*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 32257 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Κλεοπάτρα.Μ

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ06
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 01:09:24 pm »
Ξέρω κι'εγώ τι να πω!!!!Πάντως επειδή εμπιστοσύνη δεν υπάρχει, παίρνω και μία άλλη που είναι υπεύθυνη να δω τι θα μου πει κι'αυτή.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:08:14 »

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 01:22:51 pm »
Παιδια,πρεπει να παιρνουν αγγκλικους...αφου πηραν πληροφορικους!Στο φορουμ (των δασκαλων νομιζω)ειπαν οτι ολες τις ειδικοτητες παιρνουν...μαλλον μειωμενου ομως..Ποσες ωρες θα ειναι πια η ενυσχιτικη?Αυτο με τις γλωσσες και pc παντως παιζει...Ειναι απαραιτητο...Οχι για να ανεβουμε σε σχεση με αλλους,γιατι οπως αναφερθηκε παραπανω οι πιο πολλοι εχουν πιστοποιηση απο γλωσσα κ computer.Aπλα για να μη μεινουμε πολυ πισω τους!Δυστυχως εκει φτασαμε!

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 01:28:54 pm »
Α!Και οσον αφορα στον ασεπ....αποκλειεται να γινει το 12...εχει 100 σχεδον αγγλικους αδιοριστους απο τον προηγουμενο!Αν διοριζει 10-15 ατομα καθε χρονο...ξεχαστε τον ασεπ για καμια πενταετια!Και λιγο λεω...!Δε γινεται να ξανακανει αν δε διορισει αυτους!Και αποκλειω επισης να τους παρει μαζεμενους!

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 01:36:50 pm »
Με αυτήν την κατάσταση αποκλείεται να γίνει ΑΣΕΠ γενικότερα.Είναι εμφανές ότι έχουν νεκρώσει όλα.Εδώ για τις τράπεζες διεξάγονταν τουλάχιστον 2 διαγωνισμοί το χρόνο, τώρα τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:08:14 »

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 01:39:33 pm »
Κατα λάθος πάτησα αποστολή!Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν μετράνε κανονικά τα όρια, αφού αυτό είχε νόημα εφόσον γινόταν ΑΣΕΠ.Γιατί δεν βγαίνει να πει κάποιος μέχρι να επαναξεταστεί το θέμα και να ορθοποδήσει λίγο η χώρα, τα μόρια προσμετρούνται.

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 03:22:43 pm »
Γιατι πιστευω οτι δε θελουν να διορισουν κοσμο...Γι'αυτο εχουν νεκρωσει μορια και τα παντα...Θα ειχε παλι ουρες απο 24μηνα και 30μηνα κ 40μηνα που θα επρεπε να διορισει καποια στιγμη...Εδω τους ασεπιτες δε μπορει να διορισει!Και το ecdl εχει 3 χρονια ισχυ νομιζω και μετα θελει ανανεωση αλλα δεν ξερω πως...Οποτε εγω σκεφτομαι να παω οταν καποια στιγμη προκηρυχθει ασεπ για να ειναι φρεσκο...χε,χε...κλαπς...

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 03:25:41 pm »
Γιατι πιστευω οτι δε θελουν να διορισουν κοσμο...Γι'αυτο εχουν νεκρωσει μορια και τα παντα...Θα ειχε παλι ουρες απο 24μηνα και 30μηνα κ 40μηνα που θα επρεπε να διορισει καποια στιγμη...Εδω τους ασεπιτες δε μπορει να διορισει!Και το ecdl εχει 3 χρονια ισχυ νομιζω και μετα θελει ανανεωση αλλα δεν ξερω πως...Οποτε εγω σκεφτομαι να παω οταν καποια στιγμη προκηρυχθει ασεπ για να ειναι φρεσκο...χε,χε...κλαπς...
δεν θελει ανανεωση ,νομιζω ισχυει για παντα οπως γινεται και με τα πιστοποιητικα γλωσσομαθειας
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 15, 2011, 03:28:35 pm από mpesg »

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 03:26:57 pm »
Κλεοπατρα οταν και αν γινει ασεπ παντως,τα μορια θα προσμετρηθουν,αν αυτο εννοεις...Απλα δεν προσμετρουνται τωρα,για να διοριζεσαι με προυπηρεσια κ μονο...οπως παλιοτερα...

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 03:28:38 pm »
δεν θελει ανανεωση ,νομιζω ισχυει για παντα οπως γινεται και με τα πιστοποιητικα γλωσσομαθειας
Για γλωσσομαθεια εννοειται οτι ισχυει,το ξερω...Εριξα μια ματια στο ιντερνετ και ειδα κατι τετοιο ομως για το ecdl...

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 03:29:32 pm »
Για γλωσσομαθεια εννοειται οτι ισχυει,το ξερω...Εριξα μια ματια στο ιντερνετ και ειδα κατι τετοιο ομως για το ecdl...
που το ειδες για να μπω και εγω να δω εαν χρειαζεται παλι >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 03:31:52 pm »
Ποια είναι η διάρκεια των Πιστοποιητικών

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 03:36:34 pm »
Bασικα εγω θα σου εστελνα αυτο τωρα:ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2: Το Πιστοποιητικό μου έχει ημερομηνία έκδοσης ΜΕΤΑ την 1/1/2007

Ισχύει για κατάθεση σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για 3 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσής του, ενώ όταν λήξει η 3ετία, δεν θα χρειαστεί να ξαναδώσουν εξετάσεις, φτάνει μία φορά κάθε χρόνο να επικοινωνούν με το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο απ' όπου παρέλαβαν το πιστοποιητικό τους, για να διενεργούν τη διαδικασία της επικαιροποίησής του.

Καθώς η ECDL Ελλάς είναι φορέας πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής διαπιστευμένος από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) σύμφωνα με το Πρότυπο ISO/IEC 17024:2003, για κάθε πιστοποιούμενο εκδίδει ταυτόχρονα 2 Πιστοποιητικά: ένα κανονικό (με ισχύ για το Δημόσιο τα 3 χρόνια που ορίζει ο Ο.Ε.Ε.Κ.) και ένα δεύτερο που φέρει τα λογότυπα του Ε.ΣΥ.Δ. και του ISO 17024, το οποίο εφ' όσον ο κάτοχός του το επιτηρεί κάθε χρόνο (σε συνεννόηση με κάποιο Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο), μετά την 3ετία χωρίς εξετάσεις θα επανεκδίδεται.

Επιστροφή στις ερωτήσεις

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 03:37:55 pm »
Ειναι απο το alfakatartisi.gr μπες να δεις...

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 03:45:50 pm »
Ειναι απο το alfakatartisi.gr μπες να δεις...
οκ ευχαριστ, αυτο ισχυει μονο για το ecdl? εγω εχω ACTA

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182652
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144