*

Αποστολέας Θέμα: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???  (Αναγνώστηκε 30059 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 06:04:19 pm »
αυτά που θα κόψω - ή έχω ήδη κόψει είναι
- οι επώνυμες αγορές
- το συμβόλαιο στο κινητό  ( περιμένω να ρθει ο μάρτιος που λήγει το συμβόλαιο και μετά καρτοσυμβόλαιο με 20 ευρώ...)
- τα πολλά τραπεζώματα σε φίλους.

αυτό που θα αρχισω να κάνω ειναι
 - θα περάσω απο τα κινέζικα της πόλης να κάνω...έρευνα αγοράς... ;D ;D ;D
- μάζεψα ήδη τις ελιές απ΄τον κήπο και έχω δύο λεκάνες που μουλιάζουν για ξεπίκρισμα και μετά ...φάγωμα!!
- θα πάρω και ένα τσουβάλι αλεύρι να φτιάχνω το δικό μου ψωμάκι ( που τώρα ούτε να το δω δεν θέλω αλλά άμα ζορίσουν τα πράγματα ψωμί κι ελιές μια χαρά θα τη βγάλω).
- θα ζητήσω να δακτυλογραφώ κείμενα για την τοπική εφημερίδα (ούτως ή άλλως δακτυλογραφώ απίστευτα γρήγορα λόγω "τυφλου συστήματος" δακτυλογράφησης)

Eπί μία εβδομάδα χαλβάδιαζα μια βιτρίνα με ρούχα Guess και DNKNY...όχι πως είχα ψωνίσει ποτέ Donna Karran...αλλά τα χάζευα...χρειαζόμουν εκείνο τον καιρό κανά 2 μπλούζες χειμωνιάτικες...κατέληξα ωραίοτατα στα Sprider και πήρα με τα μισά λεφτά τις μπλούζες...και δεν με πείραξε και καθόλου,ωραιότατα ρούχα είναι!!
Ελιές έχω μαζέψει κι εγώ και τις έχω και ξεπικρίζουν και τώρα ετοιμαζόμαστε να φτιάξουμε και σε ένα χωραφάκι που έχουμε παραπέρα απ'το σπίτι μποστάνι...όχι όλως μόνο λόγω της κρίσης...αυτό είναι κάτι που μου μπήκε στο μυαλό τα τελευταία 2 χρόνια που ζούσα Κρήτη και εκεί οι άνθρωποι (ακόμη και οι νέοι) έχουν στενότερη επαφή με την καλλιέργεια και κυρίως με τα αρωματικά φυτά,τα βότανα και τα χόρτα...ωραία πράγματα!
Τα υπόλοιπα τα είχα κομμένα εδώ και αρκετό καιρό ως στάση ζωής και γιατί προτιμούσα να ξοδεύω τα λεφτά μου π.χ σε βενζίνες για εκδρομές και όχι σε ρούχα και καλλυντικά...
Καλλυντικά επαιρνα κάθε που τέλειωνε π.χ μια μάσκαρα και όχι για να εμπλουτίσω την συλλογή μου...
Μια ταβέρνα μια φορά την εβδομάδα την πηγαίναμε είναι η αλήθεια,αλλά όχι στις πανάκριβες...τώρα το κόψαμε και κάνουμε πιο συχνά πικ-νικ κάτι που το είχαμε κι από πριν συνήθεια,αλλά τώρα το εντείναμε...
Πιστεύω πως έχει και θετική πλευρά τελικά αυτή η κρίση..  :)
Αααα...αυτό που σκεφτόμαστε σοβαρά επίσης είναι να κάνουμε το αμάξι υγραέριο...γιατί το μικρόβιο της εκδρομής δεν κόβεται εύκολα!!  :P
Όσο για τα ελληνικά προιόντα...τα προτιμώ συνήθως,αλλά όταν βλέπω π.χ στα όσπρια της 3 Άλφα τα φασόλια Μακεδονίας (σε διαφορετικό σακουλάκι ονόματει "Ελληνικά όσπρια")να κάνει 4 ευρώ το κιλό,ενώ της Τουρκίας (πάλι της 3 Άλφα) να κάνει 2 ευρώ...εεε...λες κι ένα αι σιχτίρ!! Κάποιοι τα ελληνικά προιόντα τα πουλάνε πιο ακριβά και καλά ως πιο ποιοτικά...αυτά πρέπει να τα ξεχάσουν σιγά σιγά,γιατί θα τους μείνουν τα σακουλάκια να τα κοιτάνε...κι όχι τίποτ'άλλο,αλλά κρίμα και οι αγρότες τηςπου δεν παίρνουν και τίποτα...οι μεσάζοντες τα παίρνουν όλα!! :o :o 
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:59:27 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 06:09:51 pm »
Η "έξις" κατα τον Αριστοτέλη ειναι η αιτια πολλων κακων ή καλων.Και μία συνηθεια δυστυχως δεν "κοβεται" απο τη μια στιγμη στην αλλη, τουλαχιστον δεν το καταφερνουν πολλοι αυτο με τη μία. Εξωτερικοι παραγοντες (οικονομική κριση με μειωση μισθου, ανοδο του συντελεστη ΦΠΑ κλπ) βοηθουν στο να συνειδητοποιήσει πιο γρηγορα ο καθένας απο μας τις πραγματικες αναγκες απο τις "πλαστες".
Δε συμβουλευω τιποτα. Η πραγματικοτητα θα φερει τη προσαρμογη, τη "ποιότητα" στις ενεργειες μας και τελικα ισως μια νεα βιο-σοφια και αντιληψη της πραγματικης ζωής.

