0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατι πιστευω οτι δε θελουν να διορισουν κοσμο...Γι'αυτο εχουν νεκρωσει μορια και τα παντα...Θα ειχε παλι ουρες απο 24μηνα και 30μηνα κ 40μηνα που θα επρεπε να διορισει καποια στιγμη...Εδω τους ασεπιτες δε μπορει να διορισει!Και το ecdl εχει 3 χρονια ισχυ νομιζω και μετα θελει ανανεωση αλλα δεν ξερω πως...Οποτε εγω σκεφτομαι να παω οταν καποια στιγμη προκηρυχθει ασεπ για να ειναι φρεσκο...χε,χε...κλαπς...
Παράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 15, 2011, 03:22:43 pmΓιατι πιστευω οτι δε θελουν να διορισουν κοσμο...Γι'αυτο εχουν νεκρωσει μορια και τα παντα...Θα ειχε παλι ουρες απο 24μηνα και 30μηνα κ 40μηνα που θα επρεπε να διορισει καποια στιγμη...Εδω τους ασεπιτες δε μπορει να διορισει!Και το ecdl εχει 3 χρονια ισχυ νομιζω και μετα θελει ανανεωση αλλα δεν ξερω πως...Οποτε εγω σκεφτομαι να παω οταν καποια στιγμη προκηρυχθει ασεπ για να ειναι φρεσκο...χε,χε...κλαπς...δεν θελει ανανεωση ,νομιζω ισχυει για παντα οπως γινεται και με τα πιστοποιητικα γλωσσομαθειας
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 15, 2011, 03:25:41 pmΠαράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 15, 2011, 03:22:43 pmΓιατι πιστευω οτι δε θελουν να διορισουν κοσμο...Γι'αυτο εχουν νεκρωσει μορια και τα παντα...Θα ειχε παλι ουρες απο 24μηνα και 30μηνα κ 40μηνα που θα επρεπε να διορισει καποια στιγμη...Εδω τους ασεπιτες δε μπορει να διορισει!Και το ecdl εχει 3 χρονια ισχυ νομιζω και μετα θελει ανανεωση αλλα δεν ξερω πως...Οποτε εγω σκεφτομαι να παω οταν καποια στιγμη προκηρυχθει ασεπ για να ειναι φρεσκο...χε,χε...κλαπς...δεν θελει ανανεωση ,νομιζω ισχυει για παντα οπως γινεται και με τα πιστοποιητικα γλωσσομαθειαςΓια γλωσσομαθεια εννοειται οτι ισχυει,το ξερω...Εριξα μια ματια στο ιντερνετ και ειδα κατι τετοιο ομως για το ecdl...
Ειναι απο το alfakatartisi.gr μπες να δεις...