0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: minus στις Οκτωβρίου 03, 2007, 05:17:10 pmΠως το διαπιστωσες??? Πως καταλαβες οτι αυτοι οι δυο ηταν...απατεωνες?1ον Έγινε αλλαγή στη θέση μου γιατί έφυγε το άτομο πρίν από εμένα2ον Είχα κι εγώ κρατήσει αντίγραφο του πίνακα3ον Πήρα στο ΥΠΕΠΘ τηλέφωνο και τσέκαρα την κατάσταση
Πως το διαπιστωσες??? Πως καταλαβες οτι αυτοι οι δυο ηταν...απατεωνες?
Παράθεση από: mat στις Οκτωβρίου 03, 2007, 07:39:16 pmΠαράθεση από: minus στις Οκτωβρίου 03, 2007, 05:17:10 pmΠως το διαπιστωσες??? Πως καταλαβες οτι αυτοι οι δυο ηταν...απατεωνες?1ον Έγινε αλλαγή στη θέση μου γιατί έφυγε το άτομο πρίν από εμένα2ον Είχα κι εγώ κρατήσει αντίγραφο του πίνακα3ον Πήρα στο ΥΠΕΠΘ τηλέφωνο και τσέκαρα την κατάσταση Ποιόν αριθμό πήρες στο ΥΠΕΠΘ (γραφείο/διεύθυνση);Θέλω να δώ πως μπορεί κάποιος να πήγε πέρσι σε ΑΣΠΑΙΤΕ Επαρχίας και να πήρε ταυτόχρονα 9+ μόρια!!! προυπηρεσίας.
BlackAdder ομολογώ ότι αυτό που αναφέρεις δεν καταλαβαίνω πως συνδέεται με την ΑΣΠΑΙΤΕ και τα μόρια στον πίνακα των αναπληρωτών.Όσο γι αυτόν που λες πως μπορεί να πήγε ΑΣΠΑΙΤΕ και να πήρε και μόρια είναι πιθανόν να το πήραν αναπληρωτή κάπου κοντά με το παράρτημα της ΑΣΠΑΙΤΕ που μπήκε κι έτσι είχε όλο το "φάρδος" να τα συνδιάσει και τα δύο.
Το 2005-06 που ηταν μια καλή φίλη στα Γιάννενα δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα,κάθε μέρα μετά το μάθημα έφευγε απευθείας για ΠΑΤΕΣ Ιωαννίνων χωρις εξαιρέσεις
Παράθεση από: vasilis1 στις Οκτωβρίου 06, 2007, 06:13:22 pmΤο 2005-06 που ηταν μια καλή φίλη στα Γιάννενα δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα,κάθε μέρα μετά το μάθημα έφευγε απευθείας για ΠΑΤΕΣ Ιωαννίνων χωρις εξαιρέσειςΕνα τηλέφωνο στην Γραμματεία θα σε πείσει. Πέρσι, 2006-2007 έτσι λειτούργησε το πράμα...