Συμφωνώ απολύτως...+++++++++++++++++++++++++++++

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Lothlorien

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 06:14:02 pm »
Είναι πρώτη φορά μετά τον πόλεμο που ο έλληνας καλείται να ζήσει χειρότερα από ότι είχε μάθει μέχρι τώρα. Μην κοροϊδευόμαστε, αυτό το πρωτόγνωρο πισωγύρισμα δεν θα γίνει ανώδυνα και δεν θα γίνει χωρίς να αυξηθεί σημαντικά η κατανάλωση αντικαταθλιπτικών.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 21, 2011, 06:32:28 pm από Lothlorien »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 06:26:45 pm »
Είναι πρώτη φορά μετά τον πόλεμο που ο έλληνας καλείται να ζήσει χειρότερα από είχε μάθει μέχρι τώρα. Μην κοροϊδευόμαστε, αυτό το πρωτόγνωρο πισωγύρισμα δεν θα γίνει ανώδυνα και δεν θα γίνει χωρίς να αυξηθεί σημαντικά η κατανάλωση αντικαταθλιπτικών.
Εννοείται,αλλά πέρα απ'τις περιπτώσεις κάτω του ορίου της φτώχειας, στους υπόλοιπους μακροπρόθεσμα καλό θα κάνει γιατί όπως επισήμανε και ο Μάρκος η βιο-αντίληψή μας είχε διαστρεβλωθεί πάααρα πολύ...κατ'αρχήν μας βάλανε να ζούμε μηχανικά αποκομμένοι και αποξενωμένοι απ'την φύση. Φυσικά βάσει σχεδίου για να πουλάει τα "καλούδια" του ο καπιταλισμός!
Ημαρτον πια...χθές π.χ που πήγα μια βόλτα στην Πλάκα φρίκαρα που έβλεπα αμάξια (και δη μεγάλα) να μπαίνουν στα στενά της Πλάκας...συγγνώμη...ανάπηροι είναι...;;; Δεν μπορούν να περπατήσουν να ευχαριστηθούν και την βόλτα τους,να μην ενοχλούν και τους άλλους και χαλάνε και το ωραίο σκηνικό αυτής της όμορφης γωνιάς της πρωτεύουσας...;;;

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:59:27 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 06:31:21 pm »
Εγώ δεν είμαι σίγουρη ότι θα ζήσουμε χειρότερα πάντως...μπορεί να μην έχουμε πολλά λεφτά να ξοδέψουμε...αλλά η οικονομική δυνατότητα δεν ταυτίζεται πάντα με ποιότητα ζωής.

Ξέρετε τι μ' αρέσει σε όλο αυτό; ότι ακόμα και τώρα ( και αργότερα πιο πολύ) οι Έλληνες θα βρούμε έναν τρόπο να δούμε και κάτι καλό σ΄όλο αυτό.... και να στραφούμε ο ένας στον άλλον, στον γείτονα, τον γνωστό, τον φίλο , την οικογένεια... θα συνασπιστούμε μεταξύ μας εν καιρώ....και αυτό σίγουρα αντιτάσσεται στα σχέδια της "παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων...."  Μ΄αρέσει πολύ αυτή η ελληνική προοπτική του ....."δεν θα τους περάσει...."  :)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Lothlorien

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 06:34:31 pm »
Εγώ δεν είμαι σίγουρη ότι θα ζήσουμε χειρότερα πάντως...μπορεί να μην έχουμε πολλά λεφτά να ξοδέψουμε...αλλά η οικονομική δυνατότητα δεν ταυτίζεται πάντα με ποιότητα ζωής.

