0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναρωτιέμαι, αν προκύψουν κι άλλες ώρες αληθεύει ότι το μειωμένο μετατρέπεται σε κανονικό; Οψόμεθα εις Φιλίππους!
Παράθεση από: GR στις Νοέμβριος 30, 2011, 09:14:45 μμΚαλως το καινουργιο φρουτο.Φιλολογοι μειωμενου ωραριου.Τι γινεται ρε παιδια...Οταν εκανα τη δηλωση,εχοντας υποψιν τα περσινα δεδομενα δεν εβαλα μειωμενου παρα μονο στο νομο μου.Τωρα νομιζω οτι θα επρεπε να βαλω και σε διπλανους νομους για να ειμαι στο παιχνιδι.Που να το φανταστω τοτε.Προβληματιστηκα τωρα.ελεος με τη φετινη παρανοια.Παντως οσοι κληθηκαν μειωμενου καλο ειναι να μας πουν ποσες ωρες θα παρουν,τι λεφτα κλπ.Δεν ξερω αν ειναι σωστος ο προβληματισμος μου. Κλήθηκα με μειωμένο ωράριο στο νομό μου, το δήλωσα έτσι για να βρίσκεται. Αύριο θα δω ώρες κ.λ.π και θα ενημερώσω. Καλά, άσχημα δεν ξέρω. Το νευρικό κλονισμό δεν τον γλιτώνουμε είναι σίγουρο. Αναρωτιέμαι, αν προκύψουν κι άλλες ώρες αληθεύει ότι το μειωμένο μετατρέπεται σε κανονικό; Οψόμεθα εις Φιλίππους!
Καλως το καινουργιο φρουτο.Φιλολογοι μειωμενου ωραριου.Τι γινεται ρε παιδια...Οταν εκανα τη δηλωση,εχοντας υποψιν τα περσινα δεδομενα δεν εβαλα μειωμενου παρα μονο στο νομο μου.Τωρα νομιζω οτι θα επρεπε να βαλω και σε διπλανους νομους για να ειμαι στο παιχνιδι.Που να το φανταστω τοτε.Προβληματιστηκα τωρα.ελεος με τη φετινη παρανοια.Παντως οσοι κληθηκαν μειωμενου καλο ειναι να μας πουν ποσες ωρες θα παρουν,τι λεφτα κλπ.Δεν ξερω αν ειναι σωστος ο προβληματισμος μου.
Παράθεση από: GR στις Νοέμβριος 30, 2011, 09:14:45 μμΚαλως το καινουργιο φρουτο.Φιλολογοι μειωμενου ωραριου.Τι γινεται ρε παιδια...Οταν εκανα τη δηλωση,εχοντας υποψιν τα περσινα δεδομενα δεν εβαλα μειωμενου παρα μονο στο νομο μου.Τωρα νομιζω οτι θα επρεπε να βαλω και σε διπλανους νομους για να ειμαι στο παιχνιδι.Που να το φανταστω τοτε.Προβληματιστηκα τωρα.ελεος με τη φετινη παρανοια.Παντως οσοι κληθηκαν μειωμενου καλο ειναι να μας πουν ποσες ωρες θα παρουν,τι λεφτα κλπ.Δεν ξερω αν ειναι σωστος ο προβληματισμος μου.προσωπικα δεν ειχα δηλωσει ΑΜΩ ουτε προκειται να δηλωσω ποτε........προτιμω να καθομαι , παρα να κανω νταβατζιλικι στην Αννουλα..........και μη βιαστειτε να με κατηγορησετε συναδελφοι, γιατι ουτε ανετη ειμαι οικονομικα , ουτε μου αρεσει να καθομαι.........απλα ειναι θεμα εγωισμου και αξιοπρεπειας..........
Το μεσημέρι θα πάω για ανάληψη υπηρεσίας στην Α' Ανατολ. Αττικής.Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω
συναδελφοι συγχαρητηρια για την χθεσινη προσληψη.καλο κουραγιο στους εναπομειναντες.η αττικη γη αρχιχζει δειλα δειλα και κινειται.αντε να δουμε.απο το νεο ετος βεβαια.