*

Αποστολέας Θέμα: Kαταργουνται τα καλλιτεχνικα μαθηματα  (Αναγνώστηκε 5203 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: Kαταργουνται τα καλλιτεχνικα μαθηματα
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 08:13:48 pm »
 ;D ;D ;D

εγώ αν ήμουν μαμά σου πάντως θα σ΄έλεγα "ανεπρόκοπε , ε ανεπρόκοπε!!" χαχαχαχα
όταν ήμουν στο λύκειο ρώτησα κάποτε τη φυσικό μας " τι θα μου χρειαστεί βρε κυρία να μάθω το νόμο της σχετικότητας;" .... η απάντησή της ήταν " για το νόμο της σχετικότητας δεν ξέρω αλλά ας πούμε όταν βράζεις ένα αβγό κάνεις διήθηση  " και τότε κι εγώ της είπα " γιατί ως τώρα που δεν το ήξερα, δεν έβραζαν τα αβγά; " ...
πνεύμα αντιλογίας - πάντα!!

πέρα απ΄την πλάκα όμως, όλα χρειάζονται. Εγώ θα συμφωνήσω με την περιβαλλοντική εκπ/ση και φυσικά τη σεξουαλική αγωγή αλλά και τα αρχαία και τα μαθηματικά και όλα χρειάζονται. Όλα όμως !!! όχι κάποια ή μερικά! 
Το σχολειο για να γίνει καλύτερο και να εκπληρώσει το λόγο ύπαρξής του οφείλει να προσφέρει όλα τα γνωστικά αντικείμενα στους μαθητές του.
και το υπουργείο για να δικαιώσει τον τίτλο του ως υπουργειο παιδείας, οφείλει παντοιοτρόπως να προσφέρει αυτό ακριβώς : ολοκληρωμένη και πολύπλευρη παιδεία! 
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:38:54 »

Αποσυνδεδεμένος ribo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 08:36:41 pm »
Το atem το πιθανότερο, είναι troll. Αλλά κι αν δεν είναι συμπεριφερθείτε το σαν τέτοιο και αγνοείστε το!

Αποσυνδεδεμένος lkjhgfd

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 08:37:01 pm »
Θα μπορούσαν έστω να υπάρχουν και σαν επιλεγόμενα, μα ούτε καν αυτό. Εξάλλου τίποτε δεν τα κάνει κατώτερα από τα υπόλοιπα. Γυρναμε 100 χρόνια πίσω δυστυχώς Κι έλεγα ότι χειρότερα δε γινόταν.
Όσο για το αν φταίνε οι υποδομές, πιστεύω πως ένας καλος καθηγητής ακόμα και χωρίς βιβλία, αν θέλει, κάνει μάθημα και τα παιδιά μορφώνονται. Υπάρχουν όμως κάποιοι εκπαιδευτικοί, που όχι μόνο δε θα έπρεπε να είναι καθηγητές, αλλά ούτε εξω απ΄τα σχολεία δε θα έπρεπε να περνάνε. Και είναι πολλοί...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 13, 2011, 09:19:49 pm από lkjhgfd »
"Come out come out wherever you are..."

Αποσυνδεδεμένος stellart

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 11:08:16 pm »
Αναρωτίεμαι τι ετοιμάζουν όλοι αυτοί οι βολεμένοι στις ζεστές δερμάτινες πολυθρόνες τους. Όλοι αυτοί που προσπαθούν να υποβαθμίσουν ενα εκπαιδευτικό σύστημα και κατα συνέπεια μια ολόκληρη κοινωνία. Γιατί το εκπαιδευτικό σύστημα είναι η βάση της κοινωνίας. Σε λίγο τα βιβλία θα γράφονται με Greeklish γιατι δε θα αναγνωρίζουν άλλη γλώσσα οι μαθητές ρομποτάκια. Τα βιβλία είπα....συγχωρέστε με τα cd εννοούσα.
Δε χωράνε λοιπόν στο εκπαιδευτικό σύστημα , αυτό το πρότυπο εκπαιδευτικό σύστημα, το νέο ιδανικό σχολείο μαθήματα δεύτερης κατηγορίας. Μαθήματα που επιτρέπουν την ελεύθερη έκφραση του ανθρώπου. Κάθε τι που περιέχει φαντασία θεωρείται άχρηστο, λειτουργούμε μόνο με τη λογική και την πειθαρχία.  :-\
Painting is just another way of keeping a diary.
Pablo Picasso

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:38:54 »

Αποσυνδεδεμένος iLLuSioN

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 07:09:09 pm »
To γεγονος οτι δεν υπαρχουν υποδομες σε ολα τα σχολεια για τα συγκεκριμενα μαθηματα δεν μας πειραζει διοτι ολα τα αντιμετωπιζουμε σαν μια ακομη θεση στο δημοσιο.Δεν ειδα κανενα να κανει αναφορα σε αυτο.
Ελα τωρα που μας επιασες ο πονος για την καλλιτεχνια οταν τα παιδια που βγαινουν απο τα σχολεια δεν ξερουν να γραφουν καν...
Οι εγκαταστάσεις υπάρχουν σ' όλα τα σχολεία. Αν όλες οι τάξεις(υπολογιστών, χημείο, θεάτρου, πολλαπλών κτλ) μετατραπήκαν σε διδασκαλίας λόγω αύξησης μαθητικού δυναμικού και δεν χτίσαν νέα σχολεία οι ευθύνες είναι αλλού.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182520
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)