0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας,Είμαι ένα από τα άτομα στα οποία αναφέρεται σε έναν από τους πίνακες του συγκεκριμένου forum ότι έχουν δηλώσει ψευδή παιδαγωγικά στοιχεία. Επειδή δυστυχώς με πήρε και 'μενα σβάρνα η μπάλα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν είχα κανέναν γνωστό σε Δευτεροβάθμια και το λάθος στη δική μου περίπτωση έγινε από τους υπαλλήλους της Δευτεροβάθμιας. Δεν σας το αναφέρω με σκοπό να σας πείσω απλά δεν θα πρέπει να εκθέτουμε τόσο εύκολα άτομα δημοσιεύοντας τα ονόματα τους καθώς και ότι όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες χωρίς και 'γω να αποκλείω την ύπαρξη βυσμάτων έστω και σε διορισμούς εκπαιδευτικών. Παρόλα αυτά βλέποντας την απονομή δικαιοσύνης (για αυτούς που όντως είχαν μέσο)χάρηκα πολύ γιατί μου είναι πολύ πιο εύκολο να περάσω με την αξία μου παρά προσπερνώντας μας σε σειρά κατάταξης όλοι αυτοί που έχουν το εκάστοτε μέσον.
Στον πίνακα ΠΕ10 φαίνεται ότι έγινε σχετικός έλεγχος γιατί εμένα με έλεγξαν! Υποθέτω και τους άλλους.
Ολοι οι ψευτες μαζευτηκαν στους κλαδους πε18-20?
Προφανώς ελέγχουν όλους όσοι έχουν προϋπηρεσία. Γιατί να ασχοληθούν με εμάς που δεν έχουμε σταυρώσει μόριο; Ισως να ελέγχουν, επειδή κάποιος ή κάποιοι έχουν κάνει ενστάσεις για να διαπιστωθεί πώς έχουν προκύψει οι προϋπηρεσίες τους .