*

Αποστολέας Θέμα: Υπερβολική τιμή για ιδιαίτερα μαθηματικων???  (Αναγνώστηκε 6591 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nickkk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Υπερβολική τιμή για ιδιαίτερα μαθηματικων???
« στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 06:10:52 pm »
Είμαι μαθητής στην Γ'Λυκ., σε νησί..Φροντηστίρια στο νησί ΔΕν υπάρχουν, και μέχρη στιγμής δεν τα πολυχρειαζόμουν..
Φέτος όμως δυσκολεύομαι πολύ στα Μαθηματικά κατεύθυνσης.Έτσι, μίλησα με τον καθηγητή μου για ιδιάιτερα..
Αυτός μου λέει οτι θέλει 25 Ευρώ Το ΜΑΘΗΜΑ {μιαμιση ώρας}.
Είναι λογικά τα λευτά που ζητάει? πως σας φένεται?
θα χρειάζεται επιπλέον εγω με δικό μου μέσο να πηγαίνω στο σπίτη του {7,5 χιλιόμετρα..}
Δούλευε πριν γίνει καθηγητής στο δημόσιο για 20 χρόνια κάνωντας ιδιαίτερα.. έχει προετοιμάσει μαθητές ακόμα και για Alevels και IB..
πιστεύετε αξίζει?
τι να κάνω..?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Υπερβολική τιμή για ιδιαίτερα μαθηματικων???
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:07:49 »

Αποσυνδεδεμένος TEO FYSIKOS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 06:38:42 pm »
η τιμή είναι πολύ καλή. συνήθως παίρνουν 25 την ώρα. το μόνο κακό θα έλεγα ότι είναι ότι θα πηγαίνεις εσύ στο σπίτι του.

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 07:30:27 pm »
η τιμή είναι απολύτος φυσιολογική και είσαι τυχερός γιατί τα 25ευρώ είναι για μιάμιση ώρα και όχι για μία!!!!τώρα το ότι θα πρέπει να πηγαίνεις εσύ εεεε αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί θα χάνεις αρκετή ώρα από το χρόνο σου

Αποσυνδεδεμένος nickkk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 07:41:05 pm »
Μάλιστα.. απλά ρωτάω επειδή δεν είχα καμιά ιδέα για το πως πάνε αυτά..
25 ειναι καλα λοιπον...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:07:49 »

Αποσυνδεδεμένος marvac

• Ιστορικό μέλος
  • Εθισμός στο pde...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 08:12:57 pm »
25 για 1,5 ώρα πάρα πολύ καλά. Ξεκίνα!  ;)
"Kι αν είναι κι έρθουνε χρόνια δίσεχτα,
πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα,
για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά ! τσεκούρι !τράβα !"
(Κωστής Παλαμάς)

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 08:26:46 pm »
Δείξε αρκετό ενδιαφέρον και δούλεψε για το μάθημα. Έτσι ο κάθε καθηγητής κάνει και περισσότερη ώρα χωρίς να την χρεώνει...  ;)   Ο "παράνομος" καθηγητής σου μπορεί  να το κάνει και από τύψεις...  ::)
Το να κάνει κάποιος μαθητής  με τον καθηγητή του ιδιαίτερο μάθημα με αμοιβή είναι μια παράνομη και άκρως ανήθικη πράξη...
Στη περίπτωσή σου βέβαια δύσκολα μπορεί κάποιος να σε συμβουλέψει στο να μην κάνεις το μάθημα, αν δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις...
Ηθικό θα ήταν να σου προσφέρει την παραπάνω βοήθεια ο καθηγητής σου στο σχολείο χωρίς ανταλλάγματα. Άντε ίσως με κανένα τενεκέ λάδι ή κανένα φρέσκο ψάρι ή ζαρζαβατικό...  :)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 08:30:24 pm »
στο νησί που είσαι δεν δικαιολογείται η ύπαρξη πρόσθετης διδακτικής στήριξης; Για τα δυσπρόσιτα νησιά δεν απαγορεύεται...και μπορείς να κάνεις ως και τέσσερις ώρες εντελώς δωρεάν! Ψάξτο στη δ/νση δ/θμιας!!! ;) ;)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος nickkk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 12:13:45 am »
Δείξε αρκετό ενδιαφέρον και δούλεψε για το μάθημα. Έτσι ο κάθε καθηγητής κάνει και περισσότερη ώρα χωρίς να την χρεώνει...  ;)   Ο "παράνομος" καθηγητής σου μπορεί  να το κάνει και από τύψεις...  ::)
Το να κάνει κάποιος μαθητής  με τον καθηγητή του ιδιαίτερο μάθημα με αμοιβή είναι μια παράνομη και άκρως ανήθικη πράξη...
Στη περίπτωσή σου βέβαια δύσκολα μπορεί κάποιος να σε συμβουλέψει στο να μην κάνεις το μάθημα, αν δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις...
Ηθικό θα ήταν να σου προσφέρει την παραπάνω βοήθεια ο καθηγητής σου στο σχολείο χωρίς ανταλλάγματα. Άντε ίσως με κανένα τενεκέ λάδι ή κανένα φρέσκο ψάρι ή ζαρζαβατικό...  :)

δεν "φταίει" αυτός.. εγω το ζήτησα..ο άνθρωπος μέσα στην τάξη μια χαρά φενεται να μας τα λέει, απλά εγω έχω ορισμένα κενά απο παλιά ύλη και οπως λεει αυτος μου λειπει κατι σαν την.. μαθηματικη φαντασια (δεν ξερω πως αλλιώς να το ορίσω..) ενώ ασ πουμε αυτά π λέει το βιβλίο τα πιανω..

