0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράλογα....Από τη μια καταλαβαίνω και αυτόν που έτρεχε σε όλα, γιατί ο άνθρωπος πάλευε για το ψωμί του,στο κάτω κάτω δούλευε, δεν έκλεβε.Από την άλλη καταλαβαίνω και αυτόν που δεν είχε δουλειά και έβλεπε τον άλλον να τα έχει όλα.Υποψιάζομαι όμως πως δεν ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Ίσως πίσω από αυτό το κάρφωμα να κρύβονταν άλλα συμφέροντα,που αδυνατώ να σκεφτώ.Δύσκολοι καιροί και δυστυχώς θα έρθουν και χειρότεροι.
Δε φτάνει που οι άνθρωποι πλήρωναν διπλές κρατήσεις στο ΙΚΑ δηλαδή, τους τη λένε και από πάνω.
..........αυτη η ασυδοσια και ο ωχαδελφισμος μας εφεραν οικονομικα στην κατασταση που ειμαστε
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 08, 2011, 04:58:02 pm..........αυτη η ασυδοσια και ο ωχαδελφισμος μας εφεραν οικονομικα στην κατασταση που ειμαστεΣε αυτό το σημείο διαφωνώ. Μας έφεραν συνάδελφε οι ρεμούλες των κυβερνήσεων ολων τα τελευταία 30 χρόνια και οι μίζες 10 μεγάλων γνωστών εταιριών στην Ελλάδα και οικογενειών. Μιλάμε για εκατοντάδες δισ...........
Παράθεση από: georgetta στις Νοεμβρίου 08, 2011, 05:01:42 pmΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 08, 2011, 04:58:02 pm..........αυτη η ασυδοσια και ο ωχαδελφισμος μας εφεραν οικονομικα στην κατασταση που ειμαστεΣε αυτό το σημείο διαφωνώ. Μας έφεραν συνάδελφε οι ρεμούλες των κυβερνήσεων ολων τα τελευταία 30 χρόνια και οι μίζες 10 μεγάλων γνωστών εταιριών στην Ελλάδα και οικογενειών. Μιλάμε για εκατοντάδες δισ........... αυτές τις ρεμούλες τις έκαναν οι κυβερνήσεις με την ανοχή όλων μας.... αν ας πούμε απο τότε καταγγέλαμε κάθε παραβίαση που βλεπαμε γύρω μας ( πχ ανύπαρκτες ώρες ΠΔΣ, διορισμούς απ΄το παράθυρο, τρελά ιδιαίτερα κ.ο.κ..... ίσως να μην είχαμε φτάσει ως εδώ... Αλλά τόσα χρόνια λέγαμε " αυτό ειναι ρουφιανιά" - αντί να λέμε " αυτο είναι παράνομο και πρέπει να σταματήσει " και τελικά τώρα την κάτσαμε... αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία όλα αυτά δεν θα τελειώσουν ποτέ...Είδατε τι λέμε τώρα ; όλοι φοβούνται να κάνουν λαμογιές και έχουν περιοριστεί αρκετά κάποιες κραυγαλέες περιπτώσεις... ε είναι κι αυτό μια αρχή...
ήδη σε εμάς, από πρόπερσι ( που υπήρχε η ΠΔΣ παντού) ανέλαβε ο εισαγγελέας για υποβολή ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Φυσικά με την "αποζημίωση" των δύο ωρών δεν βγαίνει πέρα ο μήνας αλλά οι όροι του παιχνιδιού ειναι εξ αρχής γνωστοί και καθ΄ην στιγμήν δηλώνεις πως δεν απασχολείσαι κάπου αλλού οφείλεις να το δηλώνεις αλήθεια... εξάλλου υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που θα "σκότωνε" για δύο ώρες. επίσης, αν τελικά γίνει η αναγνώριση υπηρεσίας στον ιδιωιτκό τομέα, φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν ενώ πχ είχες δηλώσει ότι δεν απασχολείσαι σε φροντιστήριο πάραλληλα με την πδς μετά πας να αναγνωρίσεις χρόνο σε φροντιστήριο; Σε σέρνουν στα δικαστήρια - στην καλύτερη - για ψευδή δήλωση και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο έχει ως συνέπεια αυτό ( από μαύρισμα του ποινικού μητώου όπερ και αποτελεί σε κάποιες περιπτώσεις κώλυμα διορισμού μέχρι χρηματικό πρόστιμο μέχρι κι εγώ δεν ξέρω τι....)ιδιαίτερη προσοχή λοιπόν!