*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 32274 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SilverPhoenix

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ06
« Απάντηση #70 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 06:15:51 pm »
Ναι, οντως! Αν και το θεωρω λιγο απαραδεκτο...απο τη στιγμη που δινεις και το παιρνεις το χαρτι, ποιος ο λογος να ξαναδινεις καθε τρεις και λιγο;
Dream a little dream of me...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:24:38 »

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 06:28:59 pm »
Καταρχάς, εμένα με πήραν Δευτεροβάθμια στη β' φάση και η μία συνάδελφος των Αγγλικών σε ένα από τα σχολεία που πηγαίνω, μου είπε ότι κενά υπάρχουν! Της Αγγλικής, εννοείται... Και το κενό του συγκεκριμένου σχολείου το είχαν δώσει από την αρχή της χρονιάς, δεν προέκυψε από τις τελευταίες αποσπάσεις, όπως μου είχαν πει από τη Διεύθυνση! Μακάρι να ήξερα ποια ακριβώς είναι η αλήθεια.
Εδώ μου λένε από το άλλο σχολείο ότι χρειάζονται Φυσικούς και Μαθηματικούς και στο κανονικό ωράριο, αλλά και στα τμήματα ένταξης! Όλα αυτά δε εντός της πόλης του Ηρακλείου...

Eπανέρχομαι όμως στο θέμα με τις εφημερίες, γιατί όπως το λέει το ΦΕΚ, απαλλάσσονται αυτών οι διδάσκοντες σε πάνω από δύο σχολεία.
Λέει, όταν διδάσκουν σε περισσότερα από δύο σχολεία, από τα οποία τουλάχιστον το ένα βρίσκεται σε χωριστό κτήριο... Τι σημασία έχει αν τα δύο συστεγάζονται, το ΦΕΚ λέει τα παραπάνω.
Παρακαλώ, όποιος γνωρίζει κάτι με βεβαιότητα, ας απαντήσει...

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=http%3A%2F%2Fwww.ypepth.gr%2Fdocs%2Fefhmeries_ekdromes_fek170.pdf&source=web&cd=1&ved=0CCMQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.alfavita.gr%2Fartro.php%3Fid%3D2786&ei=3zDBTv6YPMrysga8pp3PAw&usg=AFQjCNHbRv-YpkPzQKSOFj4AXM_G6kvHYg&cad=rja
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος A06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 06:46:43 pm »
Καταρχάς, εμένα με πήραν Δευτεροβάθμια στη β' φάση και η μία συνάδελφος των Αγγλικών σε ένα από τα σχολεία που πηγαίνω, μου είπε ότι κενά υπάρχουν! Της Αγγλικής, εννοείται... Και το κενό του συγκεκριμένου σχολείου το είχαν δώσει από την αρχή της χρονιάς, δεν προέκυψε από τις τελευταίες αποσπάσεις, όπως μου είχαν πει από τη Διεύθυνση! Μακάρι να ήξερα ποια ακριβώς είναι η αλήθεια.
Παράθεση
Joanna Bear, που υπάρχουν τα κενα που σου είπε η συνάδελφος α/ θμια ή β/θμια?

Αποσυνδεδεμένος daffodils

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 07:16:22 pm »
Εδώ μου λένε από το άλλο σχολείο ότι χρειάζονται Φυσικούς και Μαθηματικούς και στο κανονικό ωράριο, αλλά και στα τμήματα ένταξης! Όλα αυτά δε εντός της πόλης του Ηρακλείου...

Eπανέρχομαι όμως στο θέμα με τις εφημερίες, γιατί όπως το λέει το ΦΕΚ, απαλλάσσονται αυτών οι διδάσκοντες σε πάνω από δύο σχολεία.
Λέει, όταν διδάσκουν σε περισσότερα από δύο σχολεία, από τα οποία τουλάχιστον το ένα βρίσκεται σε χωριστό κτήριο... Τι σημασία έχει αν τα δύο συστεγάζονται, το ΦΕΚ λέει τα παραπάνω.
Παρακαλώ, όποιος γνωρίζει κάτι με βεβαιότητα, ας απαντήσει...

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=http%3A%2F%2Fwww.ypepth.gr%2Fdocs%2Fefhmeries_ekdromes_fek170.pdf&source=web&cd=1&ved=0CCMQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.alfavita.gr%2Fartro.php%3Fid%3D2786&ei=3zDBTv6YPMrysga8pp3PAw&usg=AFQjCNHbRv-YpkPzQKSOFj4AXM_G6kvHYg&cad=rja
Joanna εγώ σου απάντησα με βάση αυτά που έμαθα πέρισι από αιρετό, όχι από κάποιο Φεκ. 'Ετσι είχα μάθει ότι και ως 3τεκνη απαλλασσόμουν από εφημερίες έστω κι αν τις έκανα τελικά. 'Οταν το ΦΕΚ λέει πάνω από 2 σχολεία δεν εννοεί 2 αλλά 3 και πάνω. Τώρα για τα συστεγαζόμενα... διαβάζοντας το ΦΕΚ διαπιστώνω ότι σε καμμία περίπτωση δεν μπορούν να σε υποχρεώσουν να κάνεις εφημερία αν 1 από τα σχολεία είναι σε άλλο χώρο. Οπότε στην περίπτωσή σου απαλλάσσεσαι ;)  'Αλλωστε πόσα σχολικά συγκροτήματα υπάρχουν με 3-4 σχολεία στον ίδιο χώρο?
Sorry για την παρανόηση. Νομίζω επίσης ότι απαλλάσσεσαι και από κάθε εξωδιδακτική δραστηριότητα επιχειρηθεί να σου ανατεθεί. ??? ???
To see the World in a Grain of Sand And Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour.
                 WILLIAM BLAKE

