμα δεν είσαι του Ιονίου? Μπορείς να δουλέψεις σε εκδοτικούς οίκους κ μεταφραστικές εταιρείες. Για το γνωστικό υπόβαθρο της μετάφρασης, υπάρχουν και οι ιδιωτικές σχολές.

Χμμ...κι εγω προσωπικα αναρωτιεμαι αν αρκετοι απο αυτους που δουλευουν μεταφραση σε εκδοτικους οικους κλπ εχουν καν τις γνωσεις-βλεπετε μεταφρασεις σε λογοτεχνια, λχ...8/10, για να ειμαι επιεικης, ακυρη! ???

Πηρα το γραφειο Γ' Αθηνας το πρωι, δεν εχουν λεει καθολου νεα και δεν εχουν βγει ακομα ολα τα κενα Αττικη.

Καλη μας βδομαδα, καλο μας κουραγιο...Λετε η Αννουλα να παραμεινει υπουργος Παιδειας τωρα που εχουμε κυβερνηση συνεργασιας-λεμε τωρα;
Dream a little dream of me...

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 05:30:31 pm »

Χμμ...κι εγω προσωπικα αναρωτιεμαι αν αρκετοι απο αυτους που δουλευουν μεταφραση σε εκδοτικους οικους κλπ εχουν καν τις γνωσεις-βλεπετε μεταφρασεις σε λογοτεχνια, λχ...8/10, για να ειμαι επιεικης, ακυρη! ???

Πηρα το γραφειο Γ' Αθηνας το πρωι, δεν εχουν λεει καθολου νεα και δεν εχουν βγει ακομα ολα τα κενα Αττικη.

Καλη μας βδομαδα, καλο μας κουραγιο...Λετε η Αννουλα να παραμεινει υπουργος Παιδειας τωρα που εχουμε κυβερνηση συνεργασιας-λεμε τωρα;
σιγα μην δουλεψει αυτο το σχημα............κυβερνηση ασυνενοησιας και ανοησιας θα ειναι

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 07:00:30 pm »

Ο φτερωτός αγγλικός επικοινώνησε με το κύριο φρομγουΐκ και του μετέφερε τις ανησυχίες του κόσμου. Ορίστε η απομαγνητοφωνημένη συζήτηση:
-Χέλλοου.
-Χελλόου. Αϊ εμ σόρρυ, μπατ γουί χέβ νόου νιούζ αμπάουτ...
-Νόου νόου, αϊ κόλντ του άσκ αμπάουτ γιού.
-Μί?
-Γιές, νάου δατ δε μίνιστρι ιζ γκόινγκ του τσέηντζ χέντς, αρ γιου γκόινγκ του λίβ? Πιπολ αρ γουόρριντ.
-Α, θένκ γιου, μπατ εζ αϊ σέντ αϊ κέην γουιθ εν άφτερκλας φρομ ΟΣΕ. Νάου αϊ εμ νίαρ δε πλασκλας, σόου αϊ εμ νότ γουόριντ. Αϊ χέβ θέρτι φάιβ γίαρσ οφ μπεφόρ σέρβις.
-Πλάσκλας?!?!?!?! Μπιφόρ σέρβις??!?!?!?!
-Γιές βρε, σύνταξη εντ προϋπηρεσία.
-Α, βέρυ γκούντ.
-Γιές, δε πλάσκλάς ιζ γκόινγκ του μπι ε μπίτ μπας κλάς μπάτ γουί' λλ μάνατζ.
-Γουέλ, θένκ γιου φορ δι ινφορμέισιον, γουι γουιλ τόκ εγκέιν.
-Αϊ θενκ γιού. Αϊ γουοζ πλάσμούβντ δατ γιου γουέρ γουόριντ.

Όπως βλέπετε λοιπόν, μια χαρά είναι ο άνθρωπος.  :)
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)