*

Αποστολέας Θέμα: ΣΤ΄φάση αναπληρωτών νηπιαγωγών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 25217 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΣΤ΄φάση αναπληρωτών νηπιαγωγών ΠΕ60
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 11:45:09 pm »
so good, χωρίς να θέλω να θίξω την κοπέλα (αλίμονο, δεν την ξέρουμε καν!), αλλά όταν κανείς κάνει τέτοιες βαρύγδουπες ανακοινώσεις στους άλλους-τύπου δεν κάνω τίποτα, απλά φυλάω 25 πιτσιρίκια- τότε εμένα κάτι μου βρωμάει. Είναι πολύ εύκολο λόγω δυσκολιών ή στο όνομα της κρίσης και των χαμηλών μισθών να αρπάξουμε την ευκαιρία για κωλοβάρεμα...
++++++φωνώ απολύτως.
Αλλά και αναπληρώτρια να ήταν, δεν θα τα πάρει τα λεφτά της; Άλλος δουλεύει εθελοντικά και το χαίρεται, όχι να πληρώνεσαι 900 ευρώ το μήνα (ή τουλάχιστον έχεις λαμβάνειν) και στο σπίτι σου (γιατί για να είναι στη Θεσσαλονίκη το πιθανότερο είναι να είναι ντόπια). Αλλά το σημαντικότερο απ' όλα δεν είναι ότι το σκέφτηκε, ή το είπε σε κάποιον δικό της, αλλά το ότι το είπε σε συνάδελφο που πήγαινε πρώτη μέρα στη δουλειά! Από 'κει καταλαβαίνει κανείς πόσο το εννοεί. Και ο καιρός θα δείξει κατά πόσο θα το κάνει πράξη. Η nikitri μπορεί να μας ενημερώσει επί του θέματος κάποια στιγμή στο μέλλον.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:00:59 »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 12:05:16 am »
Έτσι ρε Demetroula! Και έτσι είναι τα πράγματα παιδιά! Είναι απογοητευτικό ν' ακούς τέτοιες απόψεις από νέο κόσμο (φαντάζομαι θα είναι νέα...). nikitri, μη μασάς! Πέρασες τόση αγωνία για να σε πάρουν και να κάνεις τη δουλειά που αγαπάς...άσε που ο κόσμος που θέλει να λουφάρει ψάχνει συμπαράσταση (κάτι σαν συνενοχή για να μοιραστεί τις τύψεις!)! Αν δουλεύεις μόνο εσύ, εσύ θα είσαι και αυτή που θα φανεί...και το "λουφαδόρο" δεν το συμφέρει αυτή η σύγκριση! Δε σημαίνει ότι η κοπέλα είναι ο "λουφαδόρος", μιλάμε και γενικά...δε χρειάζεται παιδιά να συναινούμε με τους κατώτερους, υπάρχουν και θετικά-ανώτερα παραδείγματα προς μίμηση...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 30, 2011, 12:10:03 am από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 02:24:57 am »
Έτσι ρε Demetroula! Και έτσι είναι τα πράγματα παιδιά! Είναι απογοητευτικό ν' ακούς τέτοιες απόψεις από νέο κόσμο (φαντάζομαι θα είναι νέα...). nikitri, μη μασάς! Πέρασες τόση αγωνία για να σε πάρουν και να κάνεις τη δουλειά που αγαπάς...άσε που ο κόσμος που θέλει να λουφάρει ψάχνει συμπαράσταση (κάτι σαν συνενοχή για να μοιραστεί τις τύψεις!)! Αν δουλεύεις μόνο εσύ, εσύ θα είσαι και αυτή που θα φανεί...και το "λουφαδόρο" δεν το συμφέρει αυτή η σύγκριση! Δε σημαίνει ότι η κοπέλα είναι ο "λουφαδόρος", μιλάμε και γενικά...δε χρειάζεται παιδιά να συναινούμε με τους κατώτερους, υπάρχουν και θετικά-ανώτερα παραδείγματα προς μίμηση...
Ακριβώς! Και ποιους νομίζει ότι τιμωρεί δηλαδή; Τη Διαμαντοπούλου ή τον Παπανδρέου; Αυτές είναι συμπεριφορές λουφαδόρων οι οποίοι προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από τη μάσκα της διαμαρτυρίας και της αγανάκτησης. Αν είσαι αγανακτισμένος κάνε απεργία, οργανώσου συνδικαλιστικά, αλλά όχι και να πεις "δεν θα ξανακάνω μάθημα γιατί μου έκοψαν 150 ευρώ"!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 11:00:54 am »
Μπράβο βρε κορίτσια έτσι σας θέλω δυνάμικα!!!!μόνο που, πολλές φορές η δουλειά που κάνουμε δεν αναγνωρίζετε και θα σας πω ένα απλό παράδειγμα όταν δούλευα στον παιδικό σταθμό (γιατί δεν είχα την τύχη να δουλέψω σε δημόσιο νηπιαγωγείο) εγώ είχα πολύ αγάπη για τα παιδιά και για το επάγγελμα μου, να δουλεύουμε εργασίες με τα παιδιά, να κανουμε τις καλύτερες χειροτεχνίες, να έχουμε την καλύτερη στολισμένη τάξη, τις καλύτερες γιορτές, τα παιδιά να έχουν όρεξη να μαθαίνουν, και αυτό να βλέπουν και οι γονείς και να μου το λένε, η άλλη νηπιαγωγός από δίπλα στην κοσμάρα της μόνο τα απαραίτητα τα είχε μάθει, πως να τρώνε!!!!! όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να μας ανανεώσουν τις συμβάσεις η δική της ανανεώθηκε και η δική μου όχι γιατί? γιατί είχε μπάρμπα στην ΚΟΡΩΝΗ. αυτά βλέπεις και τρελένεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:00:59 »