Ξέρετε τι μ' αρέσει σε όλο αυτό; ότι ακόμα και τώρα ( και αργότερα πιο πολύ) οι Έλληνες θα βρούμε έναν τρόπο να δούμε και κάτι καλό σ΄όλο αυτό.... και να στραφούμε ο ένας στον άλλον, στον γείτονα, τον γνωστό, τον φίλο , την οικογένεια... θα συνασπιστούμε μεταξύ μας εν καιρώ....και αυτό σίγουρα αντιτάσσεται στα σχέδια της "παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων...."  Μ΄αρέσει πολύ αυτή η ελληνική προοπτική του ....."δεν θα τους περάσει...."  :)
Προς το παρόν εγώ βλέπω ότι η φτώχεια έχει φέρει κοινωνικό κανιβαλισμό.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 06:39:02 pm »
στην επαρχία που είμαι εγώ, κάθε άλλο....σήμερα η γειτόνισσα μου έφερε...όσπρια! προχθές της πήγα εγώ ψάρια...

ίσως στην αθήνα να ναι αλλιώς...δεν ξέρω! εξάλλου η κάθε κοινωνία θέλει το δικό της, διαφορετικό χρόνο.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 06:41:22 pm »

[/quote]Προς το παρόν εγώ βλέπω ότι η φτώχεια έχει φέρει κοινωνικό κανιβαλισμό.
[/quote]
Κι αυτό ισχύει...ειδικά με κριτήριο το ποιος θα επιπλεύσει π.χ στα επαγγελματικά... ???

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 06:44:23 pm »
Να μειωσετε και τις τιμες στα ιδιαιτερα που κανετε. Υποφερουν και οι άλλοι ξερετε....
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 06:46:16 pm »
Να μειωσετε και τις τιμες στα ιδιαιτερα που κανετε. Υποφερουν και οι άλλοι ξερετε....

ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!  ;D ;D ;D ;D εγώ προτείνω και τα φροντιστήρια να γίνονται στο πλαίσιο της ανταλλακτικής οικονομίας: μία ώρα μάθημα για μία ώρα σιδέρωμα!!  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 06:56:18 pm »

ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!  ;D ;D ;D ;D εγώ προτείνω και τα φροντιστήρια να γίνονται στο πλαίσιο της ανταλλακτικής οικονομίας: μία ώρα μάθημα για μία ώρα σιδέρωμα!!  ;) ;)

Καιρός να μάθει ο καθένας να σιδερώνει για τον εαυτό του (ευτυχώς είχα μάθει και συνηθίσει πολύ πριν πάω στρατό, για να είμαι αυτόνομος σε κάποια πράγματα  ;D )

Αυτό με την ανταλλακτική οικονομία είναι και ριψοκίνδυνο.. στην Αργεντινή, όταν κάποιοι δημιούργησαν μια τέτοια αγορά πριν το 2001, ώστε να μην πεινάνε - κυριολεκτικά - οι πιο φτωχοί, το έμαθαν στο ΔΝΤ και τους αποκάλεσαν "οικονομικούς τρομοκράτες", και προέτρεψαν (όπως και έγινε μετά) τις τοπικές αρχές να τους διαλύσουν άμεσα και έμμεσα. Είναι αδίστακτοι μπροστά σε οτιδήποτε τους φανεί ως εμπόδιο  >:(
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 07:19:07 pm »
Πώς θα αλλάξει η δική μου ζωή με το νέο μισθολόγιο;

Μετά από 10 χρόνια δουλειάς, μετά από 10 χρόνια που τα έβγαζα πέρα μόνη μου, θα αναγκαστώ να ζητήσω πάλι από τους γονείς μου να μου στέλνουν..... Μέχρι τουλάχιστον το Σεπτέμβριο που θα επιστρέψω....Από Σεπτέμβριο και μετά δεν έχω ιδέα τι θα κάνω.... Ίσως γίνουμε πάλι μια ωράια μεγάλη οικογένεια (γαιτί στην πόλη μου με 850-900 ευρώ δεν μένεις μόνος)....Θα μένουμε όλοι μαζί στο σπίτι, οι φίλοι μου θα είναι και δικοί τους (και αντίστοιχα), θα μαλώνουμε για την τηλεόραση, θα μαλώνουμε για την ένταση της μουσικής......όπως όταν ήμουν στο σχολείο.....ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ

Είμαι τυχερή που οι γονείς μου ΑΚΟΜΑ μπορούν να βοηθήσουν, καθώς "πρόλαβαν" και συνταξιοδοτήθηκαν νωρίς......
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 07:23:05 pm »
Η "έξις" κατα τον Αριστοτέλη ειναι η αιτια πολλων κακων ή καλων.Και μία συνηθεια δυστυχως δεν "κοβεται" απο τη μια στιγμη στην αλλη, τουλαχιστον δεν το καταφερνουν πολλοι αυτο με τη μία. Εξωτερικοι παραγοντες (οικονομική κριση με μειωση μισθου, ανοδο του συντελεστη ΦΠΑ κλπ) βοηθουν στο να συνειδητοποιήσει πιο γρηγορα ο καθένας απο μας τις πραγματικες αναγκες απο τις "πλαστες".
Δε συμβουλευω τιποτα. Η πραγματικοτητα θα φερει τη προσαρμογη, τη "ποιότητα" στις ενεργειες μας και τελικα ισως μια νεα βιο-σοφια και αντιληψη της πραγματικης ζωής.

