0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολλά θα αλλάξουν.Θα αλλάξει η διάθεση για την ψήφο μας και ιδιαίτερα μετά το παζάρι των τελευταίων 24ωρων.εγω όχι δεν τους θελω άλλο….προτιμώ την τροικα και όποιον άλλο ανθέλληνα μου χτυπήσει την πορτα θα τον καλωσορισω.αρκετα με τους εγχώριους φιλέλληνες της ελληνικης πολιτικης.α ρκε τα.
Ο Ν.Chomsky χρησιμοποιεί τη λέξη "τρομοκρατορία " !!!! Αυτή χαρακτηρίζει απόλυτα την κατάσταση που βρισκομαστε!
Παράθεση από: paraxenos στις Νοεμβρίου 08, 2011, 10:04:10 pmΠολλά θα αλλάξουν.Θα αλλάξει η διάθεση για την ψήφο μας και ιδιαίτερα μετά το παζάρι των τελευταίων 24ωρων.εγω όχι δεν τους θελω άλλο….προτιμώ την τροικα και όποιον άλλο ανθέλληνα μου χτυπήσει την πορτα θα τον καλωσορισω.αρκετα με τους εγχώριους φιλέλληνες της ελληνικης πολιτικης.α ρκε τα. Να αλλάξει η διάθεση για την ψήφο σας, αφού εδώ και 30 χρόνια βγαίνει μια ο ένας και μία ο άλλος και καταστρέφουν μέρα με τη μέρα τα πάντα. Το πελατειακό κράτος ποιος το δημιούργησε;Αλλά όχι να καλωσορίσουμε τους ξένους. Αν δεν έχεις καταλάβει, αυτό το κανουν ήδη αυτοί. Δίνουν τη χώρα στους ξένους.Ειλικρινά είναι λυπηρό μορφωμένοι άνθρωποι και ΕΙΔΙΚΑ εκπαιδευτικοί να μην μπορούν να δουν την αλήθεια