0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαι όταν μίλαγα εγώ ,πέσαν να με φάνε οι άλλες , λέγοντας μου ότι κακώς είμαι σε σχολείο γιατί τι θα διδάσκω στα παιδιά με το ήθος μου και άλλες τέτοιες μα@##%ίες .ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΩ γιατί μου στέρησαν να θρέψω τα παιδιά κάτι τέτοιοι που εσείς περιγράφετε παραπάνω ,γιατί να μην εκφράσω την αγανάκτηση μου ;;;
Παράθεση από: dina 94 στις Δεκέμβριος 01, 2011, 05:06:36 μμKαι όταν μίλαγα εγώ ,πέσαν να με φάνε οι άλλες , λέγοντας μου ότι κακώς είμαι σε σχολείο γιατί τι θα διδάσκω στα παιδιά με το ήθος μου και άλλες τέτοιες μα@##%ίες .ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΩ γιατί μου στέρησαν να θρέψω τα παιδιά κάτι τέτοιοι που εσείς περιγράφετε παραπάνω ,γιατί να μην εκφράσω την αγανάκτηση μου ;;; Εγώ ως "ένδειξη συναδελφικότητας" και "ήθους" προτείνω να παραχωρήσουμε στους ξενόγλωσσους και τα Αρχαία!
Αν τους μέτρησα καλά, γιατί από τον εκνευρισμό χάνω και την όρασή μου σιγά σιγά, πρέπει να είναι 26 από διάφορες ειδικότητες... Θεολόγοι, Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών κλπ κλπ Εντάξει,ας μην είμαστε κακόψυχοι, μπράβο τους που πήραν και δεύτερο πτυχίο και τα κατάφεραν τόσο καλά ,..., ας πάρουν και τις ώρες των φιλολόγων.... αλλά... ας μου πει κάποιος αυτόν τον γ...... ΑΣΕΠ γιατί τον δίνουμε;;; (ρητορική η ερώτηση)