0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ εΑποδίδουμε δεύτερη ειδικότητα σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής, σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΛΑΔΟΣ 2η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΚΑΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ70 ΠΕ06 Α’ ΑΘΗΝΑΣΚΑΜΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΕ70 ΠΕ06 Α’ ΑΘΗΝΑΣΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ70 ΠΕ11 ΠΕΙΡΑΙΑΜΑΓΑΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ16 ΠΕ60 Γ’ ΑΘΗΝΑΣΣΑΜΟΡΕΛΗ ΦΑΝΗ ΠΕ70 ΠΕ06
κουραστηκα....πολυ ομως! οτι να ναι!για να εισαι καθηγητης στου διαολου τη μανα για 500 ευρω θελεις ενα εκατομμυριο χαρτια...
τα νεοτερα απο την συγγενη μου στο Υπεπθ δεν ειναι πολυ ξεκαθαρα....Μου εγραψε οτι το πιθανοτερο ειναι να παρουν και αλλη μια φαση αλλα τους το λενε τελευταια στιγμη οποτε δεν γνωριζει ακριβως ποτε... επισης στα ΖΕΠ θα παρουν ενα πολυ μικρο αριθμο αγγλικων....
Ks....ευχαριστούμε πολυ για την ενημερωση!!!Για ΑΜΩ, ρώτησες αν θα πάρουν?
Λέτε η ανανέωση των πινάκων να έχει σχέση και να έχουμε νέα σήμερα?
Καλημέρα παιδιά και από μένα!Κωνσταντίνα αυτές τις μέρες γίνονται οι αιτήσεις για κατατακτήριες, πολλές πληροφορίες θα βρεις στο site του alfavita, ή πάτα στο google κατατακτήριες alfavita. Όσο για το αν αξίζει είναι ένα μεγάλο θέμα...η γνώμη μου είναι ότι αν ο γνώμονας για τρίτο μεταπτυχιακό, δεύτερο πτυχιο κτλπ είναι να διοριστείς, είναι εξ'αρχής λάθος.Μόνο αν είναι κάτι που θέλεις εσύ για σένα αξίζει. Αύριο μεθαύριο οι νόμοι αλλάζουν, όπως ήδη γίνεται. Μετά τι θα λέμε????Ααααααααααααααα κι'εγώ πήγα για δεύτερο πτυχίο και τώρα δεν δίνει δεύτερη ανάθεση!!Γι'αυτό λέω αν δεν αγαπάς κάτι θα έρθει μία στιγμή που θα το μετανοιώσεις.