0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
διαβασε και πιο πανω για το τελος της ξενογλωσσης εκεπαιδευσης στη β και γ λυκειου, ετσι για να παρουμε ολοι την δοση μας!!!!!!
νταξει ρε παιδια.. νταξει.. ειπα κι εγω να αποκτησω αισιοδοξια απο χθες να ξεκινησει η εβδομαδα μου ωραια, να τα βλεπω ολα ροζ και γαλαζια και να αποφυγω τη μαυριλα και δεν βοηθατε.. νταξει.. λιγο ελεος!!! mercy ρε σεις..
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 22, 2011, 05:19:02 pmνταξει ρε παιδια.. νταξει.. ειπα κι εγω να αποκτησω αισιοδοξια απο χθες να ξεκινησει η εβδομαδα μου ωραια, να τα βλεπω ολα ροζ και γαλαζια και να αποφυγω τη μαυριλα και δεν βοηθατε.. νταξει.. λιγο ελεος!!! mercy ρε σεις.. χχαχαχχαχαχα μην ανησυχείς.. άνοιξε you tube... βάλε 'Σάκης Ρουβάς- Όλα καλά' και τραγούδα όλα καλάααααααα... ολα καλά θα μας πάνε.... ολα καλάααα.... θα φτιαξουν όλα οπου νά 'ναι.... Σε χρόνο dt θα αρχίσεις να τα βλέπεις όλα πάλι ροζ και γαλάζια
Παράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 22, 2011, 05:24:33 pmΠαράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 22, 2011, 05:19:02 pmνταξει ρε παιδια.. νταξει.. ειπα κι εγω να αποκτησω αισιοδοξια απο χθες να ξεκινησει η εβδομαδα μου ωραια, να τα βλεπω ολα ροζ και γαλαζια και να αποφυγω τη μαυριλα και δεν βοηθατε.. νταξει.. λιγο ελεος!!! mercy ρε σεις.. χχαχαχχαχαχα μην ανησυχείς.. άνοιξε you tube... βάλε 'Σάκης Ρουβάς- Όλα καλά' και τραγούδα όλα καλάααααααα... ολα καλά θα μας πάνε.... ολα καλάααα.... θα φτιαξουν όλα οπου νά 'ναι.... Σε χρόνο dt θα αρχίσεις να τα βλέπεις όλα πάλι ροζ και γαλάζια τι να πω πια.. αληθεια, για να ειμαστε και στο θεμα μας, εχουμε κανα νεοτερο;;
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 22, 2011, 05:34:29 pmΠαράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 22, 2011, 05:24:33 pmΠαράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 22, 2011, 05:19:02 pmνταξει ρε παιδια.. νταξει.. ειπα κι εγω να αποκτησω αισιοδοξια απο χθες να ξεκινησει η εβδομαδα μου ωραια, να τα βλεπω ολα ροζ και γαλαζια και να αποφυγω τη μαυριλα και δεν βοηθατε.. νταξει.. λιγο ελεος!!! mercy ρε σεις.. χχαχαχχαχαχα μην ανησυχείς.. άνοιξε you tube... βάλε 'Σάκης Ρουβάς- Όλα καλά' και τραγούδα όλα καλάααααααα... ολα καλά θα μας πάνε.... ολα καλάααα.... θα φτιαξουν όλα οπου νά 'ναι.... Σε χρόνο dt θα αρχίσεις να τα βλέπεις όλα πάλι ροζ και γαλάζια τι να πω πια.. αληθεια, για να ειμαστε και στο θεμα μας, εχουμε κανα νεοτερο;;θελεις νεοτερο? τον δεκεμβριο θα το ψηφισει το νομοσχεδιο που λεει για τα παραπανω , διαβασε στο esos, καλα οι αγγλικουδες ωρες ωρες ειστε ............ ;Dαντε να σου κανουμε το χατηρι, οταν βγει η φαση και εισαι μεσα..............τοτε θελουμε κερασμα ;Dκαι για φετος και για του χρονου
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 22, 2011, 05:43:13 pmΠαράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 22, 2011, 05:34:29 pmΠαράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 22, 2011, 05:24:33 pmΠαράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 22, 2011, 05:19:02 pmνταξει ρε παιδια.. νταξει.. ειπα κι εγω να αποκτησω αισιοδοξια απο χθες να ξεκινησει η εβδομαδα μου ωραια, να τα βλεπω ολα ροζ και γαλαζια και να αποφυγω τη μαυριλα και δεν βοηθατε.. νταξει.. λιγο ελεος!!! mercy ρε σεις.. χχαχαχχαχαχα μην ανησυχείς.. άνοιξε you tube... βάλε 'Σάκης Ρουβάς- Όλα καλά' και τραγούδα όλα καλάααααααα... ολα καλά θα μας πάνε.... ολα καλάααα.... θα φτιαξουν όλα οπου νά 'ναι.... Σε χρόνο dt θα αρχίσεις να τα βλέπεις όλα πάλι ροζ και γαλάζια τι να πω πια.. αληθεια, για να ειμαστε και στο θεμα μας, εχουμε κανα νεοτερο;;θελεις νεοτερο? τον δεκεμβριο θα το ψηφισει το νομοσχεδιο που λεει για τα παραπανω , διαβασε στο esos, καλα οι αγγλικουδες ωρες ωρες ειστε ............ ;Dαντε να σου κανουμε το χατηρι, οταν βγει η φαση και εισαι μεσα..............τοτε θελουμε κερασμα ;Dκαι για φετος και για του χρονουκαλά δεν ξεχειλιζω αισιοδοξια.. λιγη ειχα, μου εφυγε πια με τα οσα βλεπω και διαβαζω.. οκ..
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 22, 2011, 07:09:47 pmΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 22, 2011, 05:43:13 pmΠαράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 22, 2011, 05:34:29 pmΠαράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 22, 2011, 05:24:33 pmΠαράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 22, 2011, 05:19:02 pmνταξει ρε παιδια.. νταξει.. ειπα κι εγω να αποκτησω αισιοδοξια απο χθες να ξεκινησει η εβδομαδα μου ωραια, να τα βλεπω ολα ροζ και γαλαζια και να αποφυγω τη μαυριλα και δεν βοηθατε.. νταξει.. λιγο ελεος!!! mercy ρε σεις.. χχαχαχχαχαχα μην ανησυχείς.. άνοιξε you tube... βάλε 'Σάκης Ρουβάς- Όλα καλά' και τραγούδα όλα καλάααααααα... ολα καλά θα μας πάνε.... ολα καλάααα.... θα φτιαξουν όλα οπου νά 'ναι.... Σε χρόνο dt θα αρχίσεις να τα βλέπεις όλα πάλι ροζ και γαλάζια τι να πω πια.. αληθεια, για να ειμαστε και στο θεμα μας, εχουμε κανα νεοτερο;;θελεις νεοτερο? τον δεκεμβριο θα το ψηφισει το νομοσχεδιο που λεει για τα παραπανω , διαβασε στο esos, καλα οι αγγλικουδες ωρες ωρες ειστε ............ ;Dαντε να σου κανουμε το χατηρι, οταν βγει η φαση και εισαι μεσα..............τοτε θελουμε κερασμα ;Dκαι για φετος και για του χρονουκαλά δεν ξεχειλιζω αισιοδοξια.. λιγη ειχα, μου εφυγε πια με τα οσα βλεπω και διαβαζω.. οκ.. οσα εγραψα τα εγραψα απο διαθεση για γελιο, ελπιζω να μην με περεξηγησες