0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο διδε πελλας οι πληροφοριες
Καλησπέρα, Σήμερα με κάλεσαν από δευτεροβάθμια Πειραιά για να πάω στο ΓΕΛ Σπετσών για 4 ώρες σε ΖΕΠ. Δεν έβρισκαν τον προηγούμενο από μένα στη λίστα και έτσι με πήραν. Αφού επικοινώνησα με το διευθυντή του σχολείου, μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δε θαμπορούσα να κάνω κ τις 4h/μέρα, γιατί δε θα το δεχθούν τα παιδιά, αλλά σε δύο. Επιπλέον, όταν τον ρώτησα για τα δρομολόγια των πλοίων, μου είπε ότι στις Σπέτσες πάει μόνο δελφίνι που κοστίζει 35 ευρώ η διαδρομή (δηλαδή 70/ημέρα), ενώ η "φτηνή" λύση ήταν να πάω μέσω Κόστα και η οποία θα μου στοίχιζε 25 ευρώ (50ευρώ / ημέρα). Με έναν πρόχειρο υπολογισμό θα έπρεπε να δίνω 560 ευρώ με το δελφίνο ή 400 από Κόστα το μήνα... και όλα αυτά για 4 ώρες. Στη δευτεροβάθμια μάλιστα μου είπαν ότι δεν πρέπει να αφήσω αυτή την ευκαιρία. Ρωτάω λοιπόν τώρα εγώ η αφελής: για είλωτες ψάχνουν;;;
Παράθεση από: anda79 στις Δεκέμβριος 16, 2011, 06:51:42 μμΚαλησπέρα, Σήμερα με κάλεσαν από δευτεροβάθμια Πειραιά για να πάω στο ΓΕΛ Σπετσών για 4 ώρες σε ΖΕΠ. Δεν έβρισκαν τον προηγούμενο από μένα στη λίστα και έτσι με πήραν. Αφού επικοινώνησα με το διευθυντή του σχολείου, μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δε θαμπορούσα να κάνω κ τις 4h/μέρα, γιατί δε θα το δεχθούν τα παιδιά, αλλά σε δύο. Επιπλέον, όταν τον ρώτησα για τα δρομολόγια των πλοίων, μου είπε ότι στις Σπέτσες πάει μόνο δελφίνι που κοστίζει 35 ευρώ η διαδρομή (δηλαδή 70/ημέρα), ενώ η "φτηνή" λύση ήταν να πάω μέσω Κόστα και η οποία θα μου στοίχιζε 25 ευρώ (50ευρώ / ημέρα). Με έναν πρόχειρο υπολογισμό θα έπρεπε να δίνω 560 ευρώ με το δελφίνο ή 400 από Κόστα το μήνα... και όλα αυτά για 4 ώρες. Στη δευτεροβάθμια μάλιστα μου είπαν ότι δεν πρέπει να αφήσω αυτή την ευκαιρία. Ρωτάω λοιπόν τώρα εγώ η αφελής: για είλωτες ψάχνουν;;; Ti σειρά είχες στον πίνακα.. έτσι για να δούμε που βαδίζουμε? Μην με κοροιδεύτε συνάδελφοι.. χα.χα..
Καλημέρα συνάδελφοι.53 ΖΕΠ(αν μέτρησα σωστά ) η Αττική.Καλά Χριστούγεννα.