0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να μην ξεχνιόμαστε... η κ. Διαμαντοπούλου έχει τελειώσει.. Ας αρχίσει να μετράει μέρες.. η καριέρα της έχει τελειώσει εδώ και καιρό.... Και δεν λυπάμαι καθόλου......
Παράθεση από: GERMANOS στις Δεκέμβριος 01, 2011, 07:23:16 μμ Για να μην ξεχνιόμαστε... η κ. Διαμαντοπούλου έχει τελειώσει.. Ας αρχίσει να μετράει μέρες.. η καριέρα της έχει τελειώσει εδώ και καιρό.... Και δεν λυπάμαι καθόλου......Μακάρι, μακάρι, μακάρι να 'χεις δίκιο! Αν κι εγώ είμαι λιγάκι πιο απαισιόδοξος, τη βλέπω να χαροπαλεύει οριακά για την εκλογή της. Υπάρχουν πολλά θύματα-θαυμαστές της εκτός εκπαιδευτικού χώρου. Υπάρχουμε όμως κι εμείς που βγάζουμε τ' άπλυτά της στη φόρα . Θα δούμε.../quote]Δυστυχώς υπάρχουν θαυμαστές της (άκουσον άκουσον) ακόμη και μέσα στον εκπαιδευτικό χώρο! Συμβαίνει και αυτό. Δύο εξ αυτών γνωρίζω πολύ καλά .... και τους βρίζω ακόμη καλύτερα!!!
Παράθεση από: GERMANOS στις Δεκέμβριος 01, 2011, 07:23:16 μμ Για να μην ξεχνιόμαστε... η κ. Διαμαντοπούλου έχει τελειώσει.. Ας αρχίσει να μετράει μέρες.. η καριέρα της έχει τελειώσει εδώ και καιρό.... Και δεν λυπάμαι καθόλου......Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές και να μη βγει καμιά κυβέρνηση αυτοδύναμη κι έτσι...να οδηγηθούμε σε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και η αννούλα να ξαναπάρει το Παιδείας; Πείτε μου πως δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα και απλώς...έχω διεστραμμένη φαντασία!!!
Παράθεση από: fotini18 στις Δεκέμβριος 01, 2011, 07:46:03 μμΠαράθεση από: GERMANOS στις Δεκέμβριος 01, 2011, 07:23:16 μμ Για να μην ξεχνιόμαστε... η κ. Διαμαντοπούλου έχει τελειώσει.. Ας αρχίσει να μετράει μέρες.. η καριέρα της έχει τελειώσει εδώ και καιρό.... Και δεν λυπάμαι καθόλου......Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές και να μη βγει καμιά κυβέρνηση αυτοδύναμη κι έτσι...να οδηγηθούμε σε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και η αννούλα να ξαναπάρει το Παιδείας; Πείτε μου πως δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα και απλώς...έχω διεστραμμένη φαντασία!!!Το 'χω σκεφτεί κι εγώ, δεν είσαι μόνο εσύ διεστραμμένη . Δεν είναι καθόλου αμελητέα πιθανότητα. Γι' αυτό καλύτερα να μην ξαναεκλεγεί
Επίσης: οι μετασχηματισμοί δεν την άγγιξαν ούτε η αλλαγή κυβέρνησης. Θυμάμαι με πόση αγωνία περιμέναμε στο forum αυτό να ακούσουμε ένα άλλο όνομα στο Παιδείας αλλά...τίποτα δεν την ταρακούνησε! Πιο πιθανό το έχω να βγούμε αύριο από την κρίση παρά να φύγει απ' το κεφάλι μας! Κοινώς να πάρει το δρόμο που δε γυρίζει πίσω(=τον αγύριστο!)
Φίλη μου που παρουσιάστηκε στην ανατολική Αττική δεν άφησε ούτε εκείνη τα χαρτιά της αλλά δεν συμπλήρωσε ούτε σχολεία. Εσένα σου είπαν και ποια είναι τα σχολεία;
Aν η Άννα πάρει το ΠΑΣΟΚ νομίζω ότι πολλά θα αλλάξουν.....Και εξηγούμαι: Μετά την κατάργηση των βιβλίων, θα καταργήσει και τους εκπαιδευτικούς. Οπότε μην αγχώνεσθε αδίκως,το ΟΡΑΜΑ της δεν έχει εκπληρωθεί ακόμη
ξερω τουλαχιστον 3 περιπτωσεις που ενω σε ξενογλωσσο δινανε ωρες σε δημοτικό για να κανει το μαθημα για το οποιο προσλήφθηκε......αρνιοταν να παει...να μην ξεβολευτει..και επαιρνε τις ιστοριες....πρεπει να πεισουμε το Υπουργειο..οτι πρεπει να τους λεει..πως ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να πανε..να καλυψουν ωρες..και ΜΕΤΑ ιστορια...αντε πια...παιρνουν αβερτα ξενογλωσσους αναπληρωτες γιατι τα δημοτικά δηλωνουν κενο σε ξενογλωσσο..και εμεις....Ειναι και οι συμβουλοι τους με το μερος τους....και τους καλυπτουν ..δινοντας τους ελαφρα την καρδια τις ιστοριες...εεε φτανει.... πρωτα να αξιοποιησει σωστα το υπαρχον προσωπικό ...και μετα ιστοριες...αιντε