0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
so good, χωρίς να θέλω να θίξω την κοπέλα (αλίμονο, δεν την ξέρουμε καν!), αλλά όταν κανείς κάνει τέτοιες βαρύγδουπες ανακοινώσεις στους άλλους-τύπου δεν κάνω τίποτα, απλά φυλάω 25 πιτσιρίκια- τότε εμένα κάτι μου βρωμάει. Είναι πολύ εύκολο λόγω δυσκολιών ή στο όνομα της κρίσης και των χαμηλών μισθών να αρπάξουμε την ευκαιρία για κωλοβάρεμα...
Έτσι ρε Demetroula! Και έτσι είναι τα πράγματα παιδιά! Είναι απογοητευτικό ν' ακούς τέτοιες απόψεις από νέο κόσμο (φαντάζομαι θα είναι νέα...). nikitri, μη μασάς! Πέρασες τόση αγωνία για να σε πάρουν και να κάνεις τη δουλειά που αγαπάς...άσε που ο κόσμος που θέλει να λουφάρει ψάχνει συμπαράσταση (κάτι σαν συνενοχή για να μοιραστεί τις τύψεις!)! Αν δουλεύεις μόνο εσύ, εσύ θα είσαι και αυτή που θα φανεί...και το "λουφαδόρο" δεν το συμφέρει αυτή η σύγκριση! Δε σημαίνει ότι η κοπέλα είναι ο "λουφαδόρος", μιλάμε και γενικά...δε χρειάζεται παιδιά να συναινούμε με τους κατώτερους, υπάρχουν και θετικά-ανώτερα παραδείγματα προς μίμηση...
Μπράβο βρε κορίτσια έτσι σας θέλω δυνάμικα!!!!μόνο που, πολλές φορές η δουλειά που κάνουμε δεν αναγνωρίζετε και θα σας πω ένα απλό παράδειγμα όταν δούλευα στον παιδικό σταθμό (γιατί δεν είχα την τύχη να δουλέψω σε δημόσιο νηπιαγωγείο) εγώ είχα πολύ αγάπη για τα παιδιά και για το επάγγελμα μου, να δουλεύουμε εργασίες με τα παιδιά, να κανουμε τις καλύτερες χειροτεχνίες, να έχουμε την καλύτερη στολισμένη τάξη, τις καλύτερες γιορτές, τα παιδιά να έχουν όρεξη να μαθαίνουν, και αυτό να βλέπουν και οι γονείς και να μου το λένε, η άλλη νηπιαγωγός από δίπλα στην κοσμάρα της μόνο τα απαραίτητα τα είχε μάθει, πως να τρώνε!!!!! όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να μας ανανεώσουν τις συμβάσεις η δική της ανανεώθηκε και η δική μου όχι γιατί? γιατί είχε μπάρμπα στην ΚΟΡΩΝΗ. αυτά βλέπεις και τρελένεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γεια σας κι απο εμένα.Εστείλα τον πίνακα με λιγη καθυστέρηση βέβαια γιατί έκανα εργασιοθεραπεία στο χωράφι τον τελευταίο καιρό μαζέυοντας ελιές χα χα χα....Υπομονη σε οσους απομείναμε και ας μη χάνουμε το κουράγιο μας.ELEN LIA συμφωνώ μαζί σου για τον ιδιωτικό σταθμό, ειμαι κι εγώ παθούσα και δεν το ξανακάνω
συγνώμη κορίτσια δε διευκρίνησα ότι ο παιδικός σταθμός δεν ήταν ιδιωτικός, αλλά του δήμου και δεν είχε καμία σχέση με εργοδότη και φράγκα, γι΄αυτό και μίλησα για μπάρμπα στην κορώνη γιατί οι προσλήψεις εκεί γίνοντε με μέσα και με έξω!!!!!!