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:24:38 »

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 07:51:48 pm »
Ναι, οντως! Αν και το θεωρω λιγο απαραδεκτο...απο τη στιγμη που δινεις και το παιρνεις το χαρτι, ποιος ο λογος να ξαναδινεις καθε τρεις και λιγο;
Γιατι υποτιθεται οτι η τεχνολογια εξελισσεται...

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 07:54:08 pm »
Ρωτησα πριν τον καψαλακη στο fbk αν παρουν αγγλικους στα ζεπ και μου ειπε οτι το βλεπει πολυ δυσκολο...ααααχ...αρχιζω κ απελπιζομαι...

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 08:27:56 pm »
Μα καλα...μας δουλευουν?Εδω πηραν την ειδικοτητα της ειδικοτητας!!!!!!!!!!εμεις γιατι στην απ'εξω?Τον ξαναρωτησα κ αν δεν παρω απαντηση θα επιμεινω!Δειτε εδω!Τωρα το προσεξα οτι ηταν ζεπ!Δελτίο τύπου 11-11-2011

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών με μειωμένο ωράριο διδασκαλίας, κλάδων ΠΕ19-ΠΕ20 Πληροφορικής, ΠΕ08 Καλλιτεχνικών μαθημάτων, ΠΕ16.01 Μουσικής, ΠΕ32 Θεατρικών Σπουδών και ΠΕ18.41-Δραματικής Τέχνης στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας-Άξονας Προτεραιότητας 2» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά

Αποσυνδεδεμένος fgtn

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 09:52:37 pm »
Στο alfavita ειδατε την αναθεση των αγγλικων σε δασκαλους? Αρχισαν τα οργανα. Αντι να παρουν αγγλικης, θα το κανουν οι δασκαλοι.

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 10:05:16 pm »
Στο alfavita ειδατε την αναθεση των αγγλικων σε δασκαλους? Αρχισαν τα οργανα. Αντι να παρουν αγγλικης, θα το κανουν οι δασκαλοι.
Που ακριβως?Μπορεις να στειλεις το link?Οκ...Να διδαξουμε κ εμεις αρχαια και λατινικα γιατι ειχαμε 20 στο λυκειο...

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 10:11:48 pm »
Mαλλον λες για την αποδοση δευτερης ειδικοτητας...ειναι αυτοι που εχουν 2 πτυχια....

Αποσυνδεδεμένος fgtn

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 10:28:55 pm »
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

Αποδίδουμε δεύτερη ειδικότητα σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής, σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΛΑΔΟΣ 2η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΚΑΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ70 ΠΕ06 Α’ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΜΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΕ70 ΠΕ06 Α’ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ70 ΠΕ11 ΠΕΙΡΑΙΑ
ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ16 ΠΕ60 Γ’ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΑΜΟΡΕΛΗ ΦΑΝΗ ΠΕ70 ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος speed

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 10:38:33 pm »
Καλησπέρα! Διάβασα πιο πάνω για τις ΖΕΠ. Είναι οι Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας, σωστά? Για πιο σκοπό εντάσσονται σχολεία σ' αυτές τις Ζώνες?
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 15, 2011, 10:41:53 pm από speed »

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 10:45:32 pm »
Καλησπέρα! Διάβασα πιο πάνω για τις ΖΕΠ. Είναι οι Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας, σωστά? Για πιο σκοπό εντάσσονται σχολεία σ' αυτές τις Ζώνες?
Για αλλοδαπους,παλλινοστουντες,ρομα και μουσουλμανοπαιδα.Ταξεις υποδοχης....

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 10:49:02 pm »
Επισης και για αυτο:Ως ΖΕΠ επιλέγονται και καθορίζονται συμπλέγματα σχολείων, που βρίσκονται σε υποβαθμισμένες περιοχές, με μαθητικό πληθυσμό που προέρχεται από οικογένειες με χαμηλό κοινωνικοοικονομικό και μορφωτικό επίπεδο. Συγκεκριμένα κριτήρια για τον καθορισμό μιας περιοχής ως ΖΕΠ αποτελούν το υψηλό ποσοστό πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου, το ποσοστό σχολικής αποτυχίας, ο αριθμός των αλλοδαπών / ξενόγλωσσων μαθητών, καθώς και η ύπαρξη αυξημένων περιστατικών βίας και παραβατικότητας. Σε πρώτο στάδιο ο θεσμός των ΖΕΠ εφαρμόζεται σε νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια, ενώ στο μέλλον προβλέπεται η εφαρμογή του σε λύκεια και Τεχνικές Σχολές.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)