Συμφωνώ απολύτως...+++++++++++++++++++++++++++++

To θέμα είναι ότι για κάποιους θα κοπούν οι επίπλαστες ανάγκες (επιτέλους), σε άλλους όμως θα περιοριστούν οι πραγματικές (εδώ είναι μεγάλο το πρόβλημα). Και φυσικά υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα υποστούν καμία αλλαγή, πέραν του ότι θα τους κοιτούν κάποιοι με μισό μάτι για τα υπόπτως αποκτηθέντα πλούτη τους.

Καλό είναι λοιπόν να μάθει κάποιος κόσμος να ξαναπερπατάει (γιατί οι περισσότεροι μόνο να κυλάνε πάνω στις ρόδες ξέρουν πια, ακόμα και για να πάνε στο περίπτερο), να πηγαίνει στη θάλασσα αντί για την πισίνα, να ξαπλώνει στην παραλία και όχι στην σεζλονγκ,  να αγοράζει ρούχα που απλώς του πάνε και όχι απαραιτήτως κάποιας φίρμας, να παίρνει φαγητό από το σπίτι του στη δουλειά, να κάνει και καμιά χειρωνακτική εργασία αντί να τις φορτώνει όλες σε υποαμειβόμενους μετανάστες, να κάνει και καμία γιορτούλα στο σπίτι αντί σε παιδότοπους και σε εξεζητημένα εστιατόρια, να πηγαίνει καμιά βόλτα με τα παιδιά του αντί να κόβει βόλτες με τα κότερα.

Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που ζούσαν πιο λογικά και τώρα θα στριμωχθούν. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά λύσεις θα βρεθούν.

Περισσότερο σκέφτομαι όσους χάνουν τα σπίτια τους και τους βλέπω άστεγους στο δρόμο, όσους χάνουν τη δουλειά τους και δεν έχουν μία να ταΐσουν τα παιδιά τους, όσους για πρώτη φορά στη ζωή τους βρίσκονται αντιμέτωποι με αδιέξοδα.

Δεν ξέρω αν όλες αυτές οι αλλαγές θα μας κάνουν απαραιτήτως όλους καλύτερους. Οι δυσκολίες άλλους τους βελτιώνουν και άλλους τους εξαχρειώνουν. Πάντως ένα σοκ το περνάμε, εξ ου και η γενικευμένη κατάθλιψη. ::)

ΥΓ. Bitch, φτιάχνοντας η ίδια ψωμί δεν κερδίζεις και πολλά, γιατί καις ρεύμα στο ψήσιμο. Εκτός αν κάνεις κάποια καρβέλια και περνάς αρκετές μέρες. Η αλήθεια είναι ότι τα σπιτικά κρατάνε περισσότερο. Σου το λέω, γιατί μου αρέσει να φτιάχνω όταν έχω τα νεύρα μου. Το ζύμωμα είναι ψυχοθεραπευτικό. ;D ;D

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 21, 2011, 07:25:20 pm από apri »
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 07:58:32 pm »
apri ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει με το ψωμί....ως τώρα δεν αγοράζω καν ψωμί γιατί...δεν μου αρέσει!!! :-[ :-[ :-[

(να φανταστείς όταν έχω τραπέζι φίλους, επειδή πια με ξέρουν, φέρνουν το ψωμί τους μόνοι τους!!χαχαχαχα).
Ωστόσο αν τελικά καταφέρω να φτιάξω τις φρατζόλες μου θα τις βάλω στην κατάψυξη και θα τις τρώω λίγο λίγο....

μετά, φίλοι, μου αγοράζουν   απο μεσολόγγι ψάρια ( 5 κιλά 15 ευρώ!!!) αυτά είναι!! Τα χω κι αυτά στον καταψύκτη και περνάμε μια χαρά!

έχω κάνει και μια...σχετική καβάτζα με εβαπορέ και ελπίζω όλα να πάνε καλά...
πάντως - τη χάρη να πέσω σε κατάθλιψη δε θα τους την κάνω!  :) :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)