0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δυστυχώς δεν μπορώ να σε διαφωτίσω σ αυτό...ας πούμε σε μας, όσοι εκπ/κοι΄ανήκουν οργανικά στα ΚΕΔΔΥ αναφέρονται στην περιφέρεια. Μάλιστα υπάρχουν και αναπληρωτές Ε
λίγο πριν φύγω να σου πω τα εξής: υπάρχουν κάποιοι αναπληρωτές που προσλαμβάνονται απο την περιφέρεια και αναφέρονται κατ΄ευθείαν εκεί. υπάρχουν πολλοί εκπ/κοί που ανήκουν στην α/θμια και για αυτούς δεν έχω ιδέα που αναφέρονται . επίσης, υπάρχουν κάποιοι της δ/θμιας ( λογοθεραπευτές πχ) που αναφέρονται στο (πρώην) γραφείο Ε.Ε. τέλος,υπάρχουν και αναπληρωτές ΣΜΕΑΕ που αναφέονται κατ΄ευθείαν σε μας. από κει και πέρα, το νόμο της ειδικής αγωγής δεν τον ξέρω παρά μόνο καθ' όνομα .... τι να σου πω..αλλά εφόσον υπάρχει νόμος που λέει πως για τους εκπ/κούς που υπηρετούν σε ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ αρμόδια είναι τα οικεία ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ τότε εσένα γιατί σε τρέχουν στο ΚΥΣΠΕ; απορίας άξιον....τεσπά...φεύγω! τα λέμε αργότερα...
έκδοση ΠΔ .. κοντός ψαλμός αλληλούια....
Και επανέρχομαι.....Ούτε στην πρωτοβάθμια ούτε στην περιφερειακή γνώριζαν ότι για υπέυθυνο είναι το ΠΥΣΠΕ!!!!!!! Μιλούσαν και αυτοί και ΚΥΣΠΕ, μέχρι που τους παρέπεμψα στο αντίσοιχο χωρίο του νόμου.......Όταν δε άκουσαν για αναγνώριση προϋπηρεσίας έσκασαν στα γέλια και μου είπαν ότι τζάμπα στέλνω χαρτιά, γιατίο δεν πρόκειται ΠΟΤΕ (το τόνισαν) να αναγνωριστεί κάτι, εκτός και αν είναι σε ιδιωτικό σχολείο.... Τους είπα ότι είναι υποχρέωση τους να δεχτούν τα χαρτιά και ας το απορρίψουν.....Επίσης, μου είπαν ότι το νέο μισθολόγιο δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστεί και ότι αυτοί δεν μπορούν να κάθονται να κάνουν όλες αυτές τις αλλαγές.....Αν θέλει ας αναλάβει κάποιος από κάθε σχολέιο την ευθύνη να βγάλει τις νέες μισθοδοσίες ή αλλιώς ο καθένας μόνος του με υπεύθυνη δήλωση.....΄Μήπως στο νομό μου είναι άχρηστοι;;;;;;
Παράθεση από: bitch στις Νοεμβρίου 09, 2011, 08:54:35 pmέκδοση ΠΔ .. κοντός ψαλμός αλληλούια.... υποτίθεται ότι εντός διμήνου πρέπει να εκδοθεί ΠΔ ή ΚΥΑ - και ακόμα τίποτα.... μόνο για το πώς θα περικοπούν οι αποδοχές έχουμε λάβει διευκρινιστικές....πώς θα δοθούν άλλες πάλι..... σιγήν ιχθύος...πάντως σε μας έρχονται μέχρι και σήμερα αιτήσεις για αναγνώριση. Ο Προϊστάμενος λέει πως είμαστε υποχρεωμένοι να τις δεχθούμε....προς το παρόν μπαίνουν αρχείο και βλέπουμε....αλλά σε καμία περίπτωση δεν αφαιρούμε το δικαίωμα σε κανέναν να υποβάλει αίτηση.....Παράθεση από: marvac στις Δεκεμβρίου 09, 2011, 09:17:23 pmΠεριμένουμε... Κανένα νέο ?
Περιμένουμε...
κάνεις ένα λαθος συσχετισμό: η εφεδρεία αφορά ΙΔΑΧ. οι εκπ/κοί δεν εξαιρέθηκαν από την εφεδρεία α
αν αναφέρεσαι στην προϋπηρεσία απο ιδιωτικά σχολεία που προσμετράται για ΜΚ αυτή ούτως ή άλλως μετρούσε...