0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η συνάντηση ειναι κ για τα νεότερα μέλη;;βλέπω τη παλιοπαρέα κι αναρωτιέμαι
16 έχω γάμο 17 ταξίδι
Παράθεση από: foinix στις Δεκεμβρίου 10, 2011, 07:21:48 pmη συνάντηση ειναι κ για τα νεότερα μέλη;;βλέπω τη παλιοπαρέα κι αναρωτιέμαι τους όρους συμμετοχής τους έχει θέσει σε προηγούμενο μήνυμα ο LandauΠαράθεση από: foinix στις Δεκεμβρίου 10, 2011, 07:23:07 pm16 έχω γάμο 17 ταξίδι να ευχηθούμε η ώρα η καλή;
Όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει. Αλλά τελικά κι εκεί ξημερώνει…Αφού λοιπόν κάναμε ένα γύρο την Αθήνα (αρκεί να αναφέρω ότι υπήρχαν προτάσεις κι έγινε σχετική έρευνα για Ν.Ηράκλειο, Εξάρχεια, Χολαργό ακόμη και μέρη εκτός Αττικής ) επικράτησε η λογική και η σύνεση (και πάνω από όλα η πεπατημένη ) και το ραντεβού για ρακόμελα είναιΣάββατο 17/12 στις 8.30μμστο Μοναστηράκιέξω από το τζαμί.Όσοι πιστοί προσέλθετε.
καλά να περάσετε αυριο!(έχω στοιχηματίσει κι εγώ για τον αριθμό των μελών που θα έρθουν στην συνάντηση )
Παράθεση από: Boldini στις Δεκεμβρίου 16, 2011, 09:43:21 pmκαλά να περάσετε αυριο!(έχω στοιχηματίσει κι εγώ για τον αριθμό των μελών που θα έρθουν στην συνάντηση )Ευχαριστούμε αν και θα μας λείπεις από την παρέα. Αυτή τη φορά όμως θα υπάρχει και (πολεμικό) ρεπορτάζ