Ο ίδιος μου το ξεκαθάρησε: το οτι θα κάνω ιδιαίτερα ΔΕΝ σημαίνει οπωσδήποτε οτι θα τα πας καλύτερα/καλά στις πανελλ., στόχος είναι το να κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε και με τον καιρό θα φανεί αν φταίνε τα κενά ή το "μυαλό" μου...

τώρα το αν είναι ανήθικο δεν με ενδιαφέρει.. οχι πως το θερωρώ ανήθηκο κιολας.. αλλά εξαρτάται από το πως το βλέπει ο καθένας.. απλά δεν μπορώ να χαλάω την μισή ώρα για δικές μου απορίες..νιώθω άσχημα και για τους υπόλοιπους..

αρχικά είπα στην υπολοιπη τάξη να του μιλήσουμε να κάνουμε όλοι μαζι κανα απογευματινό επιπρόσθετο και αυτοι ή είναι στον κόσμο τους, ή πρωτιμουν να βρούν κάποιον για ιδιαίτερα.. "λέει" όταν είμαστε πολλοί τζάμπα ο κόπος και η ωρα που σπαταλαμε.. {δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε  ??? ??? :P 

στο νησί που είσαι δεν δικαιολογείται η ύπαρξη πρόσθετης διδακτικής στήριξης; Για τα δυσπρόσιτα νησιά δεν απαγορεύεται...και μπορείς να κάνεις ως και τέσσερις ώρες εντελώς δωρεάν! Ψάξτο στη δ/νση δ/θμιας!!! ;) ;)

μπήκα στο http://dide.kyk.sch.gr/ {το νησί μου ανήκει στις κυκλάδες, αλλά προτιμώ να μην πω ποιό έιναι}
και δεν βρίσκω πουθενά καμία "σαφή" λίστα αν μπορείς να με βοηθήσεις θα σου είμαι ευγνώμων :)

--
Όπως τα βλέπω θα δεχτώ τελικά.. απλά μένει να επιβεβαιώσω το ότι πάει 25ευρώ/1,5ώρα μην έχουμε "άλλα" μετά..  ;D
Μακάρη να υπήρχε καμιά εναλλακτική απο "οργανωμένη" αλυσίδα.. ουτέ απόφοιτος μαθηματικής άνεργος δεν υπάρχει μπας και γίνει κάτι {αλλά δεν θα ήταν και τόσο καλος όσο ειναι ο καθηγητής μας,μάλλον...}

Αποσυνδεδεμένος nickkk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 07:11:15 pm »
Τελικά συνειδητοποίησα πόσο "καλή" είναι "προσφορά" που μου έκανε ο καθηγητής μου..
Μια συμμαθήτριά μου, συνενοήθηκε με κάποιον άλλον {δεν μ είπε ποιον  :o} με 35Ευρώ την 1μιση ώρα...

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 07:56:00 pm »
πω πωωω ρε παιδιά.....με κάτι τέτοια ....είναι ντροπή να λέει κανείς ότι είναι καθηγητής!  :-[ :-[ Σκέτο εμπόριο κατάντησε πια!
σχετικά με αυτό που σου έγραψα χτες μπορείς να δεις εδώ, επειδή όμως ως μαθητής δεν είσαι εξοικειωμένος με τέτοιου είδους έγγραφα μπορείς πολύ απλά να επικοινωνήσεις με τα τηλέφωνα που αναφέρονται στο έγγραφο και να ζητήσεις πληροφορίες εκεί ...ρίξε μια ματιά...
http://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/anakoinwseis-leiturgia-scholeiwn/785-egkyklios-leiturgias-prostheths-didaktikhs-sthrixhs-pds.html
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος nickkk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 10:02:34 pm »
Αυτά τα τηλέφωνα λειτουργούν μόνο τις καθημερηνές μέχρι το μεσημέρι,ε? καπως ετσί το φαντάζομαι..

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 10:18:09 pm »
ναι, ως τις 3! αλλά μπορείς να πάρεις στο διάλειμμα ή σε κανα κενό.... ή ακόμα και να ζητήσεις από τον δ/ντη του σχολείου σου να σε βοηθήσει...γιατί όχι;

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 10:20:25 pm »
ΚΑι μένα με κάνει να αισθάνομαι πολύ άβολα αυτή η συζήτηση. Πάντως γράφω για να υπενθυμίσω ότι υπάρχουν περιπτώσεις καθηγητών σε νησιά που προσφέρουν και αφειλοκερδώς μαθήματα εκτός ωραρίου.
Όμως, δυσκολευομαι να κατηγορήσω και τον συγκεκριμένο καθηγητή.
Αν δεν είχες 25 Ευρώ τι θα γινόταν?

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 10:24:40 pm »
θα προτιμούσα να δουλέψω γκαρσόνι σε καφετέρια...καθαρά και αντρίκια ( μιας και ο καθηγητής ειναι άντρας...) αλλά η προσωπική μου αντίληψη μου απαγορεύει να "παίρνω" λεφτά απο μαθητή μου....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)