Αποσυνδεδεμένος liberty

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 02:32:41 pm »
Γεια σας κι απο εμένα.Εστείλα τον πίνακα με λιγη καθυστέρηση βέβαια γιατί έκανα εργασιοθεραπεία στο χωράφι τον τελευταίο καιρό μαζέυοντας ελιές   χα χα χα....Υπομονη σε οσους απομείναμε και ας μη χάνουμε το κουράγιο μας.ELEN LIA συμφωνώ μαζί σου για τον ιδιωτικό σταθμό, ειμαι κι εγώ παθούσα και δεν το ξανακάνω ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος nikitri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 02:50:11 pm »
μπράβο ρε liberty η καλύτερη από όλους είσαι...λοιπόν για να απαντήσω σε σχέση με τη συνάδελφο μου...μια χαρά είναι η κοπέλα...λέει κανονικά τι θα έπρεπε να κάνουμε αλλά εγώ τα παιδιά τα βρήκα σούπερ δουλεμένα και η τ΄ξη απίστευτα οργανωμένη και επίσης να σας πω ότι δουλεέι πολλά χρόνια κανει και επιμορφωτικά σεμινάριΑ και έχει και 2 παιδιά πολύ μικρά....και μην ξεχνάτε επίσης ότι από τα 900 που δεν ξέρω αν τα παίρνει δίνει τα 300 για βενζίνη...και αν έχει κανα δάνειο γάμα τα...μην νομίζετε ο καθένας έχει τα δίκια του...εγώ ψάχνω λεωφορεία και ας κάνω και 1 ώρα να πάω μπας και μου έρθει πιο οικονομικά...

Αποσυνδεδεμένος nikitri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 02:52:25 pm »
που είναι το πινακάκι οεο????

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 02:58:36 pm »
Μπράβο βρε κορίτσια έτσι σας θέλω δυνάμικα!!!!μόνο που, πολλές φορές η δουλειά που κάνουμε δεν αναγνωρίζετε και θα σας πω ένα απλό παράδειγμα όταν δούλευα στον παιδικό σταθμό (γιατί δεν είχα την τύχη να δουλέψω σε δημόσιο νηπιαγωγείο) εγώ είχα πολύ αγάπη για τα παιδιά και για το επάγγελμα μου, να δουλεύουμε εργασίες με τα παιδιά, να κανουμε τις καλύτερες χειροτεχνίες, να έχουμε την καλύτερη στολισμένη τάξη, τις καλύτερες γιορτές, τα παιδιά να έχουν όρεξη να μαθαίνουν, και αυτό να βλέπουν και οι γονείς και να μου το λένε, η άλλη νηπιαγωγός από δίπλα στην κοσμάρα της μόνο τα απαραίτητα τα είχε μάθει, πως να τρώνε!!!!! όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να μας ανανεώσουν τις συμβάσεις η δική της ανανεώθηκε και η δική μου όχι γιατί? γιατί είχε μπάρμπα στην ΚΟΡΩΝΗ. αυτά βλέπεις και τρελένεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ ένα ξέρω ELEN LIA, ότι δε θα συμφωνούμε πάντα στις μεθόδους που ακολουθούμε είτε με τους συναδέλφους, είτε με τους εργοδότες (βλ.ιδιωτικά), είτε με τους δ/ντές των παιδικών ή των νηπιαγωγείων που θα κληθούμε να δουλέψουμε. Αν τα έχεις καλά όμως με τον εαυτό σου και μπορείς να υποστηρίξεις και να υπερασπιστείς με επιχειρήματα τη δουλειά που κάνεις -όπως κατασταλαγμένα και βάση γνώσεων έχεις αποφασίσει να κάνεις- τότε θα έχεις, τουλάχιστον, καθαρή τη συνείδησή σου! Και ένας άνθρωπος που ξέρει τι κάνει μπορεί να πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους! Για 'μένα π.χ. δε λέει κάτι μια τέλεια στολισμένη τάξη ή μια τέλεια γιορτή χριστουγέννων με ποιηματάκια και σκετσάκια, όταν η δουλειά έχει γίνει αποκλειστικά από τις παιδαγωγούς και τα παιδιά παίζουν διακοσμητικό ρόλο...μια τέτοια τακτική, ας πούμε, αν μου την επέβαλλε επανειλημμένα και με αγύριστο μυαλό ένας εργοδότης θα ερχόταν κόντρα στα πιστεύω μου, οπότε "το καπελάκι μου στραβά...". Καλή ώρα πολλά ιδιωτικά, μιας που πρόκειται για επιχειρήσεις, ακολουθούν τέτοιες τακτικές...πασχίζουν για το θεαθήναι και για το"μπράβο" των γονιών (που είναι ευκολόπιστοι κι αυτοί οι καημένοι και τυγχάνει να έχουν και τα φράγκα!). Τώρα τα μέσα και τα έξω που παίρνουν τις δουλειές, αλίμονο...από αυτούς να φάνε και οι κότες στη χώρα μας! Αν και ο τρόπος πρόσληψης στους παιδικούς έχει πλέον αλλάξει, πάει βάση μορίων και μετράει πολύ η κάρτα ανεργίας. Ανοίγουμε μεγάαααλη κουβέντα όμως...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 30, 2011, 03:00:36 pm από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 03:15:42 pm »
συγνώμη κορίτσια δε διευκρίνησα ότι ο παιδικός σταθμός δεν ήταν ιδιωτικός, αλλά του δήμου και δεν είχε καμία σχέση με εργοδότη και φράγκα, γι΄αυτό και μίλησα για μπάρμπα στην κορώνη γιατί οι προσλήψεις εκεί γίνοντε με μέσα και με έξω!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 03:20:49 pm »
Γεια σας κι απο εμένα.Εστείλα τον πίνακα με λιγη καθυστέρηση βέβαια γιατί έκανα εργασιοθεραπεία στο χωράφι τον τελευταίο καιρό μαζέυοντας ελιές   χα χα χα....Υπομονη σε οσους απομείναμε και ας μη χάνουμε το κουράγιο μας.ELEN LIA συμφωνώ μαζί σου για τον ιδιωτικό σταθμό, ειμαι κι εγώ παθούσα και δεν το ξανακάνω ;D ;D ;D

liberty και εγώ δε βρίσκω το πινακάκι, όχι ότι θα μπορούσα να το διαβάσω!!!!!!!!(γιατί δε μπορώ να το ανοίξω) αλλά λέμε τώρα :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 03:30:27 pm »
συγνώμη κορίτσια δε διευκρίνησα ότι ο παιδικός σταθμός δεν ήταν ιδιωτικός, αλλά του δήμου και δεν είχε καμία σχέση με εργοδότη και φράγκα, γι΄αυτό και μίλησα για μπάρμπα στην κορώνη γιατί οι προσλήψεις εκεί γίνοντε με μέσα και με έξω!!!!!!

Κατάλαβα ότι μιλούσες για παιδικό του Δήμου και ω ναι, παλιά τα μέσα και τα έξω, τους γνωστούς των γνωστών, το γιο του γιου του Γκέκα και την ανιψιά του μπάρμπα στην Κορώνη έπαιρναν. Γι' αυτό τόνισα ότι πια έχει αλλάξει αυτό το συστηματάκι και σε παίρνουν με μόρια και με κάρτα ανεργίας (εκτός κι αν συνεχίζουν να συμβαίνουν μουλωχτές μπινιές). Τα ιδιωτικά είναι άλλο φασούλι, εγώ έχω το κολληματάκι που δεν τα πολυσυμπαθώ, οπότε γι' αυτό και η αναφορά μου (παντού κολλάει μια μπηχτή για τα ιδιωτικά και για τα, πολλές φορές, χαμένα φράγκα των γονιών!)

Αποσυνδεδεμένος anagno

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 03:41:13 pm »
Καλησπερα συναδελφοι....Επειδη ζω και εργαζομαι στο εξωτερικο και δεν εχω αρκετα καλη πληροφορηση...μηπως μπορει καποιος να μου γραψει τις φασεις αναπληρωτων μεχρι τωρα μπας και επαναπατριστω? Και αν γινεται επισης να μου πει ποτε ηταν η καθε φαση και ποσα ατομα πηρανε?
Ευχαριστω εκ των προτερων και υπομονη!!!

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 03:48:43 pm »
A΄ φάση   7 Σεπτεμβρίου  1097 άτομα

Αποσυνδεδεμένος anagno

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 03:57:35 pm »
Σ ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια....Αντε τωρα να περιμενουμε την ΣΤ...!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)