0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιας και διατηρώ στο αρχείο μου παλιότερους πίνακες, το νούμερο 761 του τωρινού πίνακα, με τα ίδια μόρια και ως 3τεκνη, στο ίδιο νούμερο ήταν απ' την αρχή.Επομένως, δε βλέπω να έγινε κάτι παράτυπο.Καλημέρα.
Παράθεση από: aristos2 στις Ιανουάριος 21, 2012, 08:46:30 πμΜιας και διατηρώ στο αρχείο μου παλιότερους πίνακες, το νούμερο 761 του τωρινού πίνακα, με τα ίδια μόρια και ως 3τεκνη, στο ίδιο νούμερο ήταν απ' την αρχή.Επομένως, δε βλέπω να έγινε κάτι παράτυπο.Καλημέρα.Αρίστο, εγώ έκανα λάθος και μου το διευκρίνησε και η Ινώ. Οι συνάδελφοι εννοούν τον αριθμό στον πίνακα αναπληρωτών 46, που πράγματι άλλαξε σειρά στην τελευταία ανανέωση των πινάκων (πριν ήταν 1700+) και όχι τον αριθμό 761 με αύξουσα αριθμό 46 στη φάση (εκεί μπερδεύτηκα εγώ). Έτσι όπως ήμουν χτες, μετά από τόση αγωνία και εναλλαγές συναισθημάτων, το μυαλό μου υπολειτουργούσε! Ζητώ συγνώμη!
Διορθωνω διαγωνισματα β τριμηνου με 800 ευρω μισθο, με ενοικιο μακρια απο το σπιτι μου,με ανδρα χωρια,με επιθυμια να κανω καποτε οικογενεια και με συναδελφους που δεν κληθηκαν αναπληρωτες να με κοιτουν με μισο ματι για την τυχη μου!Δε θα παρω του χρονου.Θα προτιμησω να ζησω φτωχα γιατι πολλα κερδισα φετος!
Παράθεση από: ρενια στις Ιανουάριος 21, 2012, 03:29:08 μμΔιορθωνω διαγωνισματα β τριμηνου με 800 ευρω μισθο, με ενοικιο μακρια απο το σπιτι μου,με ανδρα χωρια,με επιθυμια να κανω καποτε οικογενεια και με συναδελφους που δεν κληθηκαν αναπληρωτες να με κοιτουν με μισο ματι για την τυχη μου!Δε θα παρω του χρονου.Θα προτιμησω να ζησω φτωχα γιατι πολλα κερδισα φετος!?+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++