0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι εμένα δεν με περνάνε, έχω βάλει παντού ΑΚΩ ..μόνο η σειρά μου να έρθει περιμένω γι'αυτό οδύρομαι τώρα έναν ακόμα δεν μπορούσαν να πάρουν? Α ρε Υπουργείο... δεν με λυπάσαι?
Παράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 30, 2011, 09:23:50 pmΌχι εμένα δεν με περνάνε, έχω βάλει παντού ΑΚΩ ..μόνο η σειρά μου να έρθει περιμένω γι'αυτό οδύρομαι τώρα έναν ακόμα δεν μπορούσαν να πάρουν? Α ρε Υπουργείο... δεν με λυπάσαι?Υπομονή βρε κούκλα μου!!!Θα έρθει και η σειρά σου!!! Εφαγες τον γάιδαρο!!! Έμεινε η ουρά!!!
Παράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:17:26 pmΠαράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 30, 2011, 09:23:50 pmΌχι εμένα δεν με περνάνε, έχω βάλει παντού ΑΚΩ ..μόνο η σειρά μου να έρθει περιμένω γι'αυτό οδύρομαι τώρα έναν ακόμα δεν μπορούσαν να πάρουν? Α ρε Υπουργείο... δεν με λυπάσαι?Υπομονή βρε κούκλα μου!!!Θα έρθει και η σειρά σου!!! Εφαγες τον γάιδαρο!!! Έμεινε η ουρά!!! Αχ φίλη μου Τάνια, έφυγες και μ'άφησες εδώ να παλεύω!!! Υπομονή τι να κάνω!Γελάσαμε χθες εδώ με την οικογένειά μου, με κοροιδευανε.Το έζησα και αυτό πάντως!
Παράθεση από: M.kleopatra στις Δεκεμβρίου 01, 2011, 09:47:41 amΠαράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:17:26 pmΠαράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 30, 2011, 09:23:50 pmΌχι εμένα δεν με περνάνε, έχω βάλει παντού ΑΚΩ ..μόνο η σειρά μου να έρθει περιμένω γι'αυτό οδύρομαι τώρα έναν ακόμα δεν μπορούσαν να πάρουν? Α ρε Υπουργείο... δεν με λυπάσαι?Υπομονή βρε κούκλα μου!!!Θα έρθει και η σειρά σου!!! Εφαγες τον γάιδαρο!!! Έμεινε η ουρά!!! Αχ φίλη μου Τάνια, έφυγες και μ'άφησες εδώ να παλεύω!!! Υπομονή τι να κάνω!Γελάσαμε χθες εδώ με την οικογένειά μου, με κοροιδευανε.Το έζησα και αυτό πάντως!Ε και που έφυγα τι έγινε?Μειωμένου με 12 ώρες είμαι... Ίσα ίσα τις βενζίνες μου κάθε μέρα πηγαινέλα!!!Κουράγιο και εύχομαι καλύτερη τύχη σε όλους